günaydın kızlar geçmişe gidemedim 2gün giremedim çatladım nasılsınız bakalım
dün oğluşumun mevlütü yapıldı babannesinde onuda atlattıkk benim evde yapmıcaz şükürrrsempatiksalakcinni
ne günaydın kızım biz kalkalı saatler oluo kaydirigubbakcemile5 biz aynıyız işte sizler nasılsınız asıl. ooo allah kabul etsin hadi yırttın sen desene.
hee bende yeni kalktımm sankiiimmm
sabah 7de kalktım evi temizledim
yemeklerimi yaptım egemin çamaşırları yıkandı astım kurudu topladım
buraya gelincede adetten günaydın diyiverdiiimmm
bizde iyiyiz çok şükürr
saol canım walla kurtuldum mevlüt muhabbetindende yaa oohhhh didim bitince
uyuyan anneleri kıskanıyorum neyapayım. maşallahın var hamaratsın.
en guzeli canim boylece 3 gun oglusunun yaninda olabileceksin 1 yasina kadar mi boyle devam edecekgunaydın kızlar. bugun evdeyim oğluşumla. süt iznimi cuma günleri işe gitmeyerek kullanacağım
cok gecmis olsun canim salgin varmis virutik herkes hasta gecen hafta esim oyleydi 39a cikti atesi allahtan abna gecmedi uzak durdu maalesef benden ve oglustan bu hafta da kardesimin esi hasta oldu ondan da oglusuna gecmis 2 yasinda aman dikkat edin kizlar bebisleri aklabalik yerler cok kalabalik saatlerde sokmayin kimseye opturmeyin feyza canim bu arada maske takiyosun dimi emzirirken bol bol da meyve yegünaydın arkadaşlar nasılsınz ben çok kötüyüm sabah 6dan beri ayaktayım sabah sağlık ocağına gittm tanıdk doktr var 07:45de sağlık ocağının kapısndaydım insan hasta olunca kendini dar atıyor çok ateşim çıktı gece hastalandım öksürmekten tüm midemdekiler çıktı kırılmış gbydim çok güçsüz hissettim
dün arkadaşlarım geldi eski iş yerimden kabul etmesem ayıp olcaktı onlarla otrdum ama gelin birde bana sorun çay-pasta derken mahvoldum bu akşam yine var dün aradılar kabul ettim mecburen çünkü bir kere daha aramışlardı kabul edememiştm .çok kötüyüm iştende izn alamıyorum dün erkn çıktım izn alıp hergün hergün diycekler . şurup felan yazdı reçeteyi eve bıraktım eşim alsın diye 8bucukta tekrar emzirdim işe geldim .
cok erken degil mi daha ek gida icin 6. ayda baslaniyor diye biliyorum ben kardesim ve arkadaslarim hep oyle yapmislardi 6 ay sadece emzirdielr 6. ayda elma sulari ve yogurtla basladilarben dün 4 çay kaşığı havuç suyu verdim eceye...
canim eger pnemokok 2. ayda yapildiysa diger asilari 4. ayda rota yaptiracaksan o da 2. veye 3. ayda yapiliyor ben her ay zaten doktor kontrolune goturuyorum o zaman doktorumuz yapiyor asilari karma verem rota olduk 2. ayda biz 3. ayda pnemokok varYa bizim 2. aydaki aşılardan sonra şu tarihte diğer aşılar için gelin demediler. Ben şimdi ne zaman götürcem aşıya???
2. ay asilarindan sonra ates olmadi ama huzursuzluk oldu burakta doktorumuz 1.5 cay kasigi calpol verebilrisin gunde 3 defa demisti ben aksam 1 kere verdim yetti gece rahat uyudu4.ay sonunda ikinci karma aşısı var. birde 2.ayda yaptırdıysan 4.ay da rotatif aşısının ikinci tozu var. biz 3.ayda yaptırdık 5.ayda yaptıracaz rotatifi.
bişey sorayım kızlar bu aşı vurulduktansonra yada önce çocuğa ateş düşürücü fitil yada şurup veriyormusunuz?ben doktoruma sordum önceden vermeye gerek yok demişti.siz nasıl yapıyorsunuz?birkeremi veriyorsunuz?
oh hayirli olsun canim biz de 25inde yapmayi planliyrouz bizim de memlekette babaannesinde olacak mevlutumuz benim esim de ben de duzceliyiz ordan hereksin buraya gelmesi zor olur diye orada yapacagiz kayinvalidem evi susleyecekmis falan hem parti gibi hem mevlut gibi 100 kisi falan olur sanirim bizim mevlutte acaip kalabalik bizim sulalaler dugunumuzde 800 kisi vardi ordan hesap ediyorumgünaydın kızlar geçmişe gidemedim 2gün giremedim çatladım nasılsınız bakalım
dün oğluşumun mevlütü yapıldı babannesinde onuda atlattıkk benim evde yapmıcaz şükürrrsempatiksalakcinni
çok çalıştım bugün çoookkkk
3 maaş ikramiyeyi hakettim ama gören kim :dilcikar:
biz gorduk esmercim patrona soyleyelim bugun kkaya gelmedi esmer hic cok calisti gercekten diye bizi dinlerse :)
hee bende yeni kalktımm sankiiimmm
sabah 7de kalktım evi temizledim
yemeklerimi yaptım egemin çamaşırları yıkandı astım kurudu topladım
buraya gelincede adetten günaydın diyiverdiiimmm
bizde iyiyiz çok şükürr
saol canım walla kurtuldum mevlüt muhabbetindende yaa oohhhh didim bitince
iyiyiz walla mevlüt bitt ama bizde bittik ege çok bunaldı çok kalabalıktı eve gelince çocuk huzur buldu ya walla şaka gibiydiiyiyiz pamukcummsiz nasilsiniz ana ogul hayirkli olsun tekrar atlatmissiniz mevlutu darisi basima
uyurken canım yada dönencesine bakarken falan yapıyorum bide tavsiyem akşam eşiniz evdeyken yarına ne yemek yapacaksanız soğanlarını doğrayın domatesleri rendeleyin ıspanