hoşbulduk cnmm oğlumun adı Poyraz :) ben açmı uyuyor acaba diye endişeleniyorum.Birde sütüm yetmiyor arada mama takviyesi yapıyorum geceleri emzirmemem sütümü iyice azaltırmı acaba bilmiyorumki
selam kızlar
gecmiş cok uzun gidemedim
herkesler iyidir insallah
sabah 6 da kalktık babamızı işe gönderdik sporumuzu yaptık
hala temizlikle uğrasıyom
süpürge actım melisa sesine uyudu
şimcik dinleneyim dedim
kıslıkları kaldırıyom artık
yatak odası dandinii oldu
insallah akşama kadar toplarım:sinifsinif:
kolay gelsin juli ben kaldırdım ama yazlıkları çıkarcam ütülecek çok iş var şu yazdan kışa -kıştan yaza geçişleri hiç sevmyorum
kocaa bir bavul
narin fücuduma olmayan esya var
hepsini spıpıtıp atıcam
kimini vericem
onları giymem için 25 kg vermem lazım
anca 2 senede gider
sonra gene hamile kalırım
yani onları asla giyemem
en iyisi fazlalık etmesin
gözümde görmesin
sinir oliyim garii
bıraktım fatma giderken götüreceğim bunları buraya geldikçe kullanalım diyecem ben ona buraya geldiğinde ne hediye alsam bırakıyor buraya gelince kullanalım diyor
aşk olsun esmer ben kırmızı diye kız kıyafeti diyecek kadar dar görüşlü birimiyim sırf kalp dolu üstü ve kız logosu var erkek şeyi değil kesinlikle bu içinde egeyi hayal edemiyorum bidaha bak istersen çok saolsun yalelcim ama görüşüm böle napimpamuk niye kız şeysi olsun bacım, kırmızı diye mi?
unisex kıyafet o. bizim de bir dolu kırmızı kostümümüz var.
hoya takma kafana taktıkça havaya giriyolar ben muhatap olmuyorum öyle durumlarda cevap vermyorum dinlemyor gb yapıyorum ben öyle yaptıkça sinir oluyor .hiçbir hediye almıyorum önceden kilolu olduğu için büyük beden bulamıyor tokatta ben burdan alıp alıp gönderyodum baktım üstünde görmyorum en sonda kendi anneme altın yüzük aldım annelr gününde onada aldım hemde o zamn 3 sene önce maaşımın yarı gitti yüzklere taa tokata gönderdim 1 kere takmadı .ewşimde sordu geç geldiğinde niye takmıyosun diye kıyamıyormuş sözde .oda ona son oldu 3 sendir 1 iğne dahi almadım almamda
ben kayınvalideme hediye almıyorum zevkine uygun olmaz diye düşünüyorum ama birlikte dışarı çıkarsak bişey beğenirse o zaman onu alıyorum ya da arada para veriyoruz onun işine de böylesi daha çok geliyor
kızlar siz kışlıkları kaldırıyor musnuz ben hiç kaldırmam dolabın içinde yer değiştiriyorum sadece. diğer türlü çok iş çıkıyor.
aşk olsun esmer ben kırmızı diye kız kıyafeti diyecek kadar dar görüşlü birimiyim sırf kalp dolu üstü ve kız logosu var erkek şeyi değil kesinlikle bu içinde egeyi hayal edemiyorum bidaha bak istersen çok saolsun yalelcim ama görüşüm böle napim
olur mu hiç öyle şey anacım, ben sana dar görüşlü der miyim.
sadece bazı kişiler hoşlanmaz belki o yüzden demişsindir dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?