feyzacım veriolar dert etme ben sgya paramı almaya gittiğimde orda tanıdığım bir ablam var o bana sskn tam yatsada paranı alabilirsin demişti
eyiiyüüükkselam cücükler naber
feyza geçmiş olsun
esmer çalışmak ağır geliyi saa
pamuk yırttın mrvlütten hadi bakem
walla yaaww
hüla hoşgeldüün
saol canımmmmege senin bu dil çıkartan fotonu yerim ben.maşallah çok tatlı çıkmış fotoları facede
slm kızlar nasılsınız
feyza geçmiş olsun
esmer çalışmak ağır geliyi saa
pamuk yırttın mrvlütten hadi bakem
hüla hoşgeldüün
esmeralda canımm bi akıl ver bana .moralim o kadr bozkuk burda salak muhasbeci arkadaş aralık 14de izne ayrıldığım halde prim gününü 30gün göstermiş ne yapcam ben yaaaa 16 günü vermezmler dimi
peki sen aldınmı paranı ? rapor bitiminden ne kadr sürede alabilyorsun herkes farklı şeyler söylüyor bilmyorum
ben bu şirkete fazla geliyorum artıkın :1closedeyes:
yok yok hiç endişlenme.
benim primim hep yattı, hiç aksatmadılar.
raporlar alakası yok yatan primin.
10 gün dediler ama 1 ay sonra alabildim ben.
ara ara soracaksın postaneye gidip
işte herkes farklı diyor bi arkadaş 2 ay sonra almış. iyi o zman sevindim şu ara eksik yatması işime gelmez para lazım bana
ptt ikamet ettiğin adresteki en yakın ppt dimi yoksa ortak bi pptmi şubesimi???
selam kıslarrr öporuss hepinisiii
saçlarım acaip dökülmeye başladı yaaa, bebişin seni tanımaya başladı diyolarr eskilersempatiksalakcinni
varmı saçları dökülennn böle giderse oğlum gibi keltoş olurumkaydirigubbakcemile3
benimkilerde dökülmeye başladıda ben havalardan diye düşünüyorum nasıl yani ne alaka canım saç dökülmesiyle bizi tanıması
benim de döküliyi öyle böyle değil avuç avuç hem de yataktan yerden gökten hatta nurun ağzından bile saç topluyom arkadaşohaoldumsmile
selam kıslarrr öporuss hepinisiii
saçlarım acaip dökülmeye başladı yaaa, bebişin seni tanımaya başladı diyolarr eskilersempatiksalakcinni
varmı saçları dökülennn böle giderse oğlum gibi keltoş olurumkaydirigubbakcemile3
sen sus bakem esmer patroncuğun primini bile tam yatırmış daha ne istion adamdan yorul bakem hakedion sen yorulmayı zemuszemus
Sen süt iznini kullanmıonmu kız esmercik.
helal olsun sana hamarat kadınsın vesselam.
neyapsın adamcağız senin gibi cazgır bir elemanı olunca ses çıkartamamıştır kaydirigubbakcemile5
esmer ne temizliği 19 dan sonra yat dinlen sabah yaparsın
olmadı ben sana bulduğum kadını gönderem 25 tl ye silip süpürüyo cam kapı tertemiz oluyo
süt mü varki izni olsun bacım :roflol:
yok kullanmadım hiç. çünkü işe başladığımda her yer talan olmuştu, bütün işler birbirine girmişti. kimse yoktu çünkü benim yerime bakacak. hatta patrona çoğu kişi başkasını al demiş ama adam yok demiş gelecek o.
geldikten 2 gün sonra gene gittim ayaz hastaneye yatınca. adam gene idare etti.
bu kadar iyiniyetten sonra bir de ben hergün 1,5 saat süt izni kullanacağım diyemedim.
evet bu benim yasal hakkım ama adamın işi yürümüyor. ben yapamıyorum artık başkaısnı almalıyım deme noktasına gelmişti çünkü artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?