2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende yaptırdım sonradan birşey olup üzüleceğime yaptırmış oluyim dedim

esmerr bende yok sanardım arkdaşım gördü benimkini koluna bakın güzelce mercimek kadar bi beyazlık var bende ama tende beyaz zor gözüküyo hafif normal deriden farklı

Canım benim bebişin de aynen çok belirgin. Bence kilo aldıkları için deri gerildikçe belirginleşti.. Bir de benim oğlum çok beyaz tenli, sanırım onun da etkisi var.
sen ilk ne zaman farketmiştin?ülkeryıldızı..
kakasına takma kafayı bizim de arada pütürlü oluyo ama katı şeyler vermemek gerekiyor daha çok küçükler...benimkisi anne sütünü bile zor hazmediyor...
günaydın bacılar nur gece hep balgamlı kustu burnu da hep tıkanıyo saat 4 te uyudu garibim doktorunu arayascağım bakalım ne diyecek
geçmiş olsun hoyacım atamadı mı daha hastalığı tamamen acaba?
hoya geçmiş olsun nur'a

kızlar bişey sorcam
2-3 gündür ece durup dururken kendini kasıp çok fena bişekilde ağlamaya başlıyo
zor sakinleştiriyorum günde 4-5 kez oluyor nerdeyse
neden olabilir acaba?
gaz sancısı olabilir canım..ah biran önce büyüselerde nerelerinin ağrıdığını söyleseler...

sormadım babası hasta da ondan geçtiğini düşünüyorum çünkü
bizde iz yok. bende tutmadı mı diye düşünüyorum .

bizim de kırmızı kabuklanıyo gibi

sağo esmerr

hoya geçmiş olsun canım

essmer uyguluyomusun peki bende koydum haşlanıyo artık öyle yapıcam annem biraz gaz yapar ama ii yarar dedi
sağol üzgar

şimdiye kadar yapmadım bende gaz olur diye.
ama ben de şu sıralar başlamayı düşünüyorum bunu yapmaya.

bunu niye alıntılamışım yaaav

kızlar bana tavsiye edebileceğiniz bi kitap var mı? roman ya da kısa hikayelerden oluşan kitaplar olabilir

kızlar bana tavsiye edebileceğiniz bi kitap var mı? roman ya da kısa hikayelerden oluşan kitaplar olabilir

canım ben danielle steel ve maeve binchy hayranıyım..hemen hemen tüm kitaplarını okudum..çok güzel ve sürükleyici oluyolar tavsiye ederim..şu anda hatta maeve binchy nin gizlidir bütün aşklar kitabını okuyorum..

bacılar nassınız
ayy ben neden artık vakit bulamıyorum yaa
tıçımın üstüne oturmadan akşam oliii
böyle olmıcak en iyisi halamıza kaçalım artık

gel hacı gel
sağada yer acaruk
napiyim yaa evde cok yoruluyom
yemizlik camasır yemek bulasık ve melisa akannehir

pilav yapmam lazım
dur ıslatem de gelem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…