geçmiş olsun canım..hangi dr a götürüyosun bebişi pendikte.selam kızlaar dün bir güzel misafirlerimi ağırladımm sonra akşama döşeklik oldum kafayı yattığım yerden kaldıramadım akannehir sabahta koşa koşa oğluşu doktora götürdüm çok fena öksürüyo şurup falan verdi doktor ne kadar kendimi korusamda ben hasta oldum benden de oğluşa geçti maalesef çok üzgünüm senağlama
yok canım az demiyorum önceden 1700 alırdı ona göre az çok hareketlendi zaten ondan azaldı kilo alışıdı..kolumun ağrısından duramıyorum zaten.allahtan kucağı seven çocuk değil bide kucak istese yandımmassallah diyorum ayrica da sana oha diyorum canim 900 gra az mi diyosun sen ilk 3 ay ortalama 800 gr almalari ikinci 3 ayda da ortalama 600 gr almalari normalmis canim zaten seninki bu hizla kilo alirsa 16-17 kilo olur canim 1 yasidna ki bu imkansiz obez olur o zaman bir de cok kilolu olmasi saglik acisindan iyi degil hareket ettir bol bol canim
:)
aynı durumdayım senle julii hiçbişey olmuyo..kıyıp veremiyorumda kimseye..dolabı süslüyolar sadece..ama geçen hafta 4 aylk hamileyken aldığım bi pantolon oldu nasıl sevindim anlatamam..kocaa bir bavul
narin fücuduma olmayan esya var
hepsini spıpıtıp atıcam
kimini vericem
onları giymem için 25 kg vermem lazım
anca 2 senede gider
sonra gene hamile kalırım
yani onları asla giyemem
en iyisi fazlalık etmesin
gözümde görmesin
sinir oliyim garii
sağol canım eymenede maşallah.bizim dr kızlar bunu nasıl rahat bırakıyolar diye dalga geçti dün..tatile falan giderseniz sakın babayla yalnız bırakma hem baba elden gider hem utku dedi..pofuduk pofuduk etleri gören saldırır dedieyvahedigeldismiletutku2012 :1shok:
maaşallah utkuya yaaa
bizde dün kontrole gittik
eymen 61 cm 6.800 kg doktor çok iyi dedi sana ne diyo doktor merak ettim sempatiksalakcinni
bide biz avm de falan gezerken eymeni görenler 3 aylık olduğuna inanamıyo sizi görenler 1 yaşında zannediyolardır heraldekaydirigubbakcemile3
tutku alıntılarda gördüm
içine sinen bi dr bulmana çok sevindim utku'ya da maşallah canım
900 gr'a az mı diyorsun ece gibi olsa kafayı yerdin heralde
giymedi canım perşembe günü kayınvalidem kendi evinde mevlüt yapacak ege için orda giydiricem resmini atarım faceyehoşbulduk pamukçum...
ege cik bnm aldığım ciciyi giydimi hiç..
oldumu
jasminnn güsel demişsin de eymeni kucağıma almadığım an patlayana kadar ağlıyooo
terlere karışıyoo almamayı da denedimmm yokkkkkk aslaa durmuyoooo bütün nefesiyle bağırıyoo
gazlı çocuklar kucağa alışmaya mahkum sanırım
kıslar şimdi annem aradı eymenden 10 gün önce doğum yapan bi komşusu var sen korkuyosun ama bebeği oturabiliyo ayaklarına basıyo dayday yapıyo dedii ben hiç denemedim otutturmayııı
benmi geç kaldım sizin bebişler oturuyomuu??????
kaç gündür evde durmuyoruz bizde ya..sokak kuşu oldu benimki..otobüsten indik eve girerken yağmur başladı kılpayı kurtulduk yağmurdan..yoksa babamız haşlardı bizisempatiksalakcinni
elelrinden tutup oturtuyorum ben bazen kafayı tutabiliyolar ama öyle oturur pozizyonda tutmuyorum kucağımda falan zaten benimki yakında kendi oturucak yastık biraz yüksek olsun kafayı bi kaldırıyo yarı beline kadar doğruluyo sıpa korkar oldum yanlız bırakmaya kenara yuvarlancak falan diye
ndk cnm sen 27 aralıktamı doğum yaptın
efettt sabah 6 da :))
buraya koyarım canımmmmmpamukçum bnm facem yok...
napalım...
kıslar şimdi annem aradı eymenden 10 gün önce doğum yapan bi komşusu var sen korkuyosun ama bebeği oturabiliyo ayaklarına basıyo dayday yapıyo dedii ben hiç denemedim otutturmayııı
benmi geç kaldım sizin bebişler oturuyomuu??????
şimdi takvim dikkatimi çekti aramızda 1 gün var bende 28 inde yaptım demek bu modeller ondan aynı benimkide hiç yerinde durmuyo sırnaşık şey bi ağlamakki sanki canını yakmışsın,arada ellerinden tutup dene canım o kadardan bişe olmaz
hadi yaa benim oğlum burun farkıyla büyük senden kaydirigubbakcemile3
kilosu boyu nasıl canımm?
şuan yırtıyo ortalığı al beni diyeeee
bide kıslarr benim oğlanın doğru düzgün oynayacağı bişeyi yok dönence de yokkk, acaba ilgilenecek bişi bulamıyo da beni mi istiyo hepp bana tavsiyelerde bulunun yarın çıkayım bişiler alayımm ne alayımm??
hadi yaa benim oğlum burun farkıyla büyük senden kaydirigubbakcemile3
kilosu boyu nasıl canımm?
şuan yırtıyo ortalığı al beni diyeeee
bide kıslarr benim oğlanın doğru düzgün oynayacağı bişeyi yok dönence de yokkk, acaba ilgilenecek bişi bulamıyo da beni mi istiyo hepp bana tavsiyelerde bulunun yarın çıkayım bişiler alayımm ne alayımm??
ellerinden tutup kaldırmakmıı hani fışfış kayıkçı oynatırlar onu diyosanız benimki yapıyo onu bikaç kez kaldırıyorum ben ama oturtup bırakmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?