2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ilk başlarda çok oldu offf neler çektim...
çok şükür geçti...zaten ben mama takviyeliyim....
lansinoh krem çok iyi geldi bana

delfcim çoook oldu ben 4 numaraya geçeli....prima kullanıyoruz çok memnunum...

neden erken 4 numraya geçtiniz kızlar
bizim kilomuz 7 değil daha

herkese günaydin,

benim sütüm azaliyor, iki gündür yusufa mama vermek zorunda kaldim simdi pompaliyorum ama ise yaramiyor sol gögsümdeki azalan süt iyice bitti

bnm sol göğsümde kalmadı gibi bişey zaten ece solu doğru düzgün emmedi emmiyor...
kızlar sakın emzirmeyi bırakmayın süt yok diye yoksa iyice çekilir sütünüz ..benim de 2 gün öyleydi ama hep verdim memeyi ağzına ..az da olsa oluyo süt memede..daha sık verin az olduğunda.bi de gece keşkül yedim gece bollaşmış sütüm benim de..
kızlar 4 numara beze geçtiniz mi?

çoktan geçtim ben canım bebeğim kilolu olmadığı halde daha rahat oluyo 4 numara..

bize 4 numara küçük geliyo artık..haftasonu eşime bi paket 4 numara bi pakette 5 numara aldırdım..artık 4 numara bitince 5 e geçicem

bencede 4 numara rahat...kaka problemimiz için baya iyi oldu....sırtımıza çıkmıyor...prima zaten abartı büyük değil...geniş....

scedcedu günaydın...

3 numara ecenin bacaklarını çok sıkıyordu...

herkese günaydınnnn

biz molfix 4+ kullanıyoruz 7 kiloya anca ulaşmışızdır ama 2. paket 4+ mızı bitiriyoruz bugün malum bacaklar tombik sıkıyorlar

bezlerdde yazan kiloya takılı kalmayın bebek rahatmı bacaklarına iz yapıyormu ona dikkat edin

dr u aradım şekerli su sür göğsüne belki öyle emer dedi denedim emdiiiiii gerçi 5 dk güzel emdi sonra emzik niyetine uyudu ama çok özlemişim 2 gündür hiç almamıştı öyle güzel yattı ki birde diğer eliyle mutlaka üstümdekini tutardı yine tuttu
emziren anneler hiç indirmeyin kucağınızdan emsin sabahtan akşama kadar o bulunmaz birşey Allah herkese nasip etsin
ilkini emzirmeyenler 2. lerini emzirsinler inşallah
buzluktaki sütüm bitti sütüm yetmiyo dedim bebelac al dedi mamaya başladığımı söylemedim
bende zaten bebelac almıştım

mamanın bize en büyük faydası kakası oldu her sabah kaka yapıyo yavrum rahatlıkla
ve artık bezleri doluyor hemen kuzum aç kalıyormuş galiba önceden

bize 4 numara küçük geliyo artık..haftasonu eşime bi paket 4 numara bi pakette 5 numara aldırdım..artık 4 numara bitince 5 e geçicem

hangi bez kullanıyosun tutku 4 numara 7 kilodan 18kg ye kadr kullanılabilr 5 numarya niye geçiyosunki

sen yinede emzir şekerli su sür vs azda emse yeter 2 fırt çekse bile emzir canım emdirmek gerçekten çok güzel bi duygu

aç kalıyomuş demekki yavrumm neyse kakasını yapsında en önemlisi ooo günlerce yapamayan var

öykününde bacakları toplu bez biraz sıkıyo bazen ama biz daha tam 7 olmadık bende ondan alsam olurmu acaba

ayy gene iş var anca geldim buraya.
biz de yeni 3 numaraya geçtik kaydirigubbakcemile3
en beğendim prima oldu ama hep huggies indirimde oluyor onu alıyorum bende.

bir de bim'in bezini almış teyzem. herkes çok methediyor diye. o da 3 numara ama 5-9 kilo.
1-2 hafta sonra açıp deneyeceğim merak ettim

biz 3 numara prima kullanıyorduk ama bazen içindeki jelleri dışına çıkıyordu geçen hafta molfiks 3 numaar aldım zaten hep merak ediyordum molfiksi denedim pişik yapmadı hem de ece için daha rahat oldu gibi geldi bana bacaklarına lastik izi çıkmadı ben molfiksi sevdim bundan sonra molfiks kullanmayı düşünüyorum.
kızlar siz ıslak mendil olarak uni yenidoğana devam mı ediyorsunuz? ben geçen hafta uni'nin başka bi ıslak mendilini aldım parfümsüz mavi pakette pure yazıyor üzerinde fiyat olarak daha hesaplı çok şükür o da pişik yapmadı

ben hala uni pamuk ıslak mendil kullanıyorum ondan sonra diğerleri sabunlu bez gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…