ayy göster bakiim merak ettim yarın alayım bende yaaacanım şuan bakıp ilgilendiği şeyler çıngıraklar ve dönence bizimki yatağında dönenceyi yarım saat falan sıkılmadan izliyo bide bunlar var bende çıngırak hemde hayvanlı bak gösterim bekle
aynen resmen çığlık atıyo yaa bizden çok sesi var babası şaşıyo, 3. ayı doldurduğumuzda gittik cnm 62 cm 6400 gr dı ama gelişimde kızla erkek farkedebiliyo tabi senin nası cnm boy kilo bu arada benim almadığım şey kalmadı ama hiçbirine 5 dakkadan fazla bakmıyo el böceği oldu bunlar insan istiyo
yok cnm bende öyle bırakmıyorum ellerinden tuttuğumuz zaman otomatik kaldırıyo benimki kendini kalkıyo hemen geri yatırıyorum o şekilde yani
ayy göster bakiim merak ettim yarın alayım bende yaaa
eymen 6800 62 cm olumunekankayizsmile
dün öğlen dr a diye çıktık çarşı pazar yaptık akşam girdik eve..bugünde eltim görümceleri çağırmış çaya..benide destek kuvvet olarak çağırdı..iki gelin iki görümce savaşta gibi olduknereleri gesdinis bakiimmm
utkunun çoğu şey ilgisini çekiyo artık..dönencesini çok seviyo facete kızların koyduğu resimlerde çıngıraklı çoraplar var bizde onun eldiveni var..bi köpeğimiz var kulaklarından ses çıkıyo bacaklarınıda sıkınca ses çıkıyo ama ona gücü yetmiyo daha..kulaklarıyla oynamayı seviyo..bide dişlik almıştım rengarenk bi balık çok renkli olduğu için onu seviyo..onu görünce hemen ağzını açıyo artık..bide filimiz var ama o gri renksiz diye yüzüne bakmıyo..hadi yaa benim oğlum burun farkıyla büyük senden kaydirigubbakcemile3
kilosu boyu nasıl canımm?
şuan yırtıyo ortalığı al beni diyeeee
bide kıslarr benim oğlanın doğru düzgün oynayacağı bişeyi yok dönence de yokkk, acaba ilgilenecek bişi bulamıyo da beni mi istiyo hepp bana tavsiyelerde bulunun yarın çıkayım bişiler alayımm ne alayımm??
jasmin sendin demi, tracy bacıyı uygula diyen uyguluyorum canım da bu aralar nur balgamını kusmukla atıyor heralde boğazına gelince korkuyor çığlığı basıyor bi de gece geç yatınca sabah 7de kalkamıyorum kalksam iyi olur aslında
tutkucum nene hatun hastanesinde yeni adıyla medicine hospital da özlem cantürk diye bir doktor var ona götürüyorumm doğumumuda orda yaptım başından beri o bakıyo şu osman ünal şişman sedef hastalıklı doktor dimi
nen hatuna çok yakınım ben ama o hastaneyi oldum olası sevmedim..eşimde hamileliğimdede bebek oluncada dibimizde hastane var oan git diye diretti gitmedim..
evet osman ünal o..iyi bi dr bi kere gittim daha ama..sen gittinmi hiç
pazar günü dişlik almak için 2 saat dolandım kafasına gözüne vuru diye vazgeçtimm, yarın tavsiyeleriniz üzere mutlaka alcam bişilerrrkaydirigubbakcemile5dün öğlen dr a diye çıktık çarşı pazar yaptık akşam girdik eve..bugünde eltim görümceleri çağırmış çaya..benide destek kuvvet olarak çağırdı..iki gelin iki görümce savaşta gibi olduk
utkunun çoğu şey ilgisini çekiyo artık..dönencesini çok seviyo facete kızların koyduğu resimlerde çıngıraklı çoraplar var bizde onun eldiveni var..bi köpeğimiz var kulaklarından ses çıkıyo bacaklarınıda sıkınca ses çıkıyo ama ona gücü yetmiyo daha..kulaklarıyla oynamayı seviyo..bide dişlik almıştım rengarenk bi balık çok renkli olduğu için onu seviyo..onu görünce hemen ağzını açıyo artık..bide filimiz var ama o gri renksiz diye yüzüne bakmıyo..
yani özet olarak çok renkli ve sesli şeyler almanı tavisiye ederim.
benimkide çok balgamlı kusmuyo utku hiç ama hep kakadan çıkıyo sümük gibi kakalarımız hep
ayy allahım müzikli kravatta mı varrr, ay nerden buluyonus böle şeyleri yaa adres verinnanam pamuk ne güzel oyuncaklar onlar bizimki oyuncakla oynamıyo kravat aldım oğluşa müzikli onla oynuyo müziğine bayılıyo gece bile bazen çalıyoruzz
çoraplar historiada armağan oyuncakçıdan aldım kırmızı çıngırakta historiadan girişte stand var bershca mağzasının karşısında ordan aldım benim elimde daha onlar canım kendi tutup oynayamazkiii ben sallıyorum o bakıp sırıtıyoo
sanırım bizim oyuncaklar için bir iki haftamız daha var gördüğüm kadarıyla 4. aya yakın başlıyo ilgilerini çekmeye
evet belli zaten merhametli olduğu cana yakın..bende çok fena dr arayışndaydım esmeralda önerdi sağolsun..bakalım devam etcem bu dr la sorun çıkmaz inşallah..o doktor pendik hospitalın arkasında mehmet oğuz sağlık ocağı var ya ordada görev alıyo lohusalığımda çok hasta oldum orya gittim bana osman beyi verdiler beni sezeryanla doğum yaptım diye bir güzeeeeeeel haşladı bi dövmediği kaldı bebişi hiç götürmedim ama çok merhametlii çoğu fakir çocuklara özel muayenehanesinde para almadan bakıyorr arkadaşlarım götürüyorlar ona çok memnunlar
ayrıca sen bana alt taraftayım demiştin nene hatun üstte kaldı akannehir
bi robot almam lazım aslında kucağında taşısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?