dişten olabilir canım evet..sen yinede göster bi dr a..kızlar moralim çok bozuk hiç emmeyen oğlum şimdide mamayı reddediyor üç gündür ağzına yemek koymadı aç açına duruyor yeni bir doktor buldum bugün ona götürcem bakalım inş bi çaresini bulurr :Saruboceq:
günaydın canım..ohh çok güzel ilaç gibi gelmiştir bugün sanazemuszemusgunaydın kızlar. bugun evdeyim oğluşumla. süt iznimi cuma günleri işe gitmeyerek kullanacağım
günaydınn..
oh delf keyif yapın ne güzel
gunaydın kızlar. bugun evdeyim oğluşumla. süt iznimi cuma günleri işe gitmeyerek kullanacağım
günaydınn..
oh delf keyif yapın ne güzel
dişten olabilir canım evet..sen yinede göster bi dr a..
günaydın canım..ohh çok güzel ilaç gibi gelmiştir bugün sanazemuszemus
günaydın esmer
günaydın..
ne güzel şanslısın bende cuma gelmyım dedim kabul etmediler banka işleri bizm 4 gb bityor hergün 4de çık 1 gün gelmemen işi aksatır dediler .
geçmiş olsun feyza.
üşütmüş müsün acaba?
sağol canım. sağol değerlendirmeye çalışacağız elimizden geldiğince artık.
valla aynen ilaç gibi geldi canım.
biizmde işler yoğun değil şu sıralar ondan kabul ettiler. bakalım gittiği yere kadar artık.
Günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun feyza,bu halde hem işte olmana hem de misfir ağırlayacak olmana üzüldüm. İnş en kısa zamanda iyileşirsin...
sağol canım çok eski bi arkadaşım iptal edemem ama annem yardım etcek inşallh
Annenin yakınında olması çok güzel yaa, ben biri arayıp da geliyoruz diyecek diye korkuyorum valla. Kimse de yok yardım edecek nasıl altından kalkarım diye düşünüyorumbilmiyorumkismile
kara cuma mıdır nedir anlamadım ki.
hey bu bankanın içine çomak sokem ben :1ninca:
bu bankalar cuma günü insanı deli ediyolar
yakın olması çok iyi insanın annesi gb yok aradım ben erken gider yaparım dedi normalde buğleme bakmaya 12 geliyor eşimde yardım ediyor çok sağolsunlar o konuda şanslıyım
senin keşke yanında biri olsa ya kızkardeşin varsa o ,yada annen gerçekten tek başa çıkmak çok zor haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?