bizde 7 olmadık diye almadım canım ama arkadaşlar o kiloya bakmayın diyo bakalım bi ara alıp denemek lazımöykününde bacakları toplu bez biraz sıkıyo bazen ama biz daha tam 7 olmadık bende ondan alsam olurmu acaba
biz 3 numara prima kullanıyorduk ama bazen içindeki jelleri dışına çıkıyordu geçen hafta molfiks 3 numaar aldım zaten hep merak ediyordum molfiksi denedim pişik yapmadı hem de ece için daha rahat oldu gibi geldi bana bacaklarına lastik izi çıkmadı ben molfiksi sevdim bundan sonra molfiks kullanmayı düşünüyorum.
kızlar siz ıslak mendil olarak uni yenidoğana devam mı ediyorsunuz? ben geçen hafta uni'nin başka bi ıslak mendilini aldım parfümsüz mavi pakette pure yazıyor üzerinde fiyat olarak daha hesaplı çok şükür o da pişik yapmadı
biz 3 numara prima kullanıyorduk ama bazen içindeki jelleri dışına çıkıyordu geçen hafta molfiks 3 numaar aldım zaten hep merak ediyordum molfiksi denedim pişik yapmadı hem de ece için daha rahat oldu gibi geldi bana bacaklarına lastik izi çıkmadı ben molfiksi sevdim bundan sonra molfiks kullanmayı düşünüyorum.
kızlar siz ıslak mendil olarak uni yenidoğana devam mı ediyorsunuz? ben geçen hafta uni'nin başka bi ıslak mendilini aldım parfümsüz mavi pakette pure yazıyor üzerinde fiyat olarak daha hesaplı çok şükür o da pişik yapmadı
kızlar kızımın kafasının yan tarafında bi damar çok belirgin.yaklaşık 15 gün önce farkettim..daha önce yoktu.. olsaydı farkederdim..veya vardı da belirgin mi değildi de ben farketmedim..sizin bebeklerinizde de var mı böyle bi durum merak ettim..
sormak istediğim bişey var geçen annemle bu yüzden tartıştık bide beraber kahvaltı yaprken fırında ekmek dilimleri ile yapılmış peynirli yumurtalı bişey var onun yumuşak yerinden bi parça ağzına koydu kaan ın yavrumda ağzının ucunda tutyo bu ne drecesine anne onu çıkart çabuk diye sinirlendim tamam bişey ver ama sıvı olsun dedim ağzından çıkarttım darıldı
ben sizi öyle büyüttüm dedi
dün kızkardeşlerimle 1aatliğine avm ye gitmiştik annem baktı kaana dün hiç kaka yapmamıştı ve pek emmekte istemiyoduneyse gece yarısı yaptı kaksını bide sabah
bezini incelediğimde haifif pütürlü parçalar vardı
bişey vermiş olabilirmi normalmi sizce anlamadım
zaten 3 numara aktif bebek canım
ah annem ahcnm yemeğin suyundan parmağınla tattırabilirsin ama ekmeğin ne tadı olucakki zaten hem o kadar yutkunabilirmi çocuk amaç yemek tadlarına alışkanlık kazanması özellikle sebze yemeklerinin suyundan vermek lazım ama kakasında pütürlü olması normal canım bizimde oluyo
yok cnm öyle diyil hani üzerinde özellikle aktif yada dinamik baby yazıyo ya onları diyorum
emzirmeyi deniyordum zaten ama almıyordu canım 2 gündğr yoksa her acıkmada 15-20 dk uğraşıyoruz baktım olacak gibi değil öyle veriyordum ama şekerli su işe yaradı çok şükürsen yinede emzir şekerli su sür vs azda emse yeter 2 fırt çekse bile emzir canım emdirmek gerçekten çok güzel bi duygu
aç kalıyomuş demekki yavrumm neyse kakasını yapsında en önemlisi ooo günlerce yapamayan var
öykününde bacakları toplu bez biraz sıkıyo bazen ama biz daha tam 7 olmadık bende ondan alsam olurmu acaba
rylai ben primada aktif bebek kullandım molfikste öyle bi ayrım yok
semiha bazen ece'nin kakasında da pitirli bişeyle oluyor bence annen bişey vermemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?