herkese günaydin,
benim sütüm azaliyor, iki gündür yusufa mama vermek zorunda kaldimsimdi pompaliyorum ama ise yaramiyor sol gögsümdeki azalan süt iyice bitti
kızlar sakın emzirmeyi bırakmayın süt yok diye yoksa iyice çekilir sütünüz ..benim de 2 gün öyleydi ama hep verdim memeyi ağzına ..az da olsa oluyo süt memede..daha sık verin az olduğunda.bi de gece keşkül yedim gece bollaşmış sütüm benim de..bnm sol göğsümde kalmadı gibi bişey zaten ece solu doğru düzgün emmedi emmiyor...
kızlar 4 numara beze geçtiniz mi?
bize 4 numara küçük geliyo artık..haftasonu eşime bi paket 4 numara bi pakette 5 numara aldırdım..artık 4 numara bitince 5 e geçicem
kızlar 4 numara dediğiniz kaç kilo arası 4-9 yada 6-9 mu
herkese günaydınnnn
biz molfix 4+ kullanıyoruz 7 kiloya anca ulaşmışızdır ama 2. paket 4+ mızı bitiriyoruz bugün malum bacaklar tombik sıkıyorlar
bezlerdde yazan kiloya takılı kalmayın bebek rahatmı bacaklarına iz yapıyormu ona dikkat edin
dr u aradım şekerli su sür göğsüne belki öyle emer dedi denedim emdiiiiii gerçi 5 dk güzel emdi sonra emzik niyetine uyudu ama çok özlemişim 2 gündür hiç almamıştı öyle güzel yattı ki birde diğer eliyle mutlaka üstümdekini tutardı yine tuttu
emziren anneler hiç indirmeyin kucağınızdan emsin sabahtan akşama kadar o bulunmaz birşey Allah herkese nasip etsin
ilkini emzirmeyenler 2. lerini emzirsinler inşallah
buzluktaki sütüm bitti sütüm yetmiyo dedim bebelac al dedi mamaya başladığımı söylemedim
bende zaten bebelac almıştım
mamanın bize en büyük faydası kakası oldu her sabah kaka yapıyo yavrum rahatlıkla
ve artık bezleri doluyor hemen kuzum aç kalıyormuş galiba önceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?