ayrıcca kızlar kızım emdıkten sonra nerdeyse hemen kakasını yapıyor gunde 5kez falan yapıyor
Dogru soyluyosun canim insan tv seyretmek istiyor ama ne yapalim bebisler icin dayanacagiz iste bu arada ben kitabi d&rdan aldim canim siddetle tavsiye ederim kitabi ilerki yaslarina karsi her turlu probleme karsi cozum onerileri var mesela tuvalet egitimi 9/ ayda baslamaliymis diyor bunun gibi bi suru bilgisaol tatlım
hoşgeldinnnniizzz
eee bacım bütün gün evdeyim ben kafayı yerim bebe her dk uyumuyoki kusurabakmasınlar walla sesini kısarım bebemide artık ters yattırırım napem
bu kitabı ınkılap kitap evinden baktım yok dediler bu hafta sonu başka yere bakım
haklisin canim burak da 40ina kadar cok gazliydi yeni duzeldi cok zor ama yine de faydasi olur kitabin al bir oku dene istersen kolikli gazli bebekelr icin de cozum onerielri var kitapta gerci daha o kismi okumadim ama okursam yazarim sana burdanjasminnn güsel demişsin de eymeni kucağıma almadığım an patlayana kadar ağlıyooo
terlere karışıyoo almamayı da denedimmm yokkkkkk aslaa durmuyoooo bütün nefesiyle bağırıyoo
gazlı çocuklar kucağa alışmaya mahkum sanırım
1 yasina kadar kullanilacak canimkızlar bu devit3 nezamana kadar kullanıcaz hatırlamıyorum
bence oturtma icin erken canim kontrolunda doktoruna da sor istersenkıslar şimdi annem aradı eymenden 10 gün önce doğum yapan bi komşusu var sen korkuyosun ama bebeği oturabiliyo ayaklarına basıyo dayday yapıyo dedii ben hiç denemedim otutturmayııı
benmi geç kaldım sizin bebişler oturuyomuu??????
bendim canim burak da cok kusuyor bu hafta reflusu varmis doktorumuz oyle dedi kusunca da balgam kaliyor bogazinda hiril hiril oluyor arada rezene iciriyorum fayda ediyorjasmin sendin demi, tracy bacıyı uygula diyen uyguluyorum canım da bu aralar nur balgamını kusmukla atıyor heralde boğazına gelince korkuyor çığlığı basıyor bi de gece geç yatınca sabah 7de kalkamıyorum kalksam iyi olur aslında
kızlarr bana yardımcı olun lutfen benım bebegım 2 ayı bıttı gectı bıle doktora goturuyorum kılo alımı cok ıyı degıl dedıler sutumde benım yeterlı gelmıyor bıllıyorum bebegıme tavsıye edılen mamalardan kullandım ama ara ara duzenlı degıl dogum kılomuz 3430gr dogdu sonra halıyle sısı ınınce 3150falan oldu ve bugun gıttık doktora tam kılosu 4680gr doktor ıyı degıl dedı ve baska bır mama adı verdı bunu kullan 15 gun sonra kontrol edecegım eger kılo alımı ıyı degılse baska bır sorunu vardır dedı kafama taktım ben tabıkı sımdıden sızın bebısler gore nasıl benım bebegımın durumu kızıma yakın ogum yapan arkadaslar bılgılendırrırse yada kızımla aynı aynı aydayken bebgınız kac kıloydu sızce normalmı bızımkısı boyuda 57cm olmus yardımcı olun lutfen
ayrıcca kızlar kızım emdıkten sonra nerdeyse hemen kakasını yapıyor gunde 5kez falan yapıyor
Selam kızlar uzun zmaan oldu gıremedım nasılsınız artık 3 aylık oldu bebıslerımız benım kızımında bugun kontorolu vardı gelısımı cok ıyı cok sukur tek sorunumuz burun tıkanıklıgı gıderemıyorum bır turlu hepo tıkalı tavsıyesı olan var mı?
bizimde sürekli tıkalıydı
sinomarin kullanıyorum günde 3-4 sefer sıkıp otri bebe aspire ediyorum
ilahi pamuk..adamı işe nasıl gönderiyosun kızım sensempatiksalakcinni
vaveyla bu idil baby ne tarafta kalıyo ben hiç denk gelmedim..pendoryaya yakınmı
kızlarr bana yardımcı olun lutfen benım bebegım 2 ayı bıttı gectı bıle doktora goturuyorum kılo alımı cok ıyı degıl dedıler sutumde benım yeterlı gelmıyor bıllıyorum bebegıme tavsıye edılen mamalardan kullandım ama ara ara duzenlı degıl dogum kılomuz 3430gr dogdu sonra halıyle sısı ınınce 3150falan oldu ve bugun gıttık doktora tam kılosu 4680gr doktor ıyı degıl dedı ve baska bır mama adı verdı bunu kullan 15 gun sonra kontrol edecegım eger kılo alımı ıyı degılse baska bır sorunu vardır dedı kafama taktım ben tabıkı sımdıden sızın bebısler gore nasıl benım bebegımın durumu kızıma yakın ogum yapan arkadaslar bılgılendırrırse yada kızımla aynı aynı aydayken bebgınız kac kıloydu sızce normalmı bızımkısı boyuda 57cm olmus yardımcı olun lutfen
canım benim kız günde 7-8 kere kaka yapıyo dr a sordum 10 kere bile yapar normal dedi.kilosuda gayet iyi ki neden az buldu dr anlamadım..ayda en az 500 gr normal diyorlar ya...takma kafana bebeğinin bişeysi yok bence..kilo alımı ırsi zaten...bebeğinin ateşi kusması filan yoksa kafaya takılacak bişey yok yani....hem emerken kaka yapınca ben bayram ediyorum öbür türlü aşırı sancılanıyo..zaten çok sancılı bi bebek...gazı çok...o yüzden kakasını yapsın işte daha ne...kabız olsa daha mı iyi sanki...takma kafana ...gayet normal ama yine de rahatlamak için başka bi dr a daha götür istersen...ayrıcca kızlar kızım emdıkten sonra nerdeyse hemen kakasını yapıyor gunde 5kez falan yapıyor
esmercim benim kafama takılan damar belirginliği değil de sonradan ortaya çıkması...öyle vurma çarpma filan da olmadı...acaba daha önce vardı da bu kadar belirgin değilmiydi ki anlamadım.günaydınnnn..
kadus abla; ayaz'ın da kafadaki damar çok belirgin, sorun değil merak etme.
hatta hastanedeyken ordan damar yolu bile açarlardı belirgin diye.
bugün koca izinli, ayaz'la başbaşa kaldılar.
bakalım ilk yardım et telefonu saat kaçta gelecek kaydirigubbakcemile3
esmercim benim kafama takılan damar belirginliği değil de sonradan ortaya çıkması...öyle vurma çarpma filan da olmadı...acaba daha önce vardı da bu kadar belirgin değilmiydi ki anlamadım.
demek ayazcık babasıyla kaldı bugün ilk kez.ben işe başladığımdan beri babamız bakıyo bebeğe valla bi de güzel bakıyo sorma...seninki de bakar...artık kaç ay oldu öğrenmiştir oğlunun huyunu tüyünü....
günaydınnnn..
kadus abla; ayaz'ın da kafadaki damar çok belirgin, sorun değil merak etme.
hatta hastanedeyken ordan damar yolu bile açarlardı belirgin diye.
bugün koca izinli, ayaz'la başbaşa kaldılar.
bakalım ilk yardım et telefonu saat kaçta gelecek kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?