ben yeni yeni kendime geliyorum çok zor günler geçirdimmafoldumben oğlumun sancılarından dolayı
bitmedi ama 3.haftadan başlayan günlerimiz aklıma geldikçe bugünlere şükrediyorum:Saruboceq: yine gittikçe azalacak galiba sabır sabır geçecek inşallah
insan hiçbişey yapamıyor ben çoğu gün aç kalıp yemek yiyemediğimi bilirim izin vermiyodu:umursamaz: daha saç baş bakımyaptırıp kendime gelmem lazım işe başlıycam yakında zemuszemus
derlerya zaman herşeyin ilacı diye bizimkide zaman galiba
bide bişey daha sorucam
benim oğlumun kaşları çok kaşınıyo, kendi elleriyle kaşıyo kıpkırmızı yapıyo
ben kaşıdığım zaman çok hoşuna gidiyo çocuğun
bizde babulin şuruptan ve milupa rezene çaydan şüphelendim
doktora haftaya gittiğimizde sorucam, bu çocuğun yüzü neden kaşınıyo acaba
Kızlar bebekleri kolik olanlara bişey sormak istiyorum
Sizin psikolojiniz ne alemde
Benim oğlumun gaz sancıları, karın ağrıları bi türlü geçmiyomafoldumben
Mama yerken bile kıvrana kıvrana yiyo, altını alırken hep ıkınıyo
Artık iyice sinirlerim bozuldu, psikolojim altüst oldu:gitme:
Aynalara küstüm, kendime bakmak istemiyorum, hiç kimseyle konuşmak,hiç bi yere gitmek istemiyorum:umursamaz:
Bazen bütün gün evin içinde pijamalarımla geziyorum
Siz ne durumdasınız, yani bebeği gazlı olanlara soruyorum özellikle
ballı süt içmedim bak ben bitki çayı karışımıgünaydın herkese
geçmiş olsun smhsmh bende çok kötü tüm vücudum titryor boğazlrım çok kötü ne yapabilirm kızlar ballı süt içiyorum ama faydası olmadı
sağolaın canım inşallahinşallah atlatırsın bir an önce smh
sağol canım bilgiler içingünaydın biz gece 3 te gaz ağlamasıyla uyandık sabaha kadarda sürdü 3 aylık olduk azaldı ama tam olarak ne zaman geçecek bilmiyorum
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun emzirirken bebeğinizin yüzüne gelmesin nefesiniz maske kullanmıyorsanız kafanızı farklı yöne çevirmeye çalışın ben böyle bebeğe geçirmeden onu öpmeden el hijyenime dikkat ederek geçirdim hastalığı sıcak şeyler için bol limonlu büyük bardak açık çay bana çok iyi geliyor mesela günde 3 kere falan içerim ilerlemez
sağol canımgeçmiş olsun kızlar..dikkat edin kendinize..zemuszemus
günaydın bacılar a.s.
sabah 7 gibi melisa konusuyodu bende baban gidene kadar uyuyum dedim
bi kalktım saat 9 olmuş :1shok:
fırladım hemen
baktım benimki melül melül bakınıyokafamçokkarıştı
sonra acısını 45 emerek cıkardı sempatiksalakcinni
fecmiş olsun kanka :teselli:
maske tak istersen
sanada gecmiş olsun feyzacım
limon ıhlamur elma kaynat bardağa koyduktan sonra bi kaşıkta bal at
iyi gelir sende yap kankaa
Sevcancım Bizim çok gaz sorunumuz olmadı çok şükür,ben baştan beri nurse harveys kullandım gaz için,hala da sabah akşam olmak üzere bir kapak veriyorum. Ama bir ara dr metsili önermişti sadece onu kullanayım dedim bebeğim çok huzursuzlaştı ben de bırakıp eski düzene devam ettim. Ya bebeğimden ya da ilaçtan dolayı çok zorlanmadım anlayacağın. Ama ben de yalnız baktığım için psikolojim alt üst olmuştu,1 ay enneme gittim şimdi yine yalnızım,bebeğim dışarıda asla durmuyor,çok ağlıyor. Resmen eve kapanmış durumdayım. Eşim de akşam 9-10 gibi geliyor tüm yük bende... bu günlerin geçici olduğunu düşünüp kendimi avutmaktayım. Sağlıkları yerinde olsun da bu günlerimiz de geçecek elbetopuyorumnanaktan
araştırdımda
belirtiler tam galiba mastit olmuşum
Allahım ne yapıcam ben ya Ağlamak istiyorum
çok kötüyüm yaaa
iyi de hacı bazarda gezerken olmadı velet babadan bulaştı adam hasta sümüklendi bamya gibimcok fenasın hoyaa
her gün bebeyi bazarda gezdiriyin ondan olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?