2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı


canım sen mama veriyormusun?mama yiyen bebişin kakasında oluyor öyle pütürlük fln
 

Posedion
1 hafta Tr deymisin oh ne güzel.
.

Ilyada katiliyorum türkiyeye gittigimde internet yoktu 2 kitap bitirdim 4 günde. üstelik bebege de yine tek basima baktim annemlerin cok isi vardi. tv internezt gibi seyler aslinda bizi kisitliyor Ama girmeden de duramiyorum :kedi:
 
günaydın bacılar nur gece hep balgamlı kustu burnu da hep tıkanıyo saat 4 te uyudu garibim doktorunu arayascağım bakalım ne diyecek
 
 

bence ebebek çok pahalı izmire de yeni açıldı fiyatlar çok uçuk bence ben ikili uni pure'u 5,50 ye aldım sen 7,99 yazmışsın. 12 li uni new baby benim aldığım yerde 36 ya geliyor e bebekte 49,90 dı. bana pahalı geldi e bebek
 
pekü bilg ekranına baksa bişey olur mu kaynanalar ordan görmek istiyo ben karşı çıksam da edşim gösteriyi
 
meltem canım haklısın
pipirikli anne oldum sonuçta size verdim dedi
 
ben de uni pure aldım 2 tanesi 6 buçuktu çok kaka yaptıysa onla temizleyip ıslak pamukla siliyom ben
 
geçmiş olsun dilekleriniz için tşk.
ddru 1 de arayacağım o zaman müsit olacak bakalım ne diyecek
 
Poseidon
Ben ne yapiyorum biliyormusun nete girince mufak saatini kuruyorum kac dakika kalacaksam 10 dk 20 dk calinca cikiyorum :))))) Oglanadi alistirdim zil caldimi kendisi kapatiyor yoksa kontolsüz oldunmu hicbisi yapma nette kal sürekli.Ilk geldigimde Almanya ya canak anten yoktu hep alman kanali oluyordu ev telefonunda net bedava diildi girmiyordum oglani alip bol bol geziyordum yada ehliyete calisip sinava filan girmistim sonradan hayatimiz bi dönem allak bullak oldu tv bi yandan net bi yandan ama kontrollü olunca sorun olmuyor.Tv program dergisindende ne seyredeceksek isaretliyoruz ona göre aciyoruz tv yi ama aksam 4 gibi oglani emzirirken daraliyorum Esra nin evlilik programini aciyorum bos bos bakmak icin süper :)))
 
canım sen mama veriyormusun?mama yiyen bebişin kakasında oluyor öyle pütürlük fln
hayır vermiyorum canım

günaydın bacılar nur gece hep balgamlı kustu burnu da hep tıkanıyo saat 4 te uyudu garibim doktorunu arayascağım bakalım ne diyecek

geçmiş olsun hemencik iyileşsin canım
bende hastayım çocuğa geçecek diye korkuyorum baya
 
hoya geçmiş olsun nur'a


kızlar bişey sorcam
2-3 gündür ece durup dururken kendini kasıp çok fena bişekilde ağlamaya başlıyo
zor sakinleştiriyorum günde 4-5 kez oluyor nerdeyse
neden olabilir acaba?
 

cok iyi yapiyorsun, ben de isvicrede eve net baglatmayi geciktiricem belki vaktimi daha verimli degerlendiririm, cok bunalirsam net baglatirim.

Bu arada yarin evi toplamaya basliyoruz, pazar günü de tamammen tasinicaz. büyük ihtimalle yarindan itibaren foruma giremem hatta pazardan sonra hic giremem.

Hakkinizi helal edin,
 
hoya geçmiş olsun nur'a


kızlar bişey sorcam
2-3 gündür ece durup dururken kendini kasıp çok fena bişekilde ağlamaya başlıyo
zor sakinleştiriyorum günde 4-5 kez oluyor nerdeyse
neden olabilir acaba?

Gaz sancisi ya da kakasini yapmaya calisiyordur benimki de yapiyor. hatta dün kakasini yaptiktan sonra da devam etti.
 
Poseidon
Hayirli olsun yeni eviniz yeni yasantiniz sen net baglat baska seyler icinde ihtiyac sonucta biz öyle alistikki durak 5mt ilerimizde otobüsde 10 dak bir gelir genede kacta otobüs var diye bakip netten öyle cikiyorum :)
 
scedcedu
Benimkide son 1 haftadir yeni huy gelistirdi bi gün kaka yapiyor bi gün yapmiyor.Yapmadigi gün sorunumuz yok.Yattigi gibi sabaha kadar uyuyor.Ben dayanamayip alip emziriyorum ama uykusu acilmiyor ememiyor dogru dürüst.Kaka yapacagi günde sabah de kadar hersey yolunda ama sabah 4 de dedigin gibi kasilmalar geliyor hafiften inlemesine uyaniyorum artik bekletmiyorum hemen fitili koyuyorum oda kakasini hemen yapiyor.Ondan sonrada kitliktan cikmis gibi emiyor .Burda bunu sormak icin doktora gidemiyorsun ya .Randevu alacaksin bi sürü is.Telden sorsan hemsire cikiyor atesi varmi sumu bumu önemli diil gecer diyor bidaha aramak gelmiyor icinden.Yada cocuk hastanesine gidicen bu seferde kalabalikta mikrop kapip hasta olmayan cocugu hasta edicen. Bende bekliyorum bakalim ne kadar devam edecek bu durum ama dedigin gibi oluyor bizdede ben hemen altini aciyorum o zaman rahatliyor havaya ucan tekmeler savuruyor kasmiyor kendini.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…