hoya canim kiyamam nura babasina da kizdim bak hasta hasta opulur mu hic benim kocacigim 3 haftada bir goruyor oglusunu ona ragmen bu haftasonu geldiginde hastaydi cok yanasmadi oglusuna gecmesin diye hep uzaktan sevdi ici gitti ama ne yapalim yeterki oglus hasta olmasin bu arada hasta oldugu icin uyuyamamistir nur canim sen kac saat arayla emziriyosun 3 saatlik rutine uyabiliyomusun onu bi dene istersen aksamlari 2 saate indir iyice dolsun midesi yataginin bas kismini yukselt alttan sonra yatir belki gece uyur o zaman benimki de bugun mama sandalyesinin anakucaginda uyuma modunda orasi hafif egimli herhalde reflusune iyi geliyor rahatlayip uyuyor uyansa da cikacagiz gezmeye onu bekliyorum emzirip cikaracagim
smh gecmis olsun canim gogsunu pompala bol bol bir de sicak bezle gogsune kompres yap doktoruna da danis istersen korkma ilac alip sutunu bosaltirsan gecer canim ilik dusa gir dustan sonra iyice sag meemni
tşk. canım nur hiç hasta gibi değüHoya geçmiş olsun... Ben de oğlumu grip yapmıştım ama şükür iyileşti biraz. Ama yine de her sabah burnu tıkanıyor bebeğimin((
ilayda şöyle anlatıyım benim oğlan sadece 5dak emer bende bi göğüsten verdiysem 3 defa en az aynı göğsü veririm ki boşalsın diye sonra diğerine geçerim
burda bi yanlışlık yapmış olabilirim
bir defada iki gösü hiç veremedim uzun emmediği için
jasmin yapıcam bakalım ne olacak
hoya korkuyorum ne yapayım bi an önce tedavi olmazsa apse şırıngayla çekilmeli flan yazmış
Ya kızlar benim oğluşum gece 2 saatte bir kalkıyor hala. Uyanmıyor ama her iki saatte bir emip uyuyor. Siz sabaha kadar uyudu deyince imreniyorum valla...
akşam yatmadan sık sık emzir iyice doysun .akşam 7 gbde 15ml adaçayı ver hergün 1 hafta 10 gün sonra nasıl uyuyor bi bak sen
smh korkma. bana olmadı bilmiyorum ama çok ilerlemediği sürece kendin atlatırsın.
hoya çok kızdım kocana nan.
benimki hastayken ben eve almadıydım 3 gün. gelir eller falan diye.
yazık minnacık nura bulaştırmış bak.
ders olsun yanaşmasın bi daha hastayen bebeciğe.
Merhaba kizlar, sabahtan beri kitaplari ve elbiseleri topladik ve birsürü extra is.....
Yusuf iyiden iyiye mama ihtiyaci duymaya basladi, hergün mama vermek zorunda kaliyorum ve her gün istedigi mama miktari artiyor
Pompayla da sagiyorum bebek emdikten sonra süt cikmiyor benden bebek emdigiyle de doymuyor. Cok üzülüyorum. Mama veren anneler sade suya mi karistiriyorsunuz mamayi yoksa pirinc kaynatilmis suyla mi veriyorsunuz. biberonu her kullanimdan sonra kaynatmalimiyim mama cok pis kokuyor kaynatsam da biberonda o pis koku kaliyor
canım ben normal suya yapıyorum ama dün rüzgarla konuşmuştuk acaba pirinç suyuna mı yapsak diye.
aslında pirinç suyu çok faydalı ama gaz yapar mı diye endişelendik.
biberonu da ben günde 1 kez sterilize ediyorum. onun haricinde sadece yıkıyorum.
ama evet maalesef mamalar çok pis kokuyor.
benimki hasta olsa kendi gelmez eve.benim söylememe gerek kalmaz..önceden ayda bir diş fırçalayan adam utku doğduktan sonra her sigara içişinden sonra diş fırçalamaya başladı..oğluma kötü kokmasın diyo beni adam yerine koymadığı burdan belli oluyolmaz:..geçen gün dışarda sigara içiyodu o arad utku uyandı elinde sigarayı gördü diye eşim panik yaptı yok oğlum ben içmiyorum öyle kötü şeyler falan çocuk anlıyomuş gibi sakinleştirmeye çalışıyo..kaydirigubbakcemile3
etkilenmiş çok üzülmüş utku elinde sigarayı görünce bırakma kararı almış..oğluma güzel örnek olmam lazım diyo..3 gündür içmiyo hiçakannehirakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?