2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kizlar oglus bugun guzellik uykusuna yatmisti nerdeyse 3 saat uyudu gunduz bu kadar uyuyacagini bilseydim ben de yatardim emem saati geldi hatta 3 saati doldu kalkmadi 4saat 15 dakikada emdi gunduz icin rekor ama duzeni sasti umarim gecemize yansimaz tam 3 saatlik duzeni oturttum derken uayninca uzun bir emisme seansi yasadik sonra biraz oynastik simdi de yatirdim besigine kendi kendine abkinarak uykuya dalma cabasinda bend e bakayim dedim kizlar ne yapiyor diyo azicik karnimi doyurayim dedim yarin arkadaslarim gelecek diye borek siparis etmistim o geldi biraz da kendimi doyurayim dimi bu arada istanbul anadolu yakasinda olanlara siddetle tavsiye ederim koskoca tepsi borek siparisle ayni gun geliyor 30 milyona ben arada siparis ediyorum azar azar posetleyip derin dondurucuya atiyorum bi misafir gelecegi zaman cikarip isitiyorum yanian da bir kurabiye ya da kek gitti bitti yeter cocuklu kadin ancak bu kadar misafir agirlar hem cok lezzetli oluyor su boregi

nasılsınız kızlar ev gezmesine gittik oğlumla şimdi ayağımda sallıyorum karnım çk acıktı uyusada yemek yesem gerçi misafirlikte götürdüm yine ikramları ama yine acıktım

slm kızlar nasılsınız? biraz geçmişe bakıp geldim..ayy misafirlerim vardı bugün ancak oturabildim..zehra uyanmadan mutfakla oturma odasına bi makina tutayım dedim ama uyanırsa diye korktum. oturup kaldım.. sizde ne var ne yok?

bişey sorucam anne sütü alan bebikler kaç saatte bir emişiyorsunuz biz hala 2 saati 1 dakika geçiremiyoruzda.varmı bir önerisi olan bu saatleri uzatmak için.

birde Kuzey biberon tutmuyor işe başlayınca ne yapıcam ben bu çocukla nasıl alıştırabilirim

hoşgeldin oferta sen kuzeye hiç rezene vs bişey vermedin mi biberonla
ayrıca ben hiç saate bakmıyorum canım ne zaman acıkırsa ozaman veriyorum bzaen saat başı oluyo bazen 3 saatte bi demirin keyfine göre yani

yok canım ben su bile vermedim anne sütü harici hiç bişey vermiyorum şimdide çocuk biberonu kabul etmiyor valla ne yapıcam şaşırdım

emme saatlerinide düzene özellikle düzene sokmak istiyorum çocuğun yediği saat uyuduğu saat belli olsun diye yoksa çok huzursuz oluyor.

ben hem rezene veriyorum hemde geceleri sütümü sağıp öyle içiriyorum biberonla ama ben ilk seferde de hiç zorlanmadım biberon konusunda demir hem emiyo hem biberonu alıyo(maşallah diyeyim yavruma)

off ya ben ne zaman gelsem ya kimse olmuyo yada cevap yazmıyo oğlum uyurken gidip yatayım azıcık

canim biz son 10 gundur 3 saatlik rutini oturtmaya calisyoruz gunduzleri mesela sabah 7de emdi 10 dakika sonra oynasiyoruz oglusla 1 saat kadar altini alma vs. sonra yatagina yatiriyorum uykusu gelmis oluyor 10 dakikada falan daliyor 1-1.5 saat uyuyor tekrar 10da kalkiyor tekrar ayni duzen basliyor tracy hoggun kitabioyla oturttum bu duzeni geceelri ama daha uzun dun gece mesela saat 10dan gece 4e kadar kesintisiz uyudu gece son 2 emmesinin araligini 2 saatte bir veriyorum daha cok emziriyorum boylece gece 3 saatte acikip kalkmiyor sen de emmelerinin suresini uzat biraz 3 saat dayanmsin tabi arada 2 saat 2.5 saatte de acikiyor o zaman veriytorum mecbur

selam kızlar a.s.
bugün ikeaya gittik
ilk defa arabasıyla cıktık
heu uyudu
şimdide halamızdayız
herkesler iyidir insallah

oferta biizmde 2 saati 1 sn gecirtmiyor zilli
doktor 3 saatte bir dedi ama nafile
bende zorlamıyorum emsin
günde 12 defa emişiyoruz yani

selam julim oh sefaniz olsun gezmissiniz ne guzel benim de bi ara ikeaya gitmem lazim alacagim seyelr var ama daha oraya sira gelmedi canim emem suresini uzatsan belki 3 saate cikar birden 3 saate cikamaz zaten 2saat 15 dakika 2.30 saat yavas yavas gecebilrisin geceleri de daha uzun sure uyumak icin aksam cok emzir acikip kalkmasin bir de yaziyorum ben kacta emdi kac dakika emdi falan diye boylece daha bi duzene oturttuk tabi arada burak da cozutuyor dun gece mesela 4e kadar 6 saat uyudu 4ten sonra cozuttu 5.30 6.30 kalkti hep ama her kalkisinda emzirmedeim ki buna alismasin diye kucagimda pispisleyip yatirdim yine sakinelsince

sizin bebeklerde ellerini yemeğe uğraşıyormu Kuzey ikisini birden yemeğe çalışıyor çekiyoruz yine alıyor ağzının içine biz çektikçe ağlamaya başlıyor illaki bırakın ellerimi yicem diyor dişmi çıkaracak anlamadım daha da erken ama.

ohhh ne güzel juli gezmişsin valla bizde haftaya çıkalım diyoruz evde çok bunaldım.bende emme aralıklarını uzatmak istiyorum iki saatte açıkıyor bana kalsa biraz daha oyalarım zaman geçiririmde babası acıktı ağlatma diye tepemde dikiliyor elinden gelse o emzirecekte nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…