2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler canım bi bakayım bunlara
bacılar nassınız
ayy ben neden artık vakit bulamıyorum yaa
tıçımın üstüne oturmadan akşam oliii
böyle olmıcak en iyisi halamıza kaçalım artık

yakında halanız sizden kaçacak juli

kızlar bize verem savaşta 6 ay içinde kızarmazsa gelin dediler..daha kızarır merak etmeyin

bize 6-8 hafta demişlerdi

kızlar bugün arkadaşıma gittim oturmaya onunda 2 yaşında kızı var ilk bi saat hiç rahat bırakmadı tutturdu öyküyü ayağında sallıycakmış sürekli kucağına almaya çalışıyo falan bende çocuğa bişey yapar diye hiç oturmadım hep kucağımda ayakta gezdim tabi biizmki acıktı uykusu geldi mecbur aldım ayağıma bu arada ecrin öyküyü öpmek istedi bi kere öptü bidaha öpmek istedi bizde arkadaşımla ellerini tuttuk uzaktan öptürüyoruz tam öpücekken vazgeçti bi ısırdı öykünün kafasını yavrum korktu ağladı biraz susutu allahtan ecrinede çok bağırdı arkadaşım ama oda çocuk en nihayetinde yani ne kadar kollarsak kollayalım olcak demekki böyle şeyler alsanaalsanasmile yanlız o anda karşımdaki çocuk demeyip bi tane çakmak istedim suratına :mymeka: annelik böyle bişi heralde ben napim :dilcikar:

pilavımı yaptım
kek te yaptım attım fırına
ayyy mikserim bozuldu yaa
elimde cırpttım olur insallah

kaynanam yemek yapmış
bende pilav yapem beraber yiyek dedim
zaten cuma ablama gidicez
sevsinler torun
sonra biz kartal dı tekirdağdı derken haziranda geliriz :roflol:

kızlar süt saklama poşertlerini kullandıktan sonra çöpemi atıyorsunuz,yoksa yıkayıp yine kullanılıyormu :uhm:

seni çok iyi anlıyorum canım..benimde arkadaşımın oğlu 5 yaşında hep utkuyla oynamak istiyo kucağına almak istiyo..o varken kucağımdan indirmiyorum..annesinide bezdiriyo..kız gelemiyo o yüzden bana..

seni çok iyi anlıyorum canım..benimde arkadaşımın oğlu 5 yaşında hep utkuyla oynamak istiyo kucağına almak istiyo..o varken kucağımdan indirmiyorum..annesinide bezdiriyo..kız gelemiyo o yüzden bana..

evt cnm zor oluyomuş gerçekten bende ilk defa bugün yaşadım

jul,i esn tura çıkıysun bakıyorum mahmutby gişelerden geçerken haber verdde bizde buluşalımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…