ilk defa ikesada gezerken zevle gezdimselam julim oh sefaniz olsun gezmissiniz ne guzel benim de bi ara ikeaya gitmem lazim alacagim seyelr var ama daha oraya sira gelmedi canim emem suresini uzatsan belki 3 saate cikar birden 3 saate cikamaz zaten 2saat 15 dakika 2.30 saat yavas yavas gecebilrisin geceleri de daha uzun sure uyumak icin aksam cok emzir acikip kalkmasin bir de yaziyorum ben kacta emdi kac dakika emdi falan diye boylece daha bi duzene oturttuk tabi arada burak da cozutuyor dun gece mesela 4e kadar 6 saat uyudu 4ten sonra cozuttu 5.30 6.30 kalkti hep ama her kalkisinda emzirmedeim ki buna alismasin diye kucagimda pispisleyip yatirdim yine sakinelsince
bizimkide öyle sanırım coğumuz bebeği ellerini emiyosizin bebeklerde ellerini yemeğe uğraşıyormu Kuzey ikisini birden yemeğe çalışıyor çekiyoruz yine alıyor ağzının içine biz çektikçe ağlamaya başlıyor illaki bırakın ellerimi yicem diyor dişmi çıkaracak anlamadım daha da erken ama.
bide ben 2 saatte vermeyince vicdaz azabı duyuyorum bilmiyorumkismileohhh ne güzel juli gezmişsin valla bizde haftaya çıkalım diyoruz evde çok bunaldım.bende emme aralıklarını uzatmak istiyorum iki saatte açıkıyor bana kalsa biraz daha oyalarım zaman geçiririmde babası acıktı ağlatma diye tepemde dikiliyor elinden gelse o emzirecekte nerdeyse.
selam kızlaaar
Bu gün bulusma var dimi hadi bakalim Izmir de de bulusmak daha güzel olur havada güzeldir sefaniz olsun.
ula laz uşakları ha burayi da buldunuz hee..
:umursamaz:
Kizlar
Merhaba Dün biz bi gezdik bi gezdik eve geldigimizde oglan pestil gibiydi. Yatagini görünce nasil sevincle yatti uyudu :)) Arabada kucagimda ilk kez uyuyu kalabaliktik ayrica onu koyacak yer yoktu mecbur kucagima aldim ama zirzir durmadi en sonunda uyu iste böyle ne farkeder diyince uyudu bazen bu beni anliyormu ya diye sasiriyorum.Abisine cilekli seker aldim anne bak ye cok güzelmis diye banada verdi.Bende aa güzelmis sahiden fazla yeme ama vs vs aramizda konusuyoruz ufaklikta kucagimda bizi dinliyormus demekki .Büyük oglan sende yicenmi diye onada uzati sakadan biz gülüstük cekti sekeri kendi yedi ufaklik anlamismi ne yemek istemis demekki bir agla bir agla susturana kadar canim cikti.Aman bunun yaninda dikkatli konusalim dedik.Özellikle büyük oglanla ben dalip konusuyoruz 6 yilin verdigi bi samimiyet var tabi buda yanimizda öyle mum gibi duruyor biz farkinda degiliz hep bizi izliyormus.Döndüm senide cok seviyorum dedim yanaklarini tuttum aman ne sevindi ne sevindi onuda adam yerine koyduk diye :)))))))))))))))))
aşkolsungidek mi yaneee :umursamaz:
jasmin canım bizim nur 3 saatlik rutini kabul etmiyo artıkcanim biz son 10 gundur 3 saatlik rutini oturtmaya calisyoruz gunduzleri mesela sabah 7de emdi 10 dakika sonra oynasiyoruz oglusla 1 saat kadar altini alma vs. sonra yatagina yatiriyorum uykusu gelmis oluyor 10 dakikada falan daliyor 1-1.5 saat uyuyor tekrar 10da kalkiyor tekrar ayni duzen basliyor tracy hoggun kitabioyla oturttum bu duzeni geceelri ama daha uzun dun gece mesela saat 10dan gece 4e kadar kesintisiz uyudu gece son 2 emmesinin araligini 2 saatte bir veriyorum daha cok emziriyorum boylece gece 3 saatte acikip kalkmiyor sen de emmelerinin suresini uzat biraz 3 saat dayanmsin tabi arada 2 saat 2.5 saatte de acikiyor o zaman veriytorum mecbur
selam kızlar a.s.
bugün ikeaya gittik
ilk defa arabasıyla cıktık
heu uyudu
şimdide halamızdayız
herkesler iyidir insallah
oferta biizmde 2 saati 1 sn gecirtmiyor zilli
doktor 3 saatte bir dedi ama nafile
bende zorlamıyorum emsin
günde 12 defa emişiyoruz yani
ilk defa ikesada gezerken zevle gezdim
kocem yoktu sempatiksalakcinni
yazma işini denicem iyi olur hakktten
bizimkide öyle sanırım coğumuz bebeği ellerini emiyo
dişle alakası yoktur die düşünüyorum
bide ben 2 saatte vermeyince vicdaz azabı duyuyorum bilmiyorumkismile
sela kuyruksuz aslanın anası kaydirigubbakcemile5
nasılsın kızz hoyaaa
özlemişim seni görünce anladımolumunekankayizsmile
mevlüt ettik oğluşuma babannesinin evinde faceye koydum resimleri gördünmü oğluşumu
saol bacuummmselam kızlara.s.
pamuk allah kabul etsin bacım
eskiden geceyarıları takılırdık demüü
özlemişim ben de
hee gördüm yaa oğluna yorum bilem yaptım
senü uyanık gayınnanın evünü baturttun kendü evine dokundurtmadun demüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?