2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar
Nevar ne yok.Burda hava iyice isindi 15 dereceyi gördük kislik montlari vs yikiyorum kaldiricam artik.Ayakkabilara bakim dedim karda hepsini parcalamisiz ne fena kis gecirmisiz ya.Ama burda hava isininca hemen yagmur yagar gene sogur bi parca havada aynen onu yapiyor yagmur geliyor su an.Eve tikildik kaldik yine yani (

Hoya
Nur nasil iyiliesti mi?

Tutku
Esinde bi alemmis :))

Poseidon
Kolay gelsin canim orda ev hazir mi?

Ayca24
Ek gidayami basladiniz valla zaman nasil geciyor.

Pirinc gaz yapmaz diye biliyorum cünki emziren anneyede tavuk pirinc pilavi ve makarna öneriliyor.Ben yemekten bayilicam artik o ayri .

tutku eferim kocana yerimseniben

posi ben kaynatıyorum

meltem hadi gözün aydı 15 dereceyide gördün darısı 25 kaydirigubbakcemile3

Poseidon
Kolay gelsin canim orda ev hazir mi?

.

ne güzel meltem isinmi orda hava burda da hava sicak ama ben cikmiyorum bu günlerde. orda ev hazir. bu aksam da yalnizim esim önceden gidip gelicek. simdi bebek de doymuyor mama istiyor diye canim iyice sikiliyor.

ben geldim kızlar ne var ne yok kızlar yazdımı bilmiyorum biz sced. delf ve ben c.tesi buluşuyoruz aranızda başka izmirde olan yok sanırım

naber kızlar nasılsınız ben annemile ablamın hatta kaynanamında yanındayım hafta sonuna kadar burdayım 1 haftalık tatil yaptık posicim hediyeni almışsın inşallah beğenmişsindir canım biz hediyemizi çok beğendik çok teşekkür ederiz kendinize iyi bakın görüşürüz

beyenmezmiyim cok güzeldi, bastan ayaga cadoloz kreasyonu yerimseniben

Cadoloz kiyafet aliyim dedim baktim resmlerinde senin bebe bayagi büyük geldi gözüme ama arabaya binecek kadar degilmis arabali fotosuna bakinca anladim kaydirigubbakcemile3

kalıbı büyük ama daha popo oturamıyo posi teyzesikaydirigubbakcemile3 dün bizde burda doktora götürdük çağanı hasta değil şükroslun ama burda bi aile doktorumuz vardı eşim gitmişken bide ona göster dedi herşey yolunda dedi doktor ama hala gazı çokmuş karnında gazmanın türkiye versiyonu oldu benim çağansempatiksalakcinni kilomuzda 7800 olmuş maşallah dedi doktor amcamızkaydirigubbakcemile3 artık dönüşte yeni resimlerimizi ekleriz

araştırdımda
belirtiler tam galiba mastit olmuşum
Allahım ne yapıcam ben ya Ağlamak istiyorum
çok kötüyüm yaaa

canım bende olmuştum iki defa hemen bi parol al ateşini düşürsün çünkü çok ateş yapıyo ve bebegi her yarım saatte emzir sık sık emzir yarına bişey kalmaz. dr. tam memeyi boşaltmıyo kalan süt kanalları tıkayıp mastit yapıyormuş.sık sık emzirin dedi.

merhaba kızlar
ece bugün de çok huysuz normalde evi siilip süpürmem 2 saat sürerdi bugün ece sayesinde 6 saatte zor bitirdim oyyyy oyyy ne yapcam ben bu kızla daha şimdiden böyle ilerisini düşenemiyorum hiç

biz de bugun saat 4ten sonra palladiuma gittik oglusa zara babyden cok sirin seyelr aldim dayanamadim minik koty pantalon esofman takim merserize kazak fallan kendime de elbiseler aldim kendimi de es gecmedim yani oglus izin verdi o sirada anma sonra cozuttu aglama krizine girdi ciktik ordan arabada da krize girdi cektim kenara arabayi gorumceme verdim mecbur gectim arkaya emzire emzire geldik eve bir geldik kafasina kadar kaka yapti meger zoru oymus canim oglumun altini aldim yikadim bi rahatladi sonra da uyuya kaldi kucagimda benim gunum boyle gecti yani simdi de kayinvalidem icerde yemek hazirliyor bize yrinda karsiya gececegiz belki esimin kuzeni de 8 aylik hamile ona gidecegiz sanirim kayinvalide geldi gezmelere basladik hergun sokaklardayiz valla

kimsecikler yokk!!

