2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar. bugun evdeyim oğluşumla. süt iznimi cuma günleri işe gitmeyerek kullanacağım

dişten olabilir canım evet..sen yinede göster bi dr a..
gunaydın kızlar. bugun evdeyim oğluşumla. süt iznimi cuma günleri işe gitmeyerek kullanacağım
günaydın canım..ohh çok güzel ilaç gibi gelmiştir bugün sanazemuszemus
günaydınn..
oh delf keyif yapın ne güzel

günaydın esmer

günaydın..
ne güzel şanslısın bende cuma gelmyım dedim kabul etmediler banka işleri bizm 4 gb bityor hergün 4de çık 1 gün gelmemen işi aksatır dediler .

günaydın arkadaşlar nasılsınz ben çok kötüyüm sabah 6dan beri ayaktayım sabah sağlık ocağına gittm tanıdk doktr var 07:45de sağlık ocağının kapısndaydım insan hasta olunca kendini dar atıyor çok ateşim çıktı gece hastalandım öksürmekten tüm midemdekiler çıktı kırılmış gbydim çok güçsüz hissettim
dün arkadaşlarım geldi eski iş yerimden kabul etmesem ayıp olcaktı onlarla otrdum ama gelin birde bana sorun çay-pasta derken mahvoldum bu akşam yine var dün aradılar kabul ettim mecburen çünkü bir kere daha aramışlardı kabul edememiştm .çok kötüyüm iştende izn alamıyorum dün erkn çıktım izn alıp hergün hergün diycekler . şurup felan yazdı reçeteyi eve bıraktım eşim alsın diye 8bucukta tekrar emzirdim işe geldim .

günaydınn..
oh delf keyif yapın ne güzel

sağol canım. sağol değerlendirmeye çalışacağız elimizden geldiğince artık.

dişten olabilir canım evet..sen yinede göster bi dr a..

günaydın canım..ohh çok güzel ilaç gibi gelmiştir bugün sanazemuszemus

günaydın esmer

valla aynen ilaç gibi geldi canım.
günaydın..
ne güzel şanslısın bende cuma gelmyım dedim kabul etmediler banka işleri bizm 4 gb bityor hergün 4de çık 1 gün gelmemen işi aksatır dediler .

biizmde işler yoğun değil şu sıralar ondan kabul ettiler. bakalım gittiği yere kadar artık.

geçmiş olsun feyza.
üşütmüş müsün acaba?

hiç anlamdım nerde nasıl üşüttm buğlemi emzirirkrn krize gidryorum aksilk ya çocuğum emcek bi kriz dün geceden beri oda bi mazlum melüm melüm bakıyor ben öksürdkçe uyanıyor,ememiyor inş ona geçmez zaten az öksüryodu 15 gün önce vermişti şurup onları içiryorum peditus ve largopen onlar engel olurda oda hasta olmaz inşallh

Günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun feyza,bu halde hem işte olmana hem de misfir ağırlayacak olmana üzüldüm. ınş en kısa zamanda iyileşirsin...

inşallh böyle giderde rahat edersin biraz

Günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun feyza,bu halde hem işte olmana hem de misfir ağırlayacak olmana üzüldüm. İnş en kısa zamanda iyileşirsin...

sağol canım çok eski bi arkadaşım iptal edemem ama annem yardım etcek inşallh

sağol canım çok eski bi arkadaşım iptal edemem ama annem yardım etcek inşallh

Annenin yakınında olması çok güzel yaa, ben biri arayıp da geliyoruz diyecek diye korkuyorum valla. Kimse de yok yardım edecek nasıl altından kalkarım diye düşünüyorumbilmiyorumkismile

Annenin yakınında olması çok güzel yaa, ben biri arayıp da geliyoruz diyecek diye korkuyorum valla. Kimse de yok yardım edecek nasıl altından kalkarım diye düşünüyorumbilmiyorumkismile

yakın olması çok iyi insanın annesi gb yok aradım ben erken gider yaparım dedi normalde buğleme bakmaya 12 geliyor eşimde yardım ediyor çok sağolsunlar o konuda şanslıyım

senin keşke yanında biri olsa ya kızkardeşin varsa o ,yada annen gerçekten tek başa çıkmak çok zor haklısın

günaydınlar...
feyza geçmiş olsun cnm...bir an önce iyileşirsin inşallah...

mayısta annem yanıma gelecek bebeğe bakmaya,işe başlıyorum. Kızkardeşlerim var ama biri 8. sınıf biri de össye hazırlanıyor o yüzden onlar gelemiyorlar. İlk defa gurbet bu kadar ağır geldi bana ((

esmer sen ek gıdaya başladın mı ya da..erken doğdu diye başlamadın mı?
ayaz normal gününde doğsa ne kadarlık olacaktı...??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…