2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kızımın kafasının yan tarafında bi damar çok belirgin.yaklaşık 15 gün önce farkettim..daha önce yoktu.. olsaydı farkederdim..veya vardı da belirgin mi değildi de ben farketmedim..sizin bebeklerinizde de var mı böyle bi durum merak ettim..

kızlarr bana yardımcı olun lutfen benım bebegım 2 ayı bıttı gectı bıle doktora goturuyorum kılo alımı cok ıyı degıl dedıler sutumde benım yeterlı gelmıyor bıllıyorum bebegıme tavsıye edılen mamalardan kullandım ama ara ara duzenlı degıl dogum kılomuz 3430gr dogdu sonra halıyle sısı ınınce 3150falan oldu ve bugun gıttık doktora tam kılosu 4680gr doktor ıyı degıl dedı ve baska bır mama adı verdı bunu kullan 15 gun sonra kontrol edecegım eger kılo alımı ıyı degılse baska bır sorunu vardır dedı kafama taktım ben tabıkı sımdıden sızın bebısler gore nasıl benım bebegımın durumu kızıma yakın ogum yapan arkadaslar bılgılendırrırse yada kızımla aynı aynı aydayken bebgınız kac kıloydu sızce normalmı bızımkısı boyuda 57cm olmus yardımcı olun lutfen

ayrıcca kızlar kızım emdıkten sonra nerdeyse hemen kakasını yapıyor gunde 5kez falan yapıyor

cok yaptıgı için kilo amıyo demkki
hem burdaki bebeklerdende 2.ayında 4300 4600 civarı olanlar vardı
okadar problem olacagını sanmıyorum ama doktor kontrolu iyi olur
ve benim bebegim 3.ayında 58 cm di bence normal dir

Dogru soyluyosun canim insan tv seyretmek istiyor ama ne yapalim bebisler icin dayanacagiz iste bu arada ben kitabi d&rdan aldim canim siddetle tavsiye ederim kitabi ilerki yaslarina karsi her turlu probleme karsi cozum onerileri var mesela tuvalet egitimi 9/ ayda baslamaliymis diyor bunun gibi bi suru bilgi
haklisin canim burak da 40ina kadar cok gazliydi yeni duzeldi cok zor ama yine de faydasi olur kitabin al bir oku dene istersen kolikli gazli bebekelr icin de cozum onerielri var kitapta gerci daha o kismi okumadim ama okursam yazarim sana burdan
kızlar bu devit3 nezamana kadar kullanıcaz hatırlamıyorum
1 yasina kadar kullanilacak canim
bence oturtma icin erken canim kontrolunda doktoruna da sor istersen
bendim canim burak da cok kusuyor bu hafta reflusu varmis doktorumuz oyle dedi kusunca da balgam kaliyor bogazinda hiril hiril oluyor arada rezene iciriyorum fayda ediyor

ayrıcca kızlar kızım emdıkten sonra nerdeyse hemen kakasını yapıyor gunde 5kez falan yapıyor

canim benim oglumun kontrolu gecen haftaydi 5370 gr 59 cmdi dogum kilosu da 3260di ama kizlar daha narin olur hem mamayi duzenli kullanmadim demissin sutun de az geldi demek bu 15 gun mamayi duzenli kullanirsan kilo alir canim prenses uzulme yalniz 5 kez kak yapmasi fazla geldi bana burak 2 gunde bir falan yapiyor akkasini hergun 1 kez yapmasi normal galiba canim asil bunu sor doktoruna canim kakasini cok yaptigi icin kilo alamiyo olabilir belki sindirim sistemi sutetki yada mamdaki birseyi sindiremiyodur bir arkadasimin bebegi sutteki proteini sindiremiyo ana ozel bir mama verdi doktoru

kakanın kiloyla alakası yoktur bence ya..çünkü utkuda günde en az 4 kere yapıyo..dün dr sordu kakası nasıl diye en az 4 kere yapıyo dedim ki dün 6 kere yaptı iyi çok güzel yediğini yapıyo demekki dedi..

Selam kızlar uzun zmaan oldu gıremedım nasılsınız artık 3 aylık oldu bebıslerımız benım kızımında bugun kontorolu vardı gelısımı cok ıyı cok sukur tek sorunumuz burun tıkanıklıgı gıderemıyorum bır turlu hepo tıkalı tavsıyesı olan var mı?

bizimde sürekli tıkalıydı
sinomarin kullanıyorum günde 3-4 sefer sıkıp otri bebe aspire ediyorum

iyi geceler kimler var bakalım
jasmin öyle bi anlattınki kitabı alıcam inş
hiçbişey olmasa tuvalet eğütimi için bile olsa alırım walla
bikaç kişi daha tavsiye etmişti zaten
keşke hamleyken alıp okuaaymışım

neşe kesinlikle otribebe diğerleri burundaki kılcal damarlara zarar veriyor ve otribebe kadarda çekmiyor

ilahi pamuk..adamı işe nasıl gönderiyosun kızım sensempatiksalakcinni

vaveyla bu idil baby ne tarafta kalıyo ben hiç denk gelmedim..pendoryaya yakınmı

canım senin aklın yanyola gitti e5 gir devam et güzelyalı köprüsünü biraz geçince sağda kocaman bina idilbaby diye yazıyo

günaydınnnn..
kadus abla; ayaz'ın da kafadaki damar çok belirgin, sorun değil merak etme.
hatta hastanedeyken ordan damar yolu bile açarlardı belirgin diye.

bugün koca izinli, ayaz'la başbaşa kaldılar.
bakalım ilk yardım et telefonu saat kaçta gelecek kaydirigubbakcemile3

canım benim kız günde 7-8 kere kaka yapıyo dr a sordum 10 kere bile yapar normal dedi.kilosuda gayet iyi ki neden az buldu dr anlamadım..ayda en az 500 gr normal diyorlar ya...takma kafana bebeğinin bişeysi yok bence..kilo alımı ırsi zaten...bebeğinin ateşi kusması filan yoksa kafaya takılacak bişey yok yani....hem emerken kaka yapınca ben bayram ediyorum öbür türlü aşırı sancılanıyo..zaten çok sancılı bi bebek...gazı çok...o yüzden kakasını yapsın işte daha ne...kabız olsa daha mı iyi sanki...takma kafana ...gayet normal ama yine de rahatlamak için başka bi dr a daha götür istersen...

Son düzenleme:
esmercim benim kafama takılan damar belirginliği değil de sonradan ortaya çıkması...öyle vurma çarpma filan da olmadı...acaba daha önce vardı da bu kadar belirgin değilmiydi ki anlamadım.
demek ayazcık babasıyla kaldı bugün ilk kez.ben işe başladığımdan beri babamız bakıyo bebeğe valla bi de güzel bakıyo sorma...seninki de bakar...artık kaç ay oldu öğrenmiştir oğlunun huyunu tüyünü....

belki bebeklik saçları döküldüyse o yüzden gözüne çarpmıştır şimdi, sanmam sorun olduğunu.

yok benim koca da bakar. ben evdeyken de o ilgilenir haftasonları. üzerini değiştirme, alt değiştirme, besleme hepsini yapar. ama ilk defa tüm gün başbaşa kalıyorlar.
baksın zaten canım. yaparken yardım ettiyse bakarken de edecek tabi delikafadulden

günaydın esmer nasılsın

benim ilk yardım telefonum hergün 10bucuk ile 11 arası çalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…