teşekkürler canım bi bakayım bunlaracanım ben danielle steel ve maeve binchy hayranıyım..hemen hemen tüm kitaplarını okudum..çok güzel ve sürükleyici oluyolar tavsiye ederim..şu anda hatta maeve binchy nin gizlidir bütün aşklar kitabını okuyorum..
bacılar nassınız
ayy ben neden artık vakit bulamıyorum yaa
tıçımın üstüne oturmadan akşam oliii
böyle olmıcak en iyisi halamıza kaçalım artık
kızlar bize verem savaşta 6 ay içinde kızarmazsa gelin dediler..daha kızarır merak etmeyin
julii görümcen kartaldamı..hava güzel olursa haftaya bi gün buluşalım ortada bi yerde..
kızlar bugün arkadaşıma gittim oturmaya onunda 2 yaşında kızı var ilk bi saat hiç rahat bırakmadı tutturdu öyküyü ayağında sallıycakmış sürekli kucağına almaya çalışıyo falan bende çocuğa bişey yapar diye hiç oturmadım hep kucağımda ayakta gezdim tabi biizmki acıktı uykusu geldi mecbur aldım ayağıma bu arada ecrin öyküyü öpmek istedi bi kere öptü bidaha öpmek istedi bizde arkadaşımla ellerini tuttuk uzaktan öptürüyoruz tam öpücekken vazgeçti bi ısırdı öykünün kafasını yavrum korktu ağladı biraz susutu allahtan ecrinede çok bağırdı arkadaşım ama oda çocuk en nihayetinde yani ne kadar kollarsak kollayalım olcak demekki böyle şeyler alsanaalsanasmile yanlız o anda karşımdaki çocuk demeyip bi tane çakmak istedim suratına :mymeka: annelik böyle bişi heralde ben napim :dilcikar:
süper olur
dokuz palmiyeyi bilin mii
kızlar süt saklama poşertlerini kullandıktan sonra çöpemi atıyorsunuz,yoksa yıkayıp yine kullanılıyormu :uhm:
koçtaşı bilin miiyok canım nirde kalıyo
tek kullanımlık canım poşetler..çöp yane:umursamaz:
koçtaşı bilin mii
yanında tansaş var
hadi yaa
bende yıkayıp kurutmaya asmıştım :roflol:
biliyorum cnm koçtaşı
seni çok iyi anlıyorum canım..benimde arkadaşımın oğlu 5 yaşında hep utkuyla oynamak istiyo kucağına almak istiyo..o varken kucağımdan indirmiyorum..annesinide bezdiriyo..kız gelemiyo o yüzden bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?