2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın tutku..

valla bana da öyle geliyo ceyce.
çıkarken bin kere söyledim ota püsüre arayıp durma beni diye ama bakalım.
bluzu soruyo bi de diyoki bu ot püsür değil bulamadım napiim..
hey allaaam yaa

benimki zavallım çok iyi bakıyor vallaha şükrediyım halime sabah 7de değiştim buğlemin altını 8 bucukta çıkarken yine yaptı hadi tekrar değiş sonra öptüm kızımı saat 9 tam çıktım eşimden bir ses feyzaaaaa diye geri döndüm ne oldu dedim yine yaptı dedi ama yüz ifadesini bi görseniz zaten gece 2de işten gelmiş uykulu bi vaziyette birde çocuğa bakıyor sabhları üzüldüm ben değişiymi dedim yok yok dedi ben değişirm sen geç kalma

heyyyttt dedim babalık nelere kadir yinede kalktı seve seve değişyor bi baktım ki gözlerim doldu vallahaaaa :gitme:

ne güzel işte feyzacım.
uzaktan sefasını sürmekle olmuyor. acık da cefasını çekecekler.
kolay mı çocuk büyütmek..

ne güzel işte feyzacım.
uzaktan sefasını sürmekle olmuyor. acık da cefasını çekecekler.
kolay mı çocuk büyütmek..

öyle vallah biz doğuruyoruz 9 ay taşı :CüvCüv:gece kalk emzir azda onlar baksın öyle tabi bakma rada yufka yürekli oluyom işte

herkese günaydin,

benim sütüm azaliyor, iki gündür yusufa mama vermek zorunda kaldim simdi pompaliyorum ama ise yaramiyor sol gögsümdeki azalan süt iyice bitti

bnm sol göğsümde kalmadı gibi bişey zaten ece solu doğru düzgün emmedi emmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…