2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

1 ay sonra kizaracak demisti bize doktorumuz
rota aşısı yaptırdınızmı kızlar..aslında çok önemliymiş yaptırın bence.tüm ateşli hastalıklardan zehirli ishalden koruyormuş..
ben de yaptirdim canim

bugun burak biraz huzursuz dogru duzgun uyumadi yatiriyorum yarim saat sonra kalkiyor biraz gaz sancisi var bugun insallah gecesi de boyle olmaz

bu saatte ne işin var nette. nur sabahları erken kalkmıyor galiba ben de canıma susamışım galiba sabah 7 de ayakta erkin ama ben hala oturuyorum

nur uyumiyi hacı hasta ya accık

ben de burdaayım takılıytom tribünden adam avlıyom

bir de bişey sorucaktım arkadaşlara yakında işe başlıycam sütümü sağıp bırakıcam ama sütü nasıl bir biberonla veriyim bilemiyorum. memeden de soğumasın istiyorum. hangi biberonu kullanıyorlar yaygın olarak acaba. birde cam mı polikarbon muydu neydi ondan mı hangisi daha sağlıklı olur acaba

bu konuyla ilgili bir başlık varmı acaba
hangi biberonu kullanıyosunuz diye bi başlık mı açsam acaba
anket gibi mesela

sabahçılar ccevap verir buna benüm gafa basmaz
esmer de bakayım

şu konuşma tarzına bayılıyorum
çok güldürüyosun beni
sıcak esprili bir insansın

sağol cınımopuyorumnanaktan

günaydın...açılışı ben yapim bugün..bebişlerin gazları sancıları ne alemde?var mı bi değişiklik?biz gene sancılandık ...büyüseler b iran evvel de bitse....dün ben işteyken sağlık ocağından aramışlar bu ay aşınız yok ama gelin bi boy kilo ölçümü yapalım diye..bugün götüreceğiz bakalım ne kadar olmuş benim kızçem...

günaydınnn
gece gene 1 kere kalktı ayaz, uykumu aldım yane.
ama bana uykumu almak yaramıyor, sonra noluyor?? metrobüste uyuyakalıyorum :roflol:
son durak zincirlikuyu olan metrobüse bindiydim. sonra bi ara şoförün sesini duydum "son duraaakkk" diye bağırıyordu, inip kaçtım hemen kaydirigubbakcemile3

bu konuyla ilgili bir başlık varmı acaba
hangi biberonu kullanıyosunuz diye bi başlık mı açsam acaba
anket gibi mesela

canım ben 3 ayrı biberon kullanıyorım. dr.browns, wee, ve avent geniş ağızlı olan.
sen emzirdiğin için avent geniş ağızlı olanı öneririm; anne memesine en yakın olan oymuş.
ben polikarbon kullanıyorum. cam bana ağır geldi. bazen yedirirken ayaz elime vuruyor, elimden çocuğun üstüne falan düşüyor. cam o yüzden canını yakar diye düşündüm.

anladık yane sana ritim ve tempolu şeyler iyi gelmiyy hep trende uyuduğuna göre çuf çuf çuf mır mır mır ne kaaa uyumlu mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…