kaynatarak mi sterilize ediyorsun?
Poseidon
Kolay gelsin canim orda ev hazir mi?
.
nur iyileşmedü bende bu herüf varkene daha çook hastalanıralsanaalsanasmile
naber kızlar nasılsınız ben annemile ablamın hatta kaynanamında yanındayım hafta sonuna kadar burdayım 1 haftalık tatil yaptık posicim hediyeni almışsın inşallah beğenmişsindir canım biz hediyemizi çok beğendik çok teşekkür ederiz kendinize iyi bakın görüşürüz
araştırdımda
belirtiler tam galiba mastit olmuşum
Allahım ne yapıcam ben ya Ağlamak istiyorum
çok kötüyüm yaaa
ayy ne güzel yapmışsınız güle güle giyin ikinizde..biz de bugun saat 4ten sonra palladiuma gittik oglusa zara babyden cok sirin seyelr aldim dayanamadim minik koty pantalon esofman takim merserize kazak fallan kendime de elbiseler aldim kendimi de es gecmedim yani oglus izin verdi o sirada anma sonra cozuttu aglama krizine girdi ciktik ordan arabada da krize girdi cektim kenara arabayi gorumceme verdim mecbur gectim arkaya emzire emzire geldik eve bir geldik kafasina kadar kaka yapti meger zoru oymus canim oglumun altini aldim yikadim bi rahatladi sonra da uyuya kaldi kucagimda benim gunum boyle gecti yani simdi de kayinvalidem icerde yemek hazirliyor bize yrinda karsiya gececegiz belki esimin kuzeni de 8 aylik hamile ona gidecegiz sanirim kayinvalide geldi gezmelere basladik hergun sokaklardayiz valla
çok geçmiş olsun canım..hamileyken en korktuğum şeydi bu benim çok şükür başıma gelmedi..ama acısını tahmin edebiliyorum..allah şifasını verir inşallah:Saruboceq:kimsecikler yokk!!
smh gögsüm ağrıyor dediğini okuduğum anda bende teşhisi koymuştum bugün aynı durum bende de oldu ve bu 3. keredir oluyor bende...
ateşim 38.9 a kadar çıkıyor her defasında... sütünn koyu ise üzerine yatıytorsan gögsünün yada sıkı üst giyiyorsan oluyor yada canım nazara geliyorsun o zamanda oluyor maalesef....
arkadaşlar yazmış gerçi ama en güzeli banyo gögsüne banyoda bolca masaj yap su ile ve minoset yada parol içebilirsin... bende antibiyotik var bununla ilgili ama kullanmak istemiyorum pek şu anda gözlerimden ateş çıkıyor bol bol emzirmeye çalıyorum ama afacan istemiyor maalesefgeçmiş olsun canım acil şifalar....
günaydın
herkesler uyuyor galiba ohhh ne güzel
ece sabah 6 da kalktı çok işi varmış gibi
şimdi tekrar uyuyacak sanırım
kaşlarında konak olmasın canım....bide bişey daha sorucam
benim oğlumun kaşları çok kaşınıyo, kendi elleriyle kaşıyo kıpkırmızı yapıyo
ben kaşıdığım zaman çok hoşuna gidiyo çocuğun
bizde babulin şuruptan ve milupa rezene çaydan şüphelendim
doktora haftaya gittiğimizde sorucam, bu çocuğun yüzü neden kaşınıyo acaba
benim de ağrımıştı bi ara dr combicid verdi antibiyotiksiz geçmez dedi içtim geçti...geçmiş olsun...araştırdımda
belirtiler tam galiba mastit olmuşum
Allahım ne yapıcam ben ya Ağlamak istiyorum
çok kötüyüm yaaa
kızlar moralim çok bozuk hiç emmeyen oğlum şimdide mamayı reddediyor üç gündür ağzına yemek koymadı aç açına duruyor yeni bir doktor buldum bugün ona götürcem bakalım inş bi çaresini bulurr :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?