yok canım benimki nerdeyse 4 aylık daha oyuncak moyuncak umru değil varı yoğu konuşmakk
bu eymenler mi böyle oluyo dersin kaydirigubbakcemile3
ayy allahım müzikli kravatta mı varrr, ay nerden buluyonus böle şeyleri yaa adres verinn
canım ben anadolu yakasındayım e5 yolu üzerinde güzelyalıya giderken idilbaby var ben ordan alıyorumm eğer yakın değilsen ben alır sana gönderirim :1hug:
canım yazdığım adresi okudunmu
ben gaziosmanpaşadayım canım çok uzak kalıyor yaa bilmiyorumkismile
ben gaziosmanpaşadayım canım çok uzak kalıyor yaa bilmiyorumkismile
ndk canım dişlikte ekledim aynı yere bakk
canım valla yollasan ne iyi olur karşı ödemeli yollarsın kargoyu bu da ne kadarsa havale falan yaparım sana, hatta o dişlikten de bulursan alırsın ya da ben sana önce parasını yollıyim sen kafana göre benim oğluma da al bişilerrr olur dimiii o tarafa gittiğindee?dedim ya ben sana yollarım diye kargoynan yurtiçi bize çalışiiyyy zaten delikafadulden
ndk ben yeşilpınardayım gopun neresindesin yenidoğanda annemler oturuyo benim kızılayı geçince
gösterdiğim dişliği gördünmü hem historiayada gidebilirsin ozaman bu gördüklerinin hepsi var orda
tamam işte historiadan alırsın var orda
canım valla yollasan ne iyi olur karşı ödemeli yollarsın kargoyu bu da ne kadarsa havale falan yaparım sana, hatta o dişlikten de bulursan alırsın ya da ben sana önce parasını yollıyim sen kafana göre benim oğluma da al bişilerrr olur dimiii o tarafa gittiğindee?
senden para isteyen mi oldu kk dan bi teyzesi olaraktan bi hediyemiz olurdu hemde oğlumun adaşı söylediğin şeyler çok ayıpp eymen duydu seni o bile olurmu öle şey anne arkadaşıma hediyem olsun diyoolumunekankayizsmile
yanlız benimki eymen değil rüzgar ege canımcanım valla yollasan ne iyi olur karşı ödemeli yollarsın kargoyu bu da ne kadarsa havale falan yaparım sana, hatta o dişlikten de bulursan alırsın ya da ben sana önce parasını yollıyim sen kafana göre benim oğluma da al bişilerrr olur dimiii o tarafa gittiğindee?
yenidoğan kızılay falan bilmiom ben, gelin geldim yabancıyım buralara küçükköy merkezdeyim ben caminin orda yeşilpınar mevlana da da ablamlar oturuyooo, yakınmışız senlee görüşelimm eymenlerin ortasında dilek tutarıss :))
o dediğiniz yer orda varmııı ozaman ordan alırım yaaa ne yorcam vaveyla seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?