2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ne zamandır yokum diye sizi unuttum sanmayın işe adapte olmaya çalışıyorum hala:)

ben eski kiloma döndüm tüm kıyafetlerim oluyor eşim de dün bana fıstık gibisin dedüü

ohh maşallah ben uzun süre bu kiloda kalıcam diye korkuyorum benimkişde her akşam yemekte azcık dikkat et hayatım diyo ne demek istiyosa:)):roflol::roflol:

http://www.ilkhediyem.com/?a=19&d=1&bsno=5665&sf=2 bu keçeli t-shirt lere bayıldım demirime yaptırmam lazım hemencecik:)

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/358324-dogum-paranizi-aldinizmi-nasil-zaman.html bide açtığım bu topic e bi ara bakarsanız sevinirim:)

HOŞGELDİİM:)))lülülülülülülülülülülülü

esraa demirin yeni pozlarına bayulduum ben sizin hep kebepçınız var saniyidim ne bilem

esraa demirin yeni pozlarına bayulduum ben sizin hep kebepçınız var saniyidim ne bilem
eşşek oğlan takılıyo kendi kafasına göre bizde çekiyoz elden geldiğince

ne kebapçısı kız olsa 3 günde batardık yada ben 1000 kg olurdum kocişte beni boşardı:))

Son düzenleme:
ne bilem esra eşin sakallı falan ya kebap çiküfte içliköfte falan ohh olsa da yesek demir de çiküfte kralı olcekti

bende dün işbaşı yaptım canım açtığın topiğe baktım canım. bu arada tshirtler bir sahane inceleyeyim bakayım

hoşgeldin esracım.
yazdım doğum parasıyla ilgili bildiklerimi.

keçeli tişörtlere bayıldım ama fiyatı biraz fazla geldi bana. sanki o kadar etmez gibi.
düz badi üzerine dikim keçe çünkü sadece. bir de kargo ücreti var.ama çok şirin görünüyorlar.
hele kız bebekler içn olan tütülü badilere bayıldım.

benim arkadaş yaptırmıştı tshörtler çok kalitesizdi en iyisi kendin alıp
yapılan yerlerde baskı yaptırmak

ne bilem esra eşin sakallı falan ya kebap çiküfte içliköfte falan ohh olsa da yesek demir de çiküfte kralı olcekti

Allah iyiliğini versin havva kız sen her sakallı adamı kebapçımı saniyen:)
he kocam sakallı kabasakal diyom ben ona:) demir doğduğundan beri daha az kesiyo öperken rahatsız etmesin diye kesince batıyo demire uzunken yumuşak olıye rahat öpiyee
kesince babasını tanımıcak kesin:) bide kestiğinde annesine benziyo istemiyom kesmesin uzasın yerlere kadar örcem ben:)):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ne bilem yaa ..
örcen mi ha ha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…