2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

feyzacım veriolar dert etme ben sgya paramı almaya gittiğimde orda tanıdığım bir ablam var o bana sskn tam yatsada paranı alabilirsin demişti

peki sen aldınmı paranı ? rapor bitiminden ne kadr sürede alabilyorsun herkes farklı şeyler söylüyor bilmyorum

feyza geçmiş olsun

esmer çalışmak ağır geliyi saa

pamuk yırttın mrvlütten hadi bakem

hüla hoşgeldüün

ben bu şirkete fazla geliyorum artıkın :1closedeyes:

esmeralda canımm bi akıl ver bana .moralim o kadr bozkuk burda salak muhasbeci arkadaş aralık 14de izne ayrıldığım halde prim gününü 30gün göstermiş ne yapcam ben yaaaa 16 günü vermezmler dimi

yok yok hiç endişlenme.
benim primim hep yattı, hiç aksatmadılar.
raporlar alakası yok yatan primin.

peki sen aldınmı paranı ? rapor bitiminden ne kadr sürede alabilyorsun herkes farklı şeyler söylüyor bilmyorum

10 gün dediler ama 1 ay sonra alabildim ben.
ara ara soracaksın postaneye gidip

işte herkes farklı diyor bi arkadaş 2 ay sonra almış. iyi o zman sevindim şu ara eksik yatması işime gelmez para lazım bana
ptt ikamet ettiğin adresteki en yakın ppt dimi yoksa ortak bi pptmi şubesimi???

sinirden ppt yazmışım 2 kereaklinialirimsmile üff gıcık oluyorum o çocuğa onun yüzüden erkenden başladım işe ,izne çıkcağım hafta giti ameliyat oldu bi kazıkda öyle atmışdı şimdi birde öyle bi yamuk yaparsa :jeyyar:dedim oyarım ilk bulduğum yerdeklava:

işte herkes farklı diyor bi arkadaş 2 ay sonra almış. iyi o zman sevindim şu ara eksik yatması işime gelmez para lazım bana
ptt ikamet ettiğin adresteki en yakın ppt dimi yoksa ortak bi pptmi şubesimi???

hiç farketmez herhangi bir PPT şubesi kaydirigubbakcemile3
ben iş yerime yakın diye Beşiktaş'tan almıştım

selam kıslarrr öporuss hepinisiii

saçlarım acaip dökülmeye başladı yaaa, bebişin seni tanımaya başladı diyolarr eskilersempatiksalakcinni

varmı saçları dökülennn böle giderse oğlum gibi keltoş olurumkaydirigubbakcemile3

sen sus bakem esmer patroncuğun primini bile tam yatırmış daha ne istion adamdan yorul bakem hakedion sen yorulmayı zemuszemus

benimkilerde dökülmeye başladıda ben havalardan diye düşünüyorum nasıl yani ne alaka canım saç dökülmesiyle bizi tanıması

benim de döküliyi öyle böyle değil avuç avuç hem de yataktan yerden gökten hatta nurun ağzından bile saç topluyom arkadaşohaoldumsmile

benimkilerde dökülmeye başladıda ben havalardan diye düşünüyorum nasıl yani ne alaka canım saç dökülmesiyle bizi tanıması

ne bilim öyle dio eskiler
ama kalsiyum eksikliğindenmiş, bebekler bu aylarda daha çok kalsiyum alırmış anneden

benim de çok dökülmüştü ama geçti 4.ayın başında.

sen sus bakem esmer patroncuğun primini bile tam yatırmış daha ne istion adamdan yorul bakem hakedion sen yorulmayı zemuszemus

o muhtemelen yatırılmaması seçeneğini bilmiyordu. kaydirigubbakcemile3
eleman hala bizim elemanımız sonuçta diye düşünerek yatırdı sanırım.

off feci yoruldum valla.
daha eve gidecem 19:00'dan sonra yer silip süpüreceğim. börek yapacağım. yarın misafir gelecekmiş.

Sen süt iznini kullanmıonmu kız esmercik.
helal olsun sana hamarat kadınsın vesselam.
neyapsın adamcağız senin gibi cazgır bir elemanı olunca ses çıkartamamıştır kaydirigubbakcemile5

ndk benim de çok dökülüyo zaten iki tutam saçım vardı o da gidecek elden
ben saçım için rogaine diye bişey kullanıyordum eskiden dökülmeyi önlüyo yeni saç çıkarıyo ama hamileler ve emzirenler kullanamıyormuş şimdi bişey yapamıyom inşallah kel kalmam
bebişin tanıması meselesini ben de duymuştum

esmer ne temizliği 19 dan sonra yat dinlen sabah yaparsın
olmadı ben sana bulduğum kadını gönderem 25 tl ye silip süpürüyo cam kapı tertemiz oluyo

Sen süt iznini kullanmıonmu kız esmercik.
helal olsun sana hamarat kadınsın vesselam.
neyapsın adamcağız senin gibi cazgır bir elemanı olunca ses çıkartamamıştır kaydirigubbakcemile5

süt mü varki izni olsun bacım :roflol:
yok kullanmadım hiç. çünkü işe başladığımda her yer talan olmuştu, bütün işler birbirine girmişti. kimse yoktu çünkü benim yerime bakacak. hatta patrona çoğu kişi başkasını al demiş ama adam yok demiş gelecek o.
geldikten 2 gün sonra gene gittim ayaz hastaneye yatınca. adam gene idare etti.
bu kadar iyiniyetten sonra bir de ben hergün 1,5 saat süt izni kullanacağım diyemedim.
evet bu benim yasal hakkım ama adamın işi yürümüyor. ben yapamıyorum artık başkaısnı almalıyım deme noktasına gelmişti çünkü artık.

esmer ne temizliği 19 dan sonra yat dinlen sabah yaparsın
olmadı ben sana bulduğum kadını gönderem 25 tl ye silip süpürüyo cam kapı tertemiz oluyo

yaa 25 tl'ye bulsam kadın her hafta alırım zaten.
benim dayım bile camlarımı silmek için 3 paket sigara istiyor :roflol:

yaa sabah yapamam ki canım. ayazın tam uyanık olduğu saatler.
hem onla vakit geçirmek istiyorum biraz, hem de o zaten hadi oynaşalım der; keyfi yerinde oluyor çünkü gündüzleri.

gerçekten iyi niyetliymiş patronum esmercim.sende tabi iyi niyetinin hakkını vermişsin oda şanslı sende şanslısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…