2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar geçmişe gidemedim 2gün giremedim çatladım nasılsınız bakalım
dün oğluşumun mevlütü yapıldı babannesinde onuda atlattıkk benim evde yapmıcaz şükürrrsempatiksalakcinni

ne günaydın kızım biz kalkalı saatler oluo kaydirigubbakcemile5 biz aynıyız işte sizler nasılsınız asıl. ooo allah kabul etsin hadi yırttın sen desene.

ne günaydın kızım biz kalkalı saatler oluo kaydirigubbakcemile5 biz aynıyız işte sizler nasılsınız asıl. ooo allah kabul etsin hadi yırttın sen desene.

hee bende yeni kalktımm sankiiimmm
sabah 7de kalktım evi temizledim
yemeklerimi yaptım egemin çamaşırları yıkandı astım kurudu topladım
buraya gelincede adetten günaydın diyiverdiiimmm
bizde iyiyiz çok şükürr
saol canım walla kurtuldum mevlüt muhabbetindende yaa oohhhh didim bitince

uyuyan anneleri kıskanıyorum neyapayım. maşallahın var hamaratsın.

merhaba kizlar sabah kalktik oglusun banyosunu yaptirdik kahvalti ettik ortaligi toparladim kayinvalidem yemekelrimi yapti onlar az once ciktilar gorumcemle nisantasina gittiler gorumcem bu sene mezun oluyor bilkentte ic mimarlikta okuyor onun emzuniyet balosu icin gece elbisesi bakacaklar ben gelmeyeyim dedim oglus yorulmasin 2 gun ustuste onlar gitti aksama geleeckelr yaarin da memelektten arkadasim geliyro esiyle gelememeislerdi kendisi de hamile 4 aylik cok bulantilari vardi ancak gelebiliyolar tebrik icin onlar icin borek siparis ettim aksama kayinvalidem de tiramisu yaparim dedi yanina da hazir pastaneden minik kurabiyeler kanepeler alirim yeter evi supurmem lazim ama usendim oturdum oglsu da uyuyor uyanmasin diye acmadim supurgeyi belki yarin sabahtan supururum

gunaydın kızlar. bugun evdeyim oğluşumla. süt iznimi cuma günleri işe gitmeyerek kullanacağım
en guzeli canim boylece 3 gun oglusunun yaninda olabileceksin 1 yasina kadar mi boyle devam edecek
cok gecmis olsun canim salgin varmis virutik herkes hasta gecen hafta esim oyleydi 39a cikti atesi allahtan abna gecmedi uzak durdu maalesef benden ve oglustan bu hafta da kardesimin esi hasta oldu ondan da oglusuna gecmis 2 yasinda aman dikkat edin kizlar bebisleri aklabalik yerler cok kalabalik saatlerde sokmayin kimseye opturmeyin feyza canim bu arada maske takiyosun dimi emzirirken bol bol da meyve ye
ben dün 4 çay kaşığı havuç suyu verdim eceye...
cok erken degil mi daha ek gida icin 6. ayda baslaniyor diye biliyorum ben kardesim ve arkadaslarim hep oyle yapmislardi 6 ay sadece emzirdielr 6. ayda elma sulari ve yogurtla basladilar
Ya bizim 2. aydaki aşılardan sonra şu tarihte diğer aşılar için gelin demediler. Ben şimdi ne zaman götürcem aşıya???
canim eger pnemokok 2. ayda yapildiysa diger asilari 4. ayda rota yaptiracaksan o da 2. veye 3. ayda yapiliyor ben her ay zaten doktor kontrolune goturuyorum o zaman doktorumuz yapiyor asilari karma verem rota olduk 2. ayda biz 3. ayda pnemokok var
2. ay asilarindan sonra ates olmadi ama huzursuzluk oldu burakta doktorumuz 1.5 cay kasigi calpol verebilrisin gunde 3 defa demisti ben aksam 1 kere verdim yetti gece rahat uyudu
oh hayirli olsun canim biz de 25inde yapmayi planliyrouz bizim de memlekette babaannesinde olacak mevlutumuz benim esim de ben de duzceliyiz ordan hereksin buraya gelmesi zor olur diye orada yapacagiz kayinvalidem evi susleyecekmis falan hem parti gibi hem mevlut gibi 100 kisi falan olur sanirim bizim mevlutte acaip kalabalik bizim sulalaler dugunumuzde 800 kisi vardi ordan hesap ediyorum
]

mrb kızlar.ben pek giremiyorum.öle dolaşırken dikkatimi çekti o kadar işi nasıl yaptın egeyle.ben hiçbirşey yapamıyorum.

iyiyiz pamukcummsiz nasilsiniz ana ogul hayirkli olsun tekrar atlatmissiniz mevlutu darisi basima
iyiyiz walla mevlüt bitt ama bizde bittik ege çok bunaldı çok kalabalıktı eve gelince çocuk huzur buldu ya walla şaka gibiydi
mrb kızlar.ben pek giremiyorum.öle dolaşırken dikkatimi çekti o kadar işi nasıl yaptın egeyle.ben hiçbirşey yapamıyorum.
uyurken canım yada dönencesine bakarken falan yapıyorum bide tavsiyem akşam eşiniz evdeyken yarına ne yemek yapacaksanız soğanlarını doğrayın domatesleri rendeleyin ıspanak tarzı şeyleri yıkayıp doğrayınki ertesi gün 5dk da yemeğinizi ateşe koyun yoksa bazen yapılmıyor çocuktan ben öyle yapmaya çalışıyorum genelde
aa pamuk mevlüt yapmışsınız. Allah kabul etsin..

saol canım babannesi yaptı ben evimde yapmıcam diye diretince saolsun bugünde temizlikten kaldıramıyo kadın kafasını eee ben ne diye yapmadım sanki okkkaa insanı nasıl karşılım demiii

feyza geçmiş olsun

esmer çalışmak ağır geliyi saa

pamuk yırttın mrvlütten hadi bakem

hüla hoşgeldüün

esmeralda canımm bi akıl ver bana .moralim o kadr bozkuk burda salak muhasbeci arkadaş aralık 14de izne ayrıldığım halde prim gününü 30gün göstermiş ne yapcam ben yaaaa 16 günü vermezmler dimi

esmeralda canımm bi akıl ver bana .moralim o kadr bozkuk burda salak muhasbeci arkadaş aralık 14de izne ayrıldığım halde prim gününü 30gün göstermiş ne yapcam ben yaaaa 16 günü vermezmler dimi

feyzacım veriolar dert etme ben sgya paramı almaya gittiğimde orda tanıdığım bir ablam var o bana sskn tam yatsada paranı alabilirsin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…