cigara içmeyin bilerek intihar etmeye gireralsanaalsanasmile
onun yerine süt için süt içirin sakız çiğneyin dondurma yiyinşakkıdı:
http://www.bebekchik.com/catinfo.asp?cid=10
kızlar burda kraftın twist travel sistem bebek arabası var kırmızı siyah
bebek arabası almam lazım havalar düzeldi artık beğendim ben böyle alan varmı
yada hakkında bişey duyan bunu alim diyorum nedersiniz 15kiloya kadar taşıyo
selam kızlaar dün bir güzel misafirlerimi ağırladımm sonra akşama döşeklik oldum kafayı yattığım yerden kaldıramadım akannehir sabahta koşa koşa oğluşu doktora götürdüm çok fena öksürüyo şurup falan verdi doktor ne kadar kendimi korusamda ben hasta oldum benden de oğluşa geçti maalesef çok üzgünüm senağlama
http://www.bebekchik.com/catinfo.asp?cid=10
kızlar burda kraftın twist travel sistem bebek arabası var kırmızı siyah
bebek arabası almam lazım havalar düzeldi artık beğendim ben böyle alan varmı
yada hakkında bişey duyan bunu alim diyorum nedersiniz 15kiloya kadar taşıyo
geçmiş olsun cnm
canim tracy hoggun kitabini okudun mu ben 1 haftadir kitaptaki onerilere gore burakin uykularini duzene oturtmaya basladim cok sukur geceleri daha uzun uyuyor ve artik yatagina yatirinca kendi kendine uykuya gecebiliyor eskiden sallamadan uyumazdi ama sabirla onerielri yapmak lazim bebiislere rehberlik bizim yapmamiz gerekiyromus aliskanlik kanamlazri da 1 hafta surermis sabrila 1 hafta dene bak faydasini gorursun canim ne yapacaklarini dis dunyayi bizim sayemizde ogreniyorlar biz ne ogretirsen onu ogreniyolarmis bebislerin bizi yonetemsine izin vermek yerine onlara rehberlik edecekmisizhiç bişey yazmak istemiyorum çünkü nur geceleri uykuya dalmakta zorlanıyor ve çaresizim ne yaptıysam olmuyor :umursamaz:
massallah diyorum ayrica da sana oha diyorum canim 900 gra az mi diyosun sen ilk 3 ay ortalama 800 gr almalari ikinci 3 ayda da ortalama 600 gr almalari normalmis canim zaten seninki bu hizla kilo alirsa 16-17 kilo olur canim 1 yasidna ki bu imkansiz obez olur o zaman bir de cok kilolu olmasi saglik acisindan iyi degil hareket ettir bol bol canimgünaydın kızlar..
dün oğlumla dr a gittik..nihayet dr karmaşından kurtulduk..
esmer canım çok teşekkürler osman ünal çok iyi bi dr mamnun kaldım uzun uzun ilgilendi konuştuk sohbet ettik..çok güzel muayene etti..içime sindi sayende bu çıkmazdan kurtuldum dile benden ne dilersenopuyorumnanaktan
utkucuk 8900 olmuş boyuda 65 cm..bu ay boydan 1 cm uzamış kiloda 900 gr almış..her ay 1700 gr alınca bu ay az almış gibi geldi:kedi:
canim sana da tekjrar yaziyorum ama ben cok faydasini gordugum icin yaziyorum tracy hoggun kitabini siddetle oneririm cok komnuda faydali bilgielr var ve ogretiyor neler yapmamiz gerektigini aksam uykusu gelince esnedigini gorunce ki bu genelde emdikten 1.5 saat sonra uykuya dalmali bebsiler 3 saatte bir emmeliler aksam biraz daha fazla emmeli mesela 9da ve 11de sonra uyuyup sabaha kadar uyuyabilir kesintizi 6 saat uyumalilarmis direk uykusu gelince yatagina yatir salonda falan uyutma canim odasinda yataginda hafif ninnielrle pispisleyerek uyutmayi denebenimkide aynen öyle yatmayı hiç sevmiyor hep kucakta duracak vede dimdik baston yutmuş gibi birde evin odalarında gezinecekmiş ama çok yorucu oluyor kol kası yaptım valla ya.bide bu çocuk geceleri çok geç gece uykusuna yatıyor 2-3 gibi zorla uyutuyorum bunu öne almanın bir yolu varmı bilen varsa söylesin gece yatmıyor sabahta geç uyanıyor bu velet çok keyifli yawww
