2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hoya geçmiş olsun... Ben de oğlumu grip yapmıştım ama şükür iyileşti biraz. Ama yine de her sabah burnu tıkanıyor bebeğimin ((

ilayda şöyle anlatıyım benim oğlan sadece 5dak emer bende bi göğüsten verdiysem 3 defa en az aynı göğsü veririm ki boşalsın diye sonra diğerine geçerim
burda bi yanlışlık yapmış olabilirim
bir defada iki gösü hiç veremedim uzun emmediği için

jasmin yapıcam bakalım ne olacak
hoya korkuyorum ne yapayım bi an önce tedavi olmazsa apse şırıngayla çekilmeli flan yazmış

Ya kızlar benim oğluşum gece 2 saatte bir kalkıyor hala. Uyanmıyor ama her iki saatte bir emip uyuyor. Siz sabaha kadar uyudu deyince imreniyorum valla...

kocacum eccük inatçıdır yapma dediğimi yapar alsanaalsanasmile
3 saatlik rutindeyiz tabii akşam da 7 de 9 da 11de emiyo sonra işte kusma vs.. başlıyo öyle böyle değil yerler üstü başı dün 3 defa kıyafet değiştirdikj 2 önlük sırılsıklam oldu
yatağı 45 dercelik açı gibi yüksek kundak bile yapıyom yani ama o balgam gelince korkup uyanıyo işte
çocuğu iyileştirmenin yolu herüfü govalamak heraldealsanaalsanasmile

sevcan göksel canım debribat şurup kullan iyi gelecek rahat edersin hiç olmazsa

Hoya geçmiş olsun... Ben de oğlumu grip yapmıştım ama şükür iyileşti biraz. Ama yine de her sabah burnu tıkanıyor bebeğimin ((
tşk. canım nur hiç hasta gibi değü
l delü kusup kusup güliyi

kız korkma sen o derece olmaz seninki hemen sağ göğsünü pompan var demi sağınca ateşin de düşer bi sağlık ocağına gitsen olmaz mı bi ilaç versinler

Ya kızlar benim oğluşum gece 2 saatte bir kalkıyor hala. Uyanmıyor ama her iki saatte bir emip uyuyor. Siz sabaha kadar uyudu deyince imreniyorum valla...

akşam yatmadan sık sık emzir iyice doysun .akşam 7 gbde 15ml adaçayı ver hergün 1 hafta 10 gün sonra nasıl uyuyor bi bak sen

akşam yatmadan sık sık emzir iyice doysun .akşam 7 gbde 15ml adaçayı ver hergün 1 hafta 10 gün sonra nasıl uyuyor bi bak sen

Feyzacım bu adaçayı sallama poşet çaylardanmı yoksa aktardan kurutulmuşunumu alarak verdin?zararı olmuyormu canım onun?şeker koydunmu peki içine yani içebildimi öyle?

smh korkma. bana olmadı bilmiyorum ama çok ilerlemediği sürece kendin atlatırsın.
hoya çok kızdım kocana nan.
benimki hastayken ben eve almadıydım 3 gün. gelir eller falan diye.
yazık minnacık nura bulaştırmış bak.
ders olsun yanaşmasın bi daha hastayen bebeciğe.

selam kıslarrr, adaçayından bahsetmişiniss milupanın kutuda rezene çayları gibimi yoksa kendiniz mi hazırlıyosunuzz

eymen de gece 2 saatte bir uyanıyoo

Merhaba kizlar, sabahtan beri kitaplari ve elbiseleri topladik ve birsürü extra is.....

Yusuf iyiden iyiye mama ihtiyaci duymaya basladi, hergün mama vermek zorunda kaliyorum ve her gün istedigi mama miktari artiyor

Pompayla da sagiyorum bebek emdikten sonra süt cikmiyor benden bebek emdigiyle de doymuyor. Cok üzülüyorum. Mama veren anneler sade suya mi karistiriyorsunuz mamayi yoksa pirinc kaynatilmis suyla mi veriyorsunuz. biberonu her kullanimdan sonra kaynatmalimiyim mama cok pis kokuyor kaynatsam da biberonda o pis koku kaliyor

benimki hasta olsa kendi gelmez eve.benim söylememe gerek kalmaz..önceden ayda bir diş fırçalayan adam utku doğduktan sonra her sigara içişinden sonra diş fırçalamaya başladı..oğluma kötü kokmasın diyo beni adam yerine koymadığı burdan belli oluyolmaz:..geçen gün dışarda sigara içiyodu o arad utku uyandı elinde sigarayı gördü diye eşim panik yaptı yok oğlum ben içmiyorum öyle kötü şeyler falan çocuk anlıyomuş gibi sakinleştirmeye çalışıyo..kaydirigubbakcemile3
etkilenmiş çok üzülmüş utku elinde sigarayı görünce bırakma kararı almış..oğluma güzel örnek olmam lazım diyo..3 gündür içmiyo hiçakannehirakannehir

canım ben normal suya yapıyorum ama dün rüzgarla konuşmuştuk acaba pirinç suyuna mı yapsak diye.
aslında pirinç suyu çok faydalı ama gaz yapar mı diye endişelendik.

biberonu da ben günde 1 kez sterilize ediyorum. onun haricinde sadece yıkıyorum.
ama evet maalesef mamalar çok pis kokuyor.

bende sade suyla yapıyorum mamayı....
bugün ilk defa aptamil sütlü pirinçli verdim....onu da çok sevdi ece..ek gıda diye...4.aydan itibaren yazıyor üstünde...doktorum verebilirsin dedi..tavsiye ederim..şimdilik günde 1 kere verecem..

kaynatarak mi sterilize ediyorsun?

el kadar bebeciği çok ciddiye almış senin koca bacım :roflol:
neyse bu sayede sende temiz hava almış oluyorsun boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…