2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım sıkılıyor
bulaşık makinesini boşaltmam lazım bi de ece'nin kıyafetlerini ütülemem lazım
bebişlerin kıyafetlerini ne zamana kadar ütülememiz lazım? çok sıkıldım minicik şeyleri ütülemekten

ben ütülemiyorum.
yeni alınanları yıkadıktan sonra 1 defa ütülüyorum o kadar.
yazık ayol oğluma, her bebe ütülü giyiyor, benimki sadece ilk kez giydiğinde kaydirigubbakcemile3

bende ütülemiyorum valla herifin pantullarını zor ütülüyorum yaramazımın sayesindee azıcık uslu olaydı kucağımdan ineydi yapardım bi güsellik ütülü ütülü giydirirdim ama avcunu yalasınsempatiksalakcinni

bizim kıyafetleri ütülediğim için sanki onunkileri ütülemezsem ona haksızlık olacakmış gibi geliy, gerçi ben ütü yapmayı da severim sanırım onun da etkisi var. o yüzden her şeyini ütülüyorum.
bu arada bir şey sorucam...mama ile beslenen minikler kaç saatte bir ne kadar alıyorlar?

bende ütülemiyorum elle düzelttinmi minicikler zaten asarkende güzel asınca jilet gibim oliler

benimki 2bazen 3 saatte bir 90cc içiyor canım

bende ütülemiyorum elle düzelttinmi minicikler zaten asarkende güzel asınca jilet gibim oliler

benimki 2bazen 3 saatte bir 90cc içiyor canım

sanki geçenlerde burada 150 falan verenleri okumuştum. kızım 3 aylık ama mümkün değil onun 150 içmesi. mamanın kutusunda da 150 x 6 yazıyo... ama 150 vericem diye de zorlamanın anlamı yok sanırım.

bu ara iştahı da azaldı. sizlerin bebeklerinde de iştah azalması var mı? mevsimsel mi acaba? eskiden beni emerdi arada beni de bıraktı : (

selam kızlar a.s.
biliyorsunuz hastaydık bugün doktora gittik yavrumun boğazları kızarmış bu yüzden emmeyi ve yemeyi reddediyormuş ilaç kullanmaya başladık sanki iyi gelecek gibi ilaçlar çünkü mama yemeye başladı
ve biz artık katı mamalara geçtik aptamil pirinçli sütlü mama yedi oğlum bugün 2 kase alkisalkisalkis

aklıma bir şey daha geldi. bizim konunun eeeen eski hali nerede? bi ara okuyup geçmişi bir hatırlasam diyorum.

kızlar geçmişe takılımı kaldınız bırakın geçmişi geleceğe bakın güzel günler bizi beklerrr zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…