2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın

en tatlı uyku zamanları
bizimki dönencesine bakıp duruyo kızdı kızacak yeter al beni artık diye
kahvaltı yapmam lazım
ve öyle bi grip im ki
kaan a geçmeden atlatabilseydim keşke

günaydın

en tatlı uyku zamanları
kahvaltı yapmam lazım
ve öyle bi grip im ki

geçmiş olsun canım bende hastayım ama benim bebike geçti ne yaptıysam inşallah kaan ageçmezz :Saruboceq:

sanada geçmiş olsun canım 1 buçuk yıldır nerdeyse hiç hasta olmamıştım
hayırlısı artık

günaydın herkese

geçmiş olsun smhsmh bende çok kötü tüm vücudum titryor boğazlrım çok kötü ne yapabilirm kızlar ballı süt içiyorum ama faydası olmadı

sağolun kızlar
bitki çaylarından medet umuyorum ilaç kullanamayınca

günaydın herkese

geçmiş olsun smhsmh bende çok kötü tüm vücudum titryor boğazlrım çok kötü ne yapabilirm kızlar ballı süt içiyorum ama faydası olmadı

oyy sana da geçmiş olsun canım

esmer yinemi uyuya kaldın kaydirigubbakcemile3

he yaa sorma, uyumuşum gene.
halbuki köprüye girdiğimizi bile görmüştüm ne ara içim geçmişki benim bilmiyorumkismile

günaydın biz gece 3 te gaz ağlamasıyla uyandık sabaha kadarda sürdü 3 aylık olduk azaldı ama tam olarak ne zaman geçecek bilmiyorum
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun emzirirken bebeğinizin yüzüne gelmesin nefesiniz maske kullanmıyorsanız kafanızı farklı yöne çevirmeye çalışın ben böyle bebeğe geçirmeden onu öpmeden el hijyenime dikkat ederek geçirdim hastalığı sıcak şeyler için bol limonlu büyük bardak açık çay bana çok iyi geliyor mesela günde 3 kere falan içerim ilerlemez

teşkkür ederim ilayda dediğin gb hiç nefesimi bile dışarı vermyorum hemn emzirp bırakıyorum inş. geçmez yavruma

gaz içinde debribat şurup çok iyi doktoruna sorup içir istersen

saol canım ben mecbur ilaç kullandım ancak öle geçirebildim gaz sorunu bizdede hala devam ediyor 4 aylık olduk ama dün bütün gece uyumadıı ne yapacağımı şaşırdım artık

sabh buğlem bir altını doldurduki emzirirken babası uykudan uyandu o kadr yani hemne emzirmeyi bıraktım sırtı dahil yanlardan bezde hiç yer yoktu ishal olmuş hemen yıkadım belden aşağı komple değştm herşeyini tam çıkar ayak halletti .allahtan ben çıkmadan yaptı yoksa eşim haytta atletni zıbınını giydiremz korkuyor halaa

oyy sana da geçmiş olsun canım

he yaa sorma, uyumuşum gene.
halbuki köprüye girdiğimizi bile görmüştüm ne ara içim geçmişki benim bilmiyorumkismile

ben hiç kalmadım bir kere geçn yıl hamilelğim ilk aylarıydı bayılır gb oldum gözllerim görmedi felan filan inceğim yerde inemedim gittm öylee taa incirliye kadr

günaydın

en tatlı uyku zamanları
kahvaltı yapmam lazım
ve öyle bi grip im ki

günaydın herkese

geçmiş olsun kızlar..dikkat edin kendinize..zemuszemus
sabah utkudada oldu gaz..1 saat uykusunda ağladı gözünüde açamadı..sonra bi pırtlattı uzun uzun rahatladı..tam olarak geçsede rahatlasak
evet canım koçtasa gelmeden o hizada

benim evin önünden 16D geçiyo ben hamileyken dr a hep o otobüsle gittim.sahilden gidiyo ama bi ara o tekel caddesine giriyo..o palmiyeye gelmeden durak var alt geçit var minibüs yoluna çıkan orda iniyodum hep..sanırım o durağın adıda palmiyeymişkaydirigubbakcemile3bilseydim yolumun üstünde olduğunu daha önce buluşurdukaklinialirimsmile

haftasonu işim var ama bebike bakacak adam yok eşime güvenemiyorum ağlayınca veriyo hemen kucağıma sütünün ısısını ayarlayamaz diye korkuyorum napcam ben ya

teşekkürler tutku

ozgecim bende avent ve dr brown kullanıyorum polikarbon. cam biberonları pek tavsiye etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…