sen ilk ne zaman farketmiştin?ülkeryıldızı..Canım benim bebişin de aynen çok belirgin. Bence kilo aldıkları için deri gerildikçe belirginleşti.. Bir de benim oğlum çok beyaz tenli, sanırım onun da etkisi var.
kakasına takma kafayı bizim de arada pütürlü oluyo ama katı şeyler vermemek gerekiyor daha çok küçükler...benimkisi anne sütünü bile zor hazmediyor...sormak istediğim bişey var geçen annemle bu yüzden tartıştık bide beraber kahvaltı yaprken fırında ekmek dilimleri ile yapılmış peynirli yumurtalı bişey var onun yumuşak yerinden bi parça ağzına koydu kaan ın yavrumda ağzının ucunda tutyo bu ne drecesine anne onu çıkart çabuk diye sinirlendim tamam bişey ver ama sıvı olsun dedim ağzından çıkarttım darıldı
ben sizi öyle büyüttüm dedi
dün kızkardeşlerimle 1aatliğine avm ye gitmiştik annem baktı kaana dün hiç kaka yapmamıştı ve pek emmekte istemiyoduneyse gece yarısı yaptı kaksını bide sabah
bezini incelediğimde haifif pütürlü parçalar vardı
bişey vermiş olabilirmi normalmi sizce anlamadım
geçmiş olsun hoyacım atamadı mı daha hastalığı tamamen acaba?günaydın bacılar nur gece hep balgamlı kustu burnu da hep tıkanıyo saat 4 te uyudu garibim doktorunu arayascağım bakalım ne diyecek
gaz sancısı olabilir canım..ah biran önce büyüselerde nerelerinin ağrıdığını söyleseler...hoya geçmiş olsun nur'a
kızlar bişey sorcam
2-3 gündür ece durup dururken kendini kasıp çok fena bişekilde ağlamaya başlıyo
zor sakinleştiriyorum günde 4-5 kez oluyor nerdeyse
neden olabilir acaba?
bizimde aşı yeri önce kızardı sonra kabuk tuttu
havva geçmiş olsun sordunmu ne dedi dr
julii ben geçen gün elektrik süpürgesini devirdim su filtreli motora su kaçtı diye ödüm patladı..bi süre korktum açamadım sonra açtım bişey olmadı
feyzae canım ben prima kullanıyorum ama bacakları çok sıkıyo 4 numaranın..elimdeki paket iki haftaya biter 5 numaraya geçicem..
bizde iz yok. bende tutmadı mı diye düşünüyorum .
geçmiş olsun hoyacım
bana da at. ne konuşuyonuz bakim siz bizden gizli :jeyyar:
yaşıyomusun hala, çarpıldın mı yoksam
evet rüzgar bunu bende biliyorum.
biz 11 kuzen aynı doktorla büyüdük. Nurlar içinde yatsın süper bir adamdı.
O söylermiş hep annemlere, teyzemlere falan. Prinç suyundan yapın mamaları. en güzeli, en sağlıklısı o; boşuna sade suyla şişirmeyin minik mideleri dermiş.
sağol üzgarhoya geçmiş olsun canım
essmer uyguluyomusun peki bende koydum haşlanıyo artık öyle yapıcam annem biraz gaz yapar ama ii yarar dedi
şimdiye kadar yapmadım bende gaz olur diye.
ama ben de şu sıralar başlamayı düşünüyorum bunu yapmaya.
bunu niye alıntılamışım yaaav
beni çok seviiisin ya ondan zemuszemus
esmer senin mesai kaçta bitiyor canım ?
esmer senin mesai kaçta bitiyor canım ?
zemuszemus
onun mesaisi eve gidince başliyi işyerinde dinleniyi hacı
kızlar bana tavsiye edebileceğiniz bi kitap var mı? roman ya da kısa hikayelerden oluşan kitaplar olabilir
bacılar nassınız
ayy ben neden artık vakit bulamıyorum yaa
tıçımın üstüne oturmadan akşam oliii
böyle olmıcak en iyisi halamıza kaçalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?