2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet ilk doğduğu zamanlar hiç susmadan ağlardı, şimdi o zamanlara göre gene iyi sayılır
kızkardeşime gel temizlik yapalım diyorum, çok uykusuzum yorgunum,gelemem diyo
kızkardeşim çalışmıyo evde üstelik
çok istiyorum kardeşimin evlenip çocuk sahibi olmasını
görsün bakalım nasıl oluyomuş, hem çocuk bakmak,hem ev işi hem yemek yapmak:umursamaz:

sevcan bennimde çok iyi olduğum söylenemzdi ama çok şükür alıştım bakım konusunda aynıyım hala ama
biraz daha zaman geçsin geçer inşallah
gün içerisinde kucakta haraketli geçirdiği zaman bide çok olursa daha iyi diye biliyorum
hiç bir yere gitmek istemiyordum istemiyorumda hala ama yavaş yavaş kırıyorum bu tabuları
herkeste en kolay zamanları diyolar oysaki
yaşayıp göreceğiz Allahın izniyle
çok şükür eskisi gibi ağlamamasına bile
Allah yardımcımız olsun Anne olmak zor zaanatmış:))

kaşıntı konusunu bilmiyorum bizimkide bazen kaşıyo yırtıyo ama dr una bi danışın bakalım

günaydın herkese

geçmiş olsun smhsmh bende çok kötü tüm vücudum titryor boğazlrım çok kötü ne yapabilirm kızlar ballı süt içiyorum ama faydası olmadı
ballı süt içmedim bak ben bitki çayı karışımı
geçmiş olsun canım yaa

inşallah atlatırsın bir an önce smh
sağolaın canım inşallah
sağol canım bilgiler için
inşallah geçmez hayırlısı
az kaldı bitecek inşallah canım gaz sancılarıda

geçmiş olsun kızlar..dikkat edin kendinize..zemuszemus
sağol canım

anamm kız uyanık ve seni uyuttu maşallahh
ayol acıktım diyedemi ağlamadı
maskem yokki
suratımı dönüyorum ama
ıhlamur tarçın zencefil zerdeçal aklına gelecek herbişeyin olduğu bi çay içiyom emme tık yok

benim bugün sol göğsüm çok acıyo kızlar yaa neden olabilir

Sevcancım Bizim çok gaz sorunumuz olmadı çok şükür,ben baştan beri nurse harveys kullandım gaz için,hala da sabah akşam olmak üzere bir kapak veriyorum. Ama bir ara dr metsili önermişti sadece onu kullanayım dedim bebeğim çok huzursuzlaştı ben de bırakıp eski düzene devam ettim. Ya bebeğimden ya da ilaçtan dolayı çok zorlanmadım anlayacağın. Ama ben de yalnız baktığım için psikolojim alt üst olmuştu,1 ay enneme gittim şimdi yine yalnızım,bebeğim dışarıda asla durmuyor,çok ağlıyor. Resmen eve kapanmış durumdayım. Eşim de akşam 9-10 gibi geliyor tüm yük bende... bu günlerin geçici olduğunu düşünüp kendimi avutmaktayım. Sağlıkları yerinde olsun da bu günlerimiz de geçecek elbetopuyorumnanaktan

Geçmiş olsun kızlar umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. Ben Ankarada grip oldum maalesef Yiğite de bulaştı,yavrumun sabahları hala burnu tıkanıyor sanki,serum fizyolojiklerde işe yaramıyor mu ne ((

ben ilk aylarda metsil kullanmıştım, çok rahatsız oluyodu oğlum
şimdi sab simplex kullanıyoruz
bugün şu metsilden vereyim bi kerebakalım dedim
yırrttı kendini
artık metsil vermem

bu geceki rekorumuz saat 5de uyuması oldu halbuki gündüz sadece 3.5 saat uyumuştu gece emdi uyudu kucağımda hatta uykuya daldı bile koydum yerine 5 dk. sonra açıldı gözler aman allahım
annem dün demişti erken kaldır yorulsun uyur o bugün erken kaldıracaktım ama nerdeee 5te yatınca 7 de kalkamadım 8de de bayılazaaam artık bugün 45 er dk uyutayım bakalım bi faydası olur inş.

araştırdımda
belirtiler tam galiba mastit olmuşum
Allahım ne yapıcam ben ya Ağlamak istiyorum
çok kötüyüm yaaa

bi taraftan gece hep kustu çocuğum hep balgam atiyi hacı nerden çıkiyi bu kaa balgam anlamadım ben oni
peditus verdim bakalım nolcek inş. iyileşir hep babasının yüzünden hasta öpme dedim öptü hep
intikamımm acı olacak demiştim kızı durmayınca kaldırıyorum o da uykusuz kalıyor ohh canıma değsin

araştırdımda
belirtiler tam galiba mastit olmuşum
Allahım ne yapıcam ben ya Ağlamak istiyorum
çok kötüyüm yaaa

üzülme canım ben 2 defa oldum sütünü sağ ateşin varsa sağınca düşer ama göğsünü mutlaka boşalt hep emzir oğlun o göğsünü emsin kadın doğumcunu ara da sor o sana ilaç verir 2 güne bişeyin kalmaz

geçen gece çok ateşim oldu ve gribim grip gibi belirtilerde veriyomuş
antibiyotik kullanmak gerekiyomuş göğsüm çok acıyo

hoya canim kiyamam nura babasina da kizdim bak hasta hasta opulur mu hic benim kocacigim 3 haftada bir goruyor oglusunu ona ragmen bu haftasonu geldiginde hastaydi cok yanasmadi oglusuna gecmesin diye hep uzaktan sevdi ici gitti ama ne yapalim yeterki oglus hasta olmasin bu arada hasta oldugu icin uyuyamamistir nur canim sen kac saat arayla emziriyosun 3 saatlik rutine uyabiliyomusun onu bi dene istersen aksamlari 2 saate indir iyice dolsun midesi yataginin bas kismini yukselt alttan sonra yatir belki gece uyur o zaman benimki de bugun mama sandalyesinin anakucaginda uyuma modunda orasi hafif egimli herhalde reflusune iyi geliyor rahatlayip uyuyor uyansa da cikacagiz gezmeye onu bekliyorum emzirip cikaracagim
smh gecmis olsun canim gogsunu pompala bol bol bir de sicak bezle gogsune kompres yap doktoruna da danis istersen korkma ilac alip sutunu bosaltirsan gecer canim ilik dusa gir dustan sonra iyice sag meemni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…