2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben egenin bütün alışverişini ordan yapıştım kıyafetti çamaşırdı yatak kılıfları falan

en güzel ve kafama göre şeyleri ordan buldum şimdide lacivert bi şort beyaz kısa kollu bir gömlek bir kasket ve bir kravat daha alcam düğün varr kız buluruz belki yakışıklı olmamız lazımm

ben gaziosmanpaşadayım canım çok uzak kalıyor yaa bilmiyorumkismile

ndk ben yeşilpınardayım gopun neresindesin yenidoğanda annemler oturuyo benim kızılayı geçince
gösterdiğim dişliği gördünmü hem historiayada gidebilirsin ozaman bu gördüklerinin hepsi var orda

dedim ya ben sana yollarım diye kargoynan yurtiçi bize çalışiiyyy zaten delikafadulden
canım valla yollasan ne iyi olur karşı ödemeli yollarsın kargoyu bu da ne kadarsa havale falan yaparım sana, hatta o dişlikten de bulursan alırsın ya da ben sana önce parasını yollıyim sen kafana göre benim oğluma da al bişilerrr olur dimiii o tarafa gittiğindee?
ndk ben yeşilpınardayım gopun neresindesin yenidoğanda annemler oturuyo benim kızılayı geçince
gösterdiğim dişliği gördünmü hem historiayada gidebilirsin ozaman bu gördüklerinin hepsi var orda

yenidoğan kızılay falan bilmiom ben, gelin geldim yabancıyım buralara küçükköy merkezdeyim ben caminin orda yeşilpınar mevlana da da ablamlar oturuyooo, yakınmışız senlee görüşelimm eymenlerin ortasında dilek tutarıss :))

sen bilirsin canım bende teklif var ısrar yok ben hediye olarak alcaktım istersen adresini özelime yolla ben gittiğim zaman alır gönderirim şimdi çıkmam lazım bebiş beni emmeye bekliyo görüşürüzz byss :enbuyukkk:

yanlız benimki eymen değil rüzgar ege canım
o dediğiniz yer orda varmııı ozaman ordan alırım yaaa ne yorcam vaveyla seniii

historiada bende gördüklerinin hepsi var armağan oyuncakçıda canım

off kimse yokkine çıkıyorum kocem gelir şimcik azcıkta ona sarayım
kocişim kocişimmbayanssulusmile

ilahi pamuk..adamı işe nasıl gönderiyosun kızım sensempatiksalakcinni

vaveyla bu idil baby ne tarafta kalıyo ben hiç denk gelmedim..pendoryaya yakınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…