2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
gecmiş cok uzun gidemedim
herkesler iyidir insallah

sabah 6 da kalktık babamızı işe gönderdik sporumuzu yaptık
hala temizlikle uğrasıyom
süpürge actım melisa sesine uyudu
şimcik dinleneyim dedim
kıslıkları kaldırıyom artık
yatak odası dandinii oldu
insallah akşama kadar toplarım:sinifsinif:

hoşbulduk cnmm oğlumun adı Poyraz :) ben açmı uyuyor acaba diye endişeleniyorum.Birde sütüm yetmiyor arada mama takviyesi yapıyorum geceleri emzirmemem sütümü iyice azaltırmı acaba bilmiyorumki

aç olsa uyanır merak etme 2 aylık bir bebek 10 saat kesintisiz uyuyabilir
sütün de azalmaz korkma

kolay gelsin culii.
ütülenecek yarım kova eşyam kaldı gönderem mi

melisaya da geçmiş olsun. önemli birşey değil o, bir an önce geçer merak etme.

kolay gelsin juli ben kaldırdım ama yazlıkları çıkarcam ütülecek çok iş var şu yazdan kışa -kıştan yaza geçişleri hiç sevmyorum

esmer ve hoya sağolun

gönder gııı
zaten abartısız her gün en az 1 makine camasır yıkıyom ütülüyom yerlestiriyomakannehir

ben gider meloşum uyandı
cok uyudu bu sefer
18 dakika

kolay gelsin juli ben kaldırdım ama yazlıkları çıkarcam ütülecek çok iş var şu yazdan kışa -kıştan yaza geçişleri hiç sevmyorum

kocaa bir bavul
narin fücuduma olmayan esya var
hepsini spıpıtıp atıcam
kimini vericem
onları giymem için 25 kg vermem lazım
anca 2 senede gider
sonra gene hamile kalırım
yani onları asla giyemem
en iyisi fazlalık etmesin
gözümde görmesin
sinir oliyim garii

esmer yakalndınmı üff kötü olmuş canım yaa.hep aksi olur zaten ama kendi işlerini hallet diyormuş baksana

buğlem emmeye geldiğinde patronun eşi iş yerindeydi buğlemi sordu gelcek seversinz dedim .patronun odasına çıkardım sevdiler hayret patron çok asık surat titizdr oğulları bile yanında konuşmaz çok sevdiler ama patron severken yeni emdiydiya adama recep ivedik gb genirdi gülsem gülemem çok garip oldum sempatiksalakcinni

kızlaaaaaaaaarr kızım uyandı biraz mıkırdandı ama şimdi gülüyo çok şükür :lepi:

alamayan fakir birine ver çevrende belki tanıyan vardır ben hep öyle haber bırakıyorum tanıdklrına veriyolar .bu sene kışlıklar vardı eşimin kaşe paltosu yesyeni onu verdim öksüz hemde yetim bi çocukmuş nasıl sevndiler görsen içim parçalandı bizse seneye giymyoruz bile az eskisn
ben ya kimseziler yurduna veryorum yenilerini seçip yada camiye (erkek kıyafetleri camiye)

bıraktım fatma giderken götüreceğim bunları buraya geldikçe kullanalım diyecem ben ona buraya geldiğinde ne hediye alsam bırakıyor buraya gelince kullanalım diyor

hadi ya onuda ayıp etmiş yani insan istemesede götürür veya gönlü olsun diye bi giyer böyle olunca bende sinir oldum bak şimdilmaz:

hoya takma kafana taktıkça havaya giriyolar ben muhatap olmuyorum öyle durumlarda cevap vermyorum dinlemyor gb yapıyorum ben öyle yaptıkça sinir oluyor .hiçbir hediye almıyorum önceden kilolu olduğu için büyük beden bulamıyor tokatta ben burdan alıp alıp gönderyodum baktım üstünde görmyorum en sonda kendi anneme altın yüzük aldım annelr gününde onada aldım hemde o zamn 3 sene önce maaşımın yarı gitti yüzklere taa tokata gönderdim 1 kere takmadı .ewşimde sordu geç geldiğinde niye takmıyosun diye kıyamıyormuş sözde .oda ona son oldu 3 sendir 1 iğne dahi almadım almamda

pamuk niye kız şeysi olsun bacım, kırmızı diye mi?
unisex kıyafet o. bizim de bir dolu kırmızı kostümümüz var.
aşk olsun esmer ben kırmızı diye kız kıyafeti diyecek kadar dar görüşlü birimiyim sırf kalp dolu üstü ve kız logosu var erkek şeyi değil kesinlikle bu içinde egeyi hayal edemiyorum bidaha bak istersen çok saolsun yalelcim ama görüşüm böle napim

takmıyorum artık hiçbişey de almıyoruz 1 yıldır nerdeyse nur doğduğunda eşime dedim bişey alalım ayıp olur bak en azından annen senin dedim hayır hiçbişey alma alsan da kullandiğini gördün mü dedi ona para vereceğine kendine al dedi bern de kendime alıyom

ben kayınvalideme hediye almıyorum zevkine uygun olmaz diye düşünüyorum ama birlikte dışarı çıkarsak bişey beğenirse o zaman onu alıyorum ya da arada para veriyoruz onun işine de böylesi daha çok geliyor

kızlar siz kışlıkları kaldırıyor musnuz ben hiç kaldırmam dolabın içinde yer değiştiriyorum sadece. diğer türlü çok iş çıkıyor.

bende öyle yapıyorum canım

olur mu hiç öyle şey anacım, ben sana dar görüşlü der miyim.
sadece bazı kişiler hoşlanmaz belki o yüzden demişsindir dedim.

olur mu hiç öyle şey anacım, ben sana dar görüşlü der miyim.
sadece bazı kişiler hoşlanmaz belki o yüzden demişsindir dedim.

yok be gülüm kız işi yani erkek kıyafeti değil
yine diyorum düşünüp alması bile yeter ama acaba karıştırdımı dicem
rüzgar ege iyi günlerde giysin yazmış begüme cici ala ala böle oldu bence bu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…