smh gögsüm ağrıyor dediğini okuduğum anda bende teşhisi koymuştum bugün aynı durum bende de oldu ve bu 3. keredir oluyor bende...
ateşim 38.9 a kadar çıkıyor her defasında... sütünn koyu ise üzerine yatıytorsan gögsünün yada sıkı üst giyiyorsan oluyor yada canım nazara geliyorsun o zamanda oluyor maalesef....
arkadaşlar yazmış gerçi ama en güzeli banyo gögsüne banyoda bolca masaj yap su ile ve minoset yada parol içebilirsin... bende antibiyotik var bununla ilgili ama kullanmak istemiyorum pek şu anda gözlerimden ateş çıkıyor bol bol emzirmeye çalıyorum ama afacan istemiyor maalesef geçmiş olsun canım acil şifalar....

günaydın
herkesler uyuyor galiba ohhh ne güzel
ece sabah 6 da kalktı çok işi varmış gibi
şimdi tekrar uyuyacak sanırım

ayy ne güzel yapmışsınız güle güle giyin ikinizde..
çok geçmiş olsun canım..hamileyken en korktuğum şeydi bu benim çok şükür başıma gelmedi..ama acısını tahmin edebiliyorum..allah şifasını verir inşallah:Saruboceq:
günaydın
herkesler uyuyor galiba ohhh ne güzel
ece sabah 6 da kalktı çok işi varmış gibi
şimdi tekrar uyuyacak sanırım

günaydın sced

kızlar moralim çok bozuk hiç emmeyen oğlum şimdide mamayı reddediyor üç gündür ağzına yemek koymadı aç açına duruyor yeni bir doktor buldum bugün ona götürcem bakalım inş bi çaresini bulurr :Saruboceq:

kaşlarında konak olmasın canım....
araştırdımda
belirtiler tam galiba mastit olmuşum
Allahım ne yapıcam ben ya Ağlamak istiyorum
çok kötüyüm yaaa
benim de ağrımıştı bi ara dr combicid verdi antibiyotiksiz geçmez dedi içtim geçti...geçmiş olsun...

[hQUOTE=rapunzel;12572440]kimsecikler yokk!!

smh gögsüm ağrıyor dediğini okuduğum anda bende teşhisi koymuştum bugün aynı durum bende de oldu ve bu 3. keredir oluyor bende...
ateşim 38.9 a kadar çıkıyor her defasında... sütünn koyu ise üzerine yatıytorsan gögsünün yada sıkı üst giyiyorsan oluyor yada canım nazara geliyorsun o zamanda oluyor maalesef....
arkadaşlar yazmış gerçi ama en güzeli banyo gögsüne banyoda bolca masaj yap su ile ve minoset yada parol içebilirsin... bende antibiyotik var bununla ilgili ama kullanmak istemiyorum pek şu anda gözlerimden ateş çıkıyor bol bol emzirmeye çalıyorum ama afacan istemiyor maalesef geçmiş olsun canım acil şifalar....[/QUOTE]
antibiyotiksiz geçmiyo canım ya..tekrarlıyo duruyo...ben combicid içtim geçti...

canım neden yemiyo acaba?benimkide kaçgündür mememi almak istemiyo kıvranıyo emerken....napcaz bilmem..

valla bilmiyorum ki ilk defa böle oldu daha önceleride mızıklanıyodu ama mama yiyordu şimdi ben kucağıma alır almaz ağlamaya başlıyo mamayı görsün ağlamaya başlıyo midesindemi var bi problem korkmaya başladım şimdi bi doktor buldum amerikadan gelmiş oraya götürcem bakalım diş olabilir diyo etrafımdaki insancıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…