yok be gülüm kız işi yani erkek kıyafeti değil
yine diyorum düşünüp alması bile yeter ama acaba karıştırdımı dicem
rüzgar ege iyi günlerde giysin yazmış begüme cici ala ala böle oldu bence bu kız
yok be gülüm kız işi yani erkek kıyafeti değil
yine diyorum düşünüp alması bile yeter ama acaba karıştırdımı dicem
rüzgar ege iyi günlerde giysin yazmış begüme cici ala ala böle oldu bence bu kız
ben kayınvalideme hediye almıyorum zevkine uygun olmaz diye düşünüyorum ama birlikte dışarı çıkarsak bişey beğenirse o zaman onu alıyorum ya da arada para veriyoruz onun işine de böylesi daha çok geliyor
kızlar siz kışlıkları kaldırıyor musnuz ben hiç kaldırmam dolabın içinde yer değiştiriyorum sadece. diğer türlü çok iş çıkıyor.
biri bana anlatsin ne oluyiii bir durum mu var ? merak ettim bilmiyorumkismile-tatlicadiarzu-
iş yeri çok sıcak günay cephe hep cam kısa kolluyla oturyorum şuan benim tüm yazlık pantolonlarımı denedim hiçbiri olmuyor 1 haftadır aynı pantolonla işe gidp geliyordum pazazr günü çıktım bir sürü pantolon aldım 36 bedenden 38e çıkmışım hiçbiri olmuyor
iş yeri çok sıcak günay cephe hep cam kısa kolluyla oturyorum şuan benim tüm yazlık pantolonlarımı denedim hiçbiri olmuyor 1 haftadır aynı pantolonla işe gidp geliyordum pazazr günü çıktım bir sürü pantolon aldım 36 bedenden 38e çıkmışım hiçbiri olmuyor
38 beden mi akannehir
ben 38 beden olsam atardım kendimi işyerinin camından aşağı :dilcikar.
34 bedenden 1 beden yukarısını tanımam :1closedeyes:
canım bende 38 den 42 ye çıkmışım. bütün kıyafetlerim ne olacak bilemiyorum kimisi bacağımda kalıyorkaydirigubbakcemile3
ben eski kiloma döndüm tüm kıyafetlerim oluyor eşim de dün bana fıstık gibisin dedüü
oohh yavrimm maşallah. nasıl becerdin ?ben eski kiloma döndüm tüm kıyafetlerim oluyor eşim de dün bana fıstık gibisin dedüü
aynen delfcim 38den 42oldum bende ama boy var allahtan belli olmuyo rejimdeyim 2 3 atda inicem eski kiloma çok kararlıyımm
okaa iltifata ödüllendirseydin adamuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?