2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım şuan bakıp ilgilendiği şeyler çıngıraklar ve dönence bizimki yatağında dönenceyi yarım saat falan sıkılmadan izliyo bide bunlar var bende çıngırak hemde hayvanlı bak gösterim bekle
ayy göster bakiim merak ettim yarın alayım bende yaaa

eymen 6800 62 cm olumunekankayizsmile

bak canım geyikli olan çıngıraklı çorap ayakları yerinde durmuyo zaten baya oynaşıyo kırmızı olanda çıngırak şuan için bunlarla ve dönenceyle ilgileniyo başka bişeye baktığı yok daha

anamm ne güsel şeyler bunlarr o çorapları nerden buldun yaaa
o çıngırakları kafasına falan vurmuyo dimii??
didee dönenceler ışıksız oluyolar dimiii??

tutkucum nene hatun hastanesinde yeni adıyla medicine hospital da özlem cantürk diye bir doktor var ona götürüyorumm doğumumuda orda yaptım başından beri o bakıyo şu osman ünal şişman sedef hastalıklı doktor dimi

nereleri gesdinis bakiimmm
dün öğlen dr a diye çıktık çarşı pazar yaptık akşam girdik eve..bugünde eltim görümceleri çağırmış çaya..benide destek kuvvet olarak çağırdı..iki gelin iki görümce savaşta gibi olduk
utkunun çoğu şey ilgisini çekiyo artık..dönencesini çok seviyo facete kızların koyduğu resimlerde çıngıraklı çoraplar var bizde onun eldiveni var..bi köpeğimiz var kulaklarından ses çıkıyo bacaklarınıda sıkınca ses çıkıyo ama ona gücü yetmiyo daha..kulaklarıyla oynamayı seviyo..bide dişlik almıştım rengarenk bi balık çok renkli olduğu için onu seviyo..onu görünce hemen ağzını açıyo artık..bide filimiz var ama o gri renksiz diye yüzüne bakmıyo..
yani özet olarak çok renkli ve sesli şeyler almanı tavisiye ederim.

benimkide çok balgamlı kusmuyo utku hiç ama hep kakadan çıkıyo sümük gibi kakalarımız hep

anam pamuk ne güzel oyuncaklar onlar bizimki oyuncakla oynamıyo kravat aldım oğluşa müzikli onla oynuyo müziğine bayılıyo gece bile bazen çalıyoruzz

çoraplar historiada armağan oyuncakçıdan aldım kırmızı çıngırakta historiadan girişte stand var bershca mağzasının karşısında ordan aldım benim elimde daha onlar canım kendi tutup oynayamazkiii ben sallıyorum o bakıp sırıtıyoo

nen hatuna çok yakınım ben ama o hastaneyi oldum olası sevmedim..eşimde hamileliğimdede bebek oluncada dibimizde hastane var oan git diye diretti gitmedim..
evet osman ünal o..iyi bi dr bi kere gittim daha ama..sen gittinmi hiç

o doktor pendik hospitalın arkasında mehmet oğuz sağlık ocağı var ya ordada görev alıyo lohusalığımda çok hasta oldum orya gittim bana osman beyi verdiler beni sezeryanla doğum yaptım diye bir güzeeeeeeel haşladı bi dövmediği kaldı bebişi hiç götürmedim ama çok merhametlii çoğu fakir çocuklara özel muayenehanesinde para almadan bakıyorr arkadaşlarım götürüyorlar ona çok memnunlar

sanırım bizim oyuncaklar için bir iki haftamız daha var gördüğüm kadarıyla 4. aya yakın başlıyo ilgilerini çekmeye

ayrıca sen bana alt taraftayım demiştin nene hatun üstte kaldı akannehir

pazar günü dişlik almak için 2 saat dolandım kafasına gözüne vuru diye vazgeçtimm, yarın tavsiyeleriniz üzere mutlaka alcam bişilerrrkaydirigubbakcemile5
anam pamuk ne güzel oyuncaklar onlar bizimki oyuncakla oynamıyo kravat aldım oğluşa müzikli onla oynuyo müziğine bayılıyo gece bile bazen çalıyoruzz
ayy allahım müzikli kravatta mı varrr, ay nerden buluyonus böle şeyleri yaa adres verinn

ay ben kendi oynuyo sandımm şaşırdımm ,eline dişlikten başka bişi verilmez sanırım ama çok güseller yaa

sanırım bizim oyuncaklar için bir iki haftamız daha var gördüğüm kadarıyla 4. aya yakın başlıyo ilgilerini çekmeye

yok canım benimki nerdeyse 4 aylık daha oyuncak moyuncak umru değil varı yoğu konuşmakk

canım bundanda armağan oyuncakçıda gördüm al derim dişlik sert hiç biyeri yok kafasına vursada bişi olmaz
bide bunu aldık yine historiadan tavana asılıyo yaylı çekip bırakınca zıp zıp bioyana bi buyana gidiyo bunada bayaa bakıyo
köpek bundanmı canım oda sesine baya tepki veriyo bakınıyo
dönencemizde bu tepesinde sarı ışık yanıyo gece gözüksün diye karanlıkta

Son düzenleme:
ayy allahım müzikli kravatta mı varrr, ay nerden buluyonus böle şeyleri yaa adres verinn

canım ben anadolu yakasındayım e5 yolu üzerinde güzelyalıya giderken idilbaby var ben ordan alıyorumm eğer yakın değilsen ben alır sana gönderirim :1hug:

evet belli zaten merhametli olduğu cana yakın..bende çok fena dr arayışndaydım esmeralda önerdi sağolsun..bakalım devam etcem bu dr la sorun çıkmaz inşallah..
ayrıca sen bana alt taraftayım demiştin nene hatun üstte kaldı akannehir

alt taraftayım ama yakın yinede bana..yürüyerek 10 dk.utkunun önceki dr u üsküdarda olunca nene hatun kapımın dibi gibi geliyosempatiksalakcinni

valla banada öle bişe olsa soluğu nene hatunda alıyorummm bıktılar benden artık bana sen bi hastane açsana nene hatun senden geçiniyo diyolar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…