ben eski kiloma döndüm tüm kıyafetlerim oluyor eşim de dün bana fıstık gibisin dedüü
oohh yavrimm maşallah. nasıl becerdin ?
ayy ben nasıl vericem yaa hiçç inmiyor kilom. işe başladım belkim yavaş yavaş gider kilolar hareketten
ben sabah öğle k-flaks yiyorum akşamda salataa
başka bişiii yok
pamukcum emziriyomusun canım sen
eşşek oğlan takılıyo kendi kafasına göre bizde çekiyoz elden geldiğinceesraa demirin yeni pozlarına bayulduum ben sizin hep kebepçınız var saniyidim ne bilem
ne zamandır yokum diye sizi unuttum sanmayın işe adapte olmaya çalışıyorum hala:)
ohh maşallah ben uzun süre bu kiloda kalıcam diye korkuyorum benimkişde her akşam yemekte azcık dikkat et hayatım diyo ne demek istiyosa:)):roflol::roflol:
http://www.ilkhediyem.com/?a=19&d=1&bsno=5665&sf=2 bu keçeli t-shirt lere bayıldım demirime yaptırmam lazım hemencecik:)
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/358324-dogum-paranizi-aldinizmi-nasil-zaman.html bide açtığım bu topic e bi ara bakarsanız sevinirim:)
HOŞGELDİİM:)))lülülülülülülülülülülülü
ne bilem esra eşin sakallı falan ya kebap çiküfte içliköfte falan ohh olsa da yesek demir de çiküfte kralı olcekti
Allah iyiliğini versin havva kız sen her sakallı adamı kebapçımı saniyen:)
he kocam sakallı kabasakal diyom ben ona:) demir doğduğundan beri daha az kesiyo öperken rahatsız etmesin diye kesince batıyo demire uzunken yumuşak olıye rahat öpiyee
kesince babasını tanımıcak kesin:) bide kestiğinde annesine benziyo istemiyom kesmesin uzasın yerlere kadar örcem ben:)):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
esmercim doğum parası topiğnde sana soru çookk
danışmanlık ücreti talep ediyorum :1closedeyes:
gel sana bir kayve ve cigara ismarlıyem
oyy egeye karşı ne iyi gider.
ben ancak yan apartmanın duvarına karşı yapıyom kahve-cigarayı.
heeç zevkli deel :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?