2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

jasminnn güsel demişsin de eymeni kucağıma almadığım an patlayana kadar ağlıyooo
terlere karışıyoo almamayı da denedimmm yokkkkkk aslaa durmuyoooo bütün nefesiyle bağırıyoo
gazlı çocuklar kucağa alışmaya mahkum sanırım

geçmiş olsun canım..hangi dr a götürüyosun bebişi pendikte.
yok canım az demiyorum önceden 1700 alırdı ona göre az çok hareketlendi zaten ondan azaldı kilo alışıdı..kolumun ağrısından duramıyorum zaten.allahtan kucağı seven çocuk değil bide kucak istese yandım
aynı durumdayım senle julii hiçbişey olmuyo..kıyıp veremiyorumda kimseye..dolabı süslüyolar sadece..ama geçen hafta 4 aylk hamileyken aldığım bi pantolon oldu nasıl sevindim anlatamam..
sağol canım eymenede maşallah.bizim dr kızlar bunu nasıl rahat bırakıyolar diye dalga geçti dün..tatile falan giderseniz sakın babayla yalnız bırakma hem baba elden gider hem utku dedi..pofuduk pofuduk etleri gören saldırır dedieyvahedigeldismile
tutku alıntılarda gördüm
içine sinen bi dr bulmana çok sevindim utku'ya da maşallah canım
900 gr'a az mı diyorsun ece gibi olsa kafayı yerdin heralde

sağol canım nihayet kafama göre dr buldum esmer sağolsun..az demiyorum canım önceki aylara göre az ama hareketlendi ondan..

kaç gündür evde durmuyoruz bizde ya..sokak kuşu oldu benimki..otobüsten indik eve girerken yağmur başladı kılpayı kurtulduk yağmurdan..yoksa babamız haşlardı bizisempatiksalakcinni

hoşbulduk pamukçum...
ege cik bnm aldığım ciciyi giydimi hiç..
oldumu
giymedi canım perşembe günü kayınvalidem kendi evinde mevlüt yapacak ege için orda giydiricem resmini atarım faceye

ben ege 16günlükken gaz için gece dr gitmiştim debridat diye şurup vermişti onla sab simplex kullandım okadar ii geldiki inanılır gibi değil ben bir ayı geçkindir ne gaz ilacı veriyorum nede kucağıma alıp gaz çıkartıyorum kalmadı problemi egenin kendi çıkarıyo tütütü maşalllaaahhhh dilimi ısırımm

kıslar şimdi annem aradı eymenden 10 gün önce doğum yapan bi komşusu var sen korkuyosun ama bebeği oturabiliyo ayaklarına basıyo dayday yapıyo dedii ben hiç denemedim otutturmayııı
benmi geç kaldım sizin bebişler oturuyomuu??????

elelrinden tutup oturtuyorum ben bazen kafayı tutabiliyolar ama öyle oturur pozizyonda tutmuyorum kucağımda falan zaten benimki yakında kendi oturucak yastık biraz yüksek olsun kafayı bi kaldırıyo yarı beline kadar doğruluyo sıpa korkar oldum yanlız bırakmaya kenara yuvarlancak falan diye

valla ben hiç otutturmaya çalışmadım annem bikeresinde otturmuştu nasıl kızmıştımmmohaoldumsmile

efettt sabah 6 da :))

şimdi takvim dikkatimi çekti aramızda 1 gün var bende 28 inde yaptım demek bu modeller ondan aynı benimkide hiç yerinde durmuyo sırnaşık şey bi ağlamakki sanki canını yakmışsın,arada ellerinden tutup dene canım o kadardan bişe olmaz

pamukçum bnm facem yok...
napalım...
buraya koyarım canımmmmm

canım gelişim tablosunda hatırladığım kadarıyla 4.ayda destekle oturmaya başlar yazıyodu acele etme ya boşver oturunca nolucak kucakta az çok oturt ama koltukta falan oturtma daha erken yaa

hadi yaa benim oğlum burun farkıyla büyük senden kaydirigubbakcemile3
kilosu boyu nasıl canımm?
şuan yırtıyo ortalığı al beni diyeeee

bide kıslarr benim oğlanın doğru düzgün oynayacağı bişeyi yok dönence de yokkk, acaba ilgilenecek bişi bulamıyo da beni mi istiyo hepp bana tavsiyelerde bulunun yarın çıkayım bişiler alayımm ne alayımm??

ellerinden tutup kaldırmakmıı hani fışfış kayıkçı oynatırlar onu diyosanız benimki yapıyo onu bikaç kez kaldırıyorum ben ama oturtup bırakmıyorum

jasmin sendin demi, tracy bacıyı uygula diyen uyguluyorum canım da bu aralar nur balgamını kusmukla atıyor heralde boğazına gelince korkuyor çığlığı basıyor bi de gece geç yatınca sabah 7de kalkamıyorum kalksam iyi olur aslında

canım şuan bakıp ilgilendiği şeyler çıngıraklar ve dönence bizimki yatağında dönenceyi yarım saat falan sıkılmadan izliyo bide bunlar var bende çıngırak hemde hayvanlı bak gösterim bekle

aynen resmen çığlık atıyo yaa bizden çok sesi var babası şaşıyo, 3. ayı doldurduğumuzda gittik cnm 62 cm 6400 gr dı ama gelişimde kızla erkek farkedebiliyo tabi senin nası cnm boy kilo bu arada benim almadığım şey kalmadı ama hiçbirine 5 dakkadan fazla bakmıyo el böceği oldu bunlar insan istiyo

ellerinden tutup kaldırmakmıı hani fışfış kayıkçı oynatırlar onu diyosanız benimki yapıyo onu bikaç kez kaldırıyorum ben ama oturtup bırakmıyorum

yok cnm bende öyle bırakmıyorum ellerinden tuttuğumuz zaman otomatik kaldırıyo benimki kendini kalkıyo hemen geri yatırıyorum o şekilde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…