2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim mevisimi olmayan kıyafetler bazanın altında.
daha henüz değişim gerçekleşmedi.
zaten bi kocanınkiler değişecek, benim koca totomu sokabileceğim bir yazlık kıyafetim yok :1no2:

biri bana anlatsin ne oluyiii bir durum mu var ? merak ettim bilmiyorumkismile-tatlicadiarzu-

benim sığmıyor dolaba o yüzden yıkayıp hurçlara kaldırıyorum diğer dolaba yerleştryorum .senin dolabın büyük demkki

iş yeri çok sıcak günay cephe hep cam kısa kolluyla oturyorum şuan benim tüm yazlık pantolonlarımı denedim hiçbiri olmuyor 1 haftadır aynı pantolonla işe gidp geliyordum pazazr günü çıktım bir sürü pantolon aldım 36 bedenden 38e çıkmışım hiçbiri olmuyor

dolabım büyük içine de kendi istediğim şekilde raf koydurdum kullanışlı hale geldi. zaten dolaptan çıkarsam koyabilecek başka bi yerim de yok yer değiştirmek zorundayım

ayyyyy gerçekten 38beden çok büyük
nasıl bulucaksın acaba kendine kıyafet artıkkalsanaalsanasmile

38 beden mi akannehir
ben 38 beden olsam atardım kendimi işyerinin camından aşağı :dilcikar:
34 bedenden 1 beden yukarısını tanımam :1closedeyes:

Son düzenleme:

canım bende 38 den 42 ye çıkmışım. bütün kıyafetlerim ne olacak bilemiyorum kimisi bacağımda kalıyorkaydirigubbakcemile3

ya ben de 34-36'dan 38'e çıkmışım. 3-4 tane içine girebildiğim kıyafetim var yaz da geliyor ne yapıcam bilmiyorum

ben eski kiloma döndüm tüm kıyafetlerim oluyor eşim de dün bana fıstık gibisin dedüü

canım bende 38 den 42 ye çıkmışım. bütün kıyafetlerim ne olacak bilemiyorum kimisi bacağımda kalıyorkaydirigubbakcemile3

aynen delfcim 38den 42oldum bende ama boy var allahtan belli olmuyo rejimdeyim 2 3 atda inicem eski kiloma çok kararlıyımm

ben eski kiloma döndüm tüm kıyafetlerim oluyor eşim de dün bana fıstık gibisin dedüü
oohh yavrimm maşallah. nasıl becerdin ?

aynen delfcim 38den 42oldum bende ama boy var allahtan belli olmuyo rejimdeyim 2 3 atda inicem eski kiloma çok kararlıyımm

ayy ben nasıl vericem yaa hiçç inmiyor kilom. işe başladım belkim yavaş yavaş gider kilolar hareketten

bilmiyom ki delf aiecek kilo tutmayız biz bi babam rahmetli tombişti diğerleri hep zayıf abilerim çöp adam gibi yapısal heral yediğime içtiğime dikkat etmiyorum her şeyi yiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…