günaydın
en tatlı uyku zamanları
bizimki dönencesine bakıp duruyo kızdı kızacak yeter al beni artık diye
kahvaltı yapmam lazım
ve öyle bi grip im ki
kaan a geçmeden atlatabilseydim keşke
günaydın herkese
geçmiş olsun smhsmh bende çok kötü tüm vücudum titryor boğazlrım çok kötü ne yapabilirm kızlar ballı süt içiyorum ama faydası olmadı
esmer yinemi uyuya kaldın kaydirigubbakcemile3
günaydın biz gece 3 te gaz ağlamasıyla uyandık sabaha kadarda sürdü 3 aylık olduk azaldı ama tam olarak ne zaman geçecek bilmiyorum
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun emzirirken bebeğinizin yüzüne gelmesin nefesiniz maske kullanmıyorsanız kafanızı farklı yöne çevirmeye çalışın ben böyle bebeğe geçirmeden onu öpmeden el hijyenime dikkat ederek geçirdim hastalığı sıcak şeyler için bol limonlu büyük bardak açık çay bana çok iyi geliyor mesela günde 3 kere falan içerim ilerlemez
günaydın biz gece 3 te gaz ağlamasıyla uyandık sabaha kadarda sürdü 3 aylık olduk azaldı ama tam olarak ne zaman geçecek bilmiyorum
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun emzirirken bebeğinizin yüzüne gelmesin nefesiniz maske kullanmıyorsanız kafanızı farklı yöne çevirmeye çalışın ben böyle bebeğe geçirmeden onu öpmeden el hijyenime dikkat ederek geçirdim hastalığı sıcak şeyler için bol limonlu büyük bardak açık çay bana çok iyi geliyor mesela günde 3 kere falan içerim ilerlemez
oyy sana da geçmiş olsun canım
he yaa sorma, uyumuşum gene.
halbuki köprüye girdiğimizi bile görmüştüm ne ara içim geçmişki benim bilmiyorumkismile
günaydın
en tatlı uyku zamanları
bizimki dönencesine bakıp duruyo kızdı kızacak yeter al beni artık diye
kahvaltı yapmam lazım
ve öyle bi grip im ki
kaan a geçmeden atlatabilseydim keşke
geçmiş olsun kızlar..dikkat edin kendinize..zemuszemusgünaydın herkese
geçmiş olsun smhsmh bende çok kötü tüm vücudum titryor boğazlrım çok kötü ne yapabilirm kızlar ballı süt içiyorum ama faydası olmadı
sabah utkudada oldu gaz..1 saat uykusunda ağladı gözünüde açamadı..sonra bi pırtlattı uzun uzun rahatladı..tam olarak geçsede rahatlasakgünaydın biz gece 3 te gaz ağlamasıyla uyandık sabaha kadarda sürdü 3 aylık olduk azaldı ama tam olarak ne zaman geçecek bilmiyorum
evet canım koçtasa gelmeden o hizada
geçmiş olsun kızlar..dikkat edin kendinize..zemuszemus
sabah utkudada oldu gaz..1 saat uykusunda ağladı gözünüde açamadı..sonra bi pırtlattı uzun uzun rahatladı..tam olarak geçsede rahatlasak
benim evin önünden 16D geçiyo ben hamileyken dr a hep o otobüsle gittim.sahilden gidiyo ama bi ara o tekel caddesine giriyo..o palmiyeye gelmeden durak var alt geçit var minibüs yoluna çıkan orda iniyodum hep..sanırım o durağın adıda palmiyeymişkaydirigubbakcemile3bilseydim yolumun üstünde olduğunu daha önce buluşurdukaklinialirimsmile
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?