2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ilk defa ikesada gezerken zevle gezdim
kocem yoktu sempatiksalakcinni
yazma işini denicem iyi olur hakktten

bizimkide öyle sanırım coğumuz bebeği ellerini emiyo
dişle alakası yoktur die düşünüyorum

bide ben 2 saatte vermeyince vicdaz azabı duyuyorum bilmiyorumkismile

sela kuyruksuz aslanın anası kaydirigubbakcemile5

Kizlar
Merhaba Dün biz bi gezdik bi gezdik eve geldigimizde oglan pestil gibiydi. Yatagini görünce nasil sevincle yatti uyudu :)) Arabada kucagimda ilk kez uyuyu kalabaliktik ayrica onu koyacak yer yoktu mecbur kucagima aldim ama zirzir durmadi en sonunda uyu iste böyle ne farkeder diyince uyudu bazen bu beni anliyormu ya diye sasiriyorum.Abisine cilekli seker aldim anne bak ye cok güzelmis diye banada verdi.Bende aa güzelmis sahiden fazla yeme ama vs vs aramizda konusuyoruz ufaklikta kucagimda bizi dinliyormus demekki .Büyük oglan sende yicenmi diye onada uzati sakadan biz gülüstük cekti sekeri kendi yedi ufaklik anlamismi ne yemek istemis demekki bir agla bir agla susturana kadar canim cikti.Aman bunun yaninda dikkatli konusalim dedik.Özellikle büyük oglanla ben dalip konusuyoruz 6 yilin verdigi bi samimiyet var tabi buda yanimizda öyle mum gibi duruyor biz farkinda degiliz hep bizi izliyormus.Döndüm senide cok seviyorum dedim yanaklarini tuttum aman ne sevindi ne sevindi onuda adam yerine koyduk diye :)))))))))))))))))

Dün sicaktan bayildik arabanin icinde disari cikincada rüzgar var cocuklara ne giydireyim sasirdim hasta olacaklar diye korkuyorum.Bu gün cikip bisiler bakayim dedim ama kardan kisin yollar cukur icinde kalmisti adamlar bu gün tamirata baslamislar bütün yollar kapali hic evden cikma dedi komsum (((((

iyiyim meltem ablacım ciclerimizi giyiyoruz buluşmaya hazırlanıyoruz sen nasılsın ne güzel dolaşmışsınız dün

Esracim
Hadi aksama fotolariniza bakmaya girerim nete bol bol eglenin .Izmir i cok seviyorum ben ya .Gezdik ama benim kücük alisana kadar zorlandik.Arkadasin arabasi kücük benim oglanin bebek arabasida büyüktü bende dedim kanguruya koydum ama arabada daraldi kucagimda balikcidada kuyruk vardi arkadasim büyük oglanla siraya girdi ben kücügü hoplatip durdum ama banada kizartma balik almislar kücüge gaz yapiyor ben kizartma yersem ac ac onlari seyrettim cok sira vardi bi daha siraya giremedikde aman ya eve zor attim kendimi karnim ac kaldi.Sonra bidaha kendimiz oglani bebek arabasina koydum bende karnimi doyurdum ciktik gezdik :)))))))

valla anlıyorlar meltem abla korkuyom bu gızdan ben dikkatli olmak lazım

aşkolsungidek mi yaneee :umursamaz:

vicdan yapma loooalsanaalsanasmile

jasmin canım bizim nur 3 saatlik rutini kabul etmiyo artık
3 saatte bi emzirince çok emmiyor 10 dk. maksimum
bugün 4 saatlik rutini deniyorum ve sonuç mükemmel
nur 4 saatte bi 25dk. emdi iyice doyurdu karnını demek ki artık 4 saatlik rutine geçmenin zamanı gerçi 4 ayımıza 1 hafta var ama olsun
2 gün not tuttum emme saati kaç dk emdi uyuma saati falan baktım ki 4 saatlik rutine uygun ben de 4 saatliğe geçeceğim.
hasta olunca da uyku saatleri şaşmıştı gece uyumayıp gündüz uyuyordu dün sabah 6 da juyumuştu ben de dün çok uyuytmadım hatta akişam 6ya kadar 6 saat uyuttum aralıklarla ve altıdan sonra 10a kadar uyutmadım 10 da bi banyo yaptırdık emdi ve uyudu sabah 7.45te kalktı arada gece emmeye kalktı o kadar inş. bu düzeni bozulmaz

gez culi gez anasını satayım ikea niye şube aççmaz ki bura

bunu niye alıntılamışım yavvbilmiyorumkismile

nasılsın kızz hoyaaa
özlemişim seni görünce anladımolumunekankayizsmile

eskiden geceyarıları takılırdık demüü
özlemişim ben de

mevlüt ettik oğluşuma babannesinin evinde faceye koydum resimleri gördünmü oğluşumu

hee gördüm yaa oğluna yorum bilem yaptım
senü uyanık gayınnanın evünü baturttun kendü evine dokundurtmadun demüüüüüü

selam kızlara.s.

pamuk allah kabul etsin bacım
saol bacuummm

bende walla şimdi uyusada yatsak diye dört göz bekliyoruz ne güzeldi gece muhabbetlerimizz
evet bacım kadıncaaaz 2gündür temizlikle uğraşıyo akıllı karıyım vesellem
kendü evimi batıramam bebeyle nereyi temizletcemkine okaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…