evet pamukcum benimde hatam televizyonlu odada tutmak galiba bugün karar aldım televizyonu hiç açmayacağım gecede bakalım erken uyuyacakmı yoksa dikiyor bizi gecenin üçüne kadar sabahta fosur fosur kalkmıyor
canim simdiden bu alsikanliklari akzandirabiliriz davranislarimizda israrci olarak bebislerimzie alsikanlik kazndirabilriiz onlarin bizi yonlendirmesi yerine biz onlara guzel aliskanliklar kazandirabilriiz ne ogretirsek onu ogrenirlermis oyle diyo uzmanlarbilmiyorumkismile
inşallah zamanla düzelcekler yaaa bende en çok eymenin kendi kendine oynadığı sürekli kucağımda olmadığı kendi kendine uyuduğu günleri merak ediyorumm:bbo:
canim bana hem isitmje testini yapan hem de kendi cocuk doktorumuz kesinlikle 3 yasina kadar tv yasak dedi ben salonda tv karsisinda arkasi donuk tvye baktirmadan yatirabilrimiyim diye sordum hayir kesinlikle zararli cocukjlarin gelisimi acisindanm dedi ordaki sesler anlamsiz geliyor gec konusurlar beyin gelisimelri gec olur dedi muzik dinletin bebek buyuyene kadar fedakarlik yapacaksiniz dedi doktorum bebeginiz uyurken seyredin tvyi o uyanikken sadece bebekle ilgilenin dedi bence de dogrudur yani sen de dikkat et canim ben artik burak odadayken sadece klasik muzik aciyorum tvde bile olsanapem bacı tv odasında bütün gün benle aman bakıyoda bildiğinemi çevirip duruyo kafayı
allah herkese boyle patron nasip etsin esmercim ne iyi adammis valla tebrikelrimizi ilet kendisine yilin patorunu odulunu veriyoruzhe yaa.
ama olsun o yokken gidince bişey demii. işim olmuyor çünkü biliyor.
ben yokken hallet herşeyini, ben varken bana lazımsın diyor kaydirigubbakcemile3
canim birak uyusun oglusun millet bu duzeni oturtmak icin enelr vermiyor ben 1 hafta ugrastim bu duzeni oturtmak icin artik bebislerin en az 6 saat kesintisiz uyumasi gerekiyromus hem aciksauyanir gece istersen yatmadan son ememsini daha fazla tut iki memeyi de emzir boylece karni tok uyur sabaha kadarmerhaba arkadaşlar bende üye olmadan bi çokşeyi bu siteden takip ediyordum sonunda bende üye oldum:)
2 aylık oğlum geceleri emmeye uyanmıyor sabaha kadar uyuyor uyandırıp emzirmeyi denedim ama emmiyor doğru düzgün sizce ne yapmalıyım
ben bıraktıydım eskiden 3 sene içemdim hiç.
hemde dehşet içerdim o zaman, 1 günde bıraktım.
sonra niye bilmiyorum günde 3-4 tane içmeye başladım 4 ay sonra falan gebeliğim çıktı bıraktım gene.
ayaz kartala yatıp sütüm gittiğinde gene içtim. şimdi de 4-5 tane falan içiyorum.
canım dondurma istedi bak şimcik :icecream:
geçmiş olsun bebene canım evde maske kullanıyomusun pekiselam kızlaar dün bir güzel misafirlerimi ağırladımm sonra akşama döşeklik oldum kafayı yattığım yerden kaldıramadım akannehir sabahta koşa koşa oğluşu doktora götürdüm çok fena öksürüyo şurup falan verdi doktor ne kadar kendimi korusamda ben hasta oldum benden de oğluşa geçti maalesef çok üzgünüm senağlama
cnm benimki bumdan diyil ama bende kraft kullanıyorum çok memnunum
saol tatlımçok güzel gözüküyo canım bence all rüzgara yakışır :lepi:
hoşgeldinnnniizzzbiizz geeeldik....
canim tracy hoggun kitabini okudun mu ben 1 haftadir kitaptaki onerilere gore burakin uykularini duzene oturtmaya basladim cok sukur geceleri daha uzun uyuyor ve artik yatagina yatirinca kendi kendine uykuya gecebiliyor eskiden sallamadan uyumazdi ama sabirla onerielri yapmak lazim bebiislere rehberlik bizim yapmamiz gerekiyromus aliskanlik kanamlazri da 1 hafta surermis sabrila 1 hafta dene bak faydasini gorursun canim ne yapacaklarini dis dunyayi bizim sayemizde ogreniyorlar biz ne ogretirsen onu ogreniyolarmis bebislerin bizi yonetemsine izin vermek yerine onlara rehberlik edecekmisiz
massallah diyorum ayrica da sana oha diyorum canim 900 gra az mi diyosun sen ilk 3 ay ortalama 800 gr almalari ikinci 3 ayda da ortalama 600 gr almalari normalmis canim zaten seninki bu hizla kilo alirsa 16-17 kilo olur canim 1 yasidna ki bu imkansiz obez olur o zaman bir de cok kilolu olmasi saglik acisindan iyi degil hareket ettir bol bol canim
canim sana da tekjrar yaziyorum ama ben cok faydasini gordugum icin yaziyorum tracy hoggun kitabini siddetle oneririm cok komnuda faydali bilgielr var ve ogretiyor neler yapmamiz gerektigini aksam uykusu gelince esnedigini gorunce ki bu genelde emdikten 1.5 saat sonra uykuya dalmali bebsiler 3 saatte bir emmeliler aksam biraz daha fazla emmeli mesela 9da ve 11de sonra uyuyup sabaha kadar uyuyabilir kesintizi 6 saat uyumalilarmis direk uykusu gelince yatagina yatir salonda falan uyutma canim odasinda yataginda hafif ninnielrle pispisleyerek uyutmayi dene
canim simdiden bu alsikanliklari akzandirabiliriz davranislarimizda israrci olarak bebislerimzie alsikanlik kazndirabilriiz onlarin bizi yonlendirmesi yerine biz onlara guzel aliskanliklar kazandirabilriiz ne ogretirsek onu ogrenirlermis oyle diyo uzmanlar
canim bana hem isitmje testini yapan hem de kendi cocuk doktorumuz kesinlikle 3 yasina kadar tv yasak dedi ben salonda tv karsisinda arkasi donuk tvye baktirmadan yatirabilrimiyim diye sordum hayir kesinlikle zararli cocukjlarin gelisimi acisindanm dedi ordaki sesler anlamsiz geliyor gec konusurlar beyin gelisimelri gec olur dedi muzik dinletin bebek buyuyene kadar fedakarlik yapacaksiniz dedi doktorum bebeginiz uyurken seyredin tvyi o uyanikken sadece bebekle ilgilenin dedi bence de dogrudur yani sen de dikkat et canim ben artik burak odadayken sadece klasik muzik aciyorum tvde bile olsa
allah herkese boyle patron nasip etsin esmercim ne iyi adammis valla tebrikelrimizi ilet kendisine yilin patorunu odulunu veriyoruz
canim birak uyusun oglusun millet bu duzeni oturtmak icin enelr vermiyor ben 1 hafta ugrastim bu duzeni oturtmak icin artik bebislerin en az 6 saat kesintisiz uyumasi gerekiyromus hem aciksauyanir gece istersen yatmadan son ememsini daha fazla tut iki memeyi de emzir boylece karni tok uyur sabaha kadar
benim de canim acaip dondurma istiyro bu araklar bri de cikolata ama sut urunelri ve cikolata yedigimde burak krize giriyor karin agrisindan gazsancisindan o yuzden 1 ay daha gem vurdum nefsime :)
vaveyla gecmis olsun canim minnacik bebisler hic kiyamam ya hasta olmasin meleklerimiz
geçmiş olsun bebene canım evde maske kullanıyomusun peki
hem annen alt katında iyileşene kadar biraz o ilgilense sen çok yaklaşmasan olmazmı yazık kuzuyaa ıhlamur içir sen bebene
maske kullanmadım canım ama sanırım emzirmeden geçti çünkü hep annem baktı o sıralarda ben kucağıma bile almadım şu anda bile annemde ben kendi evimdeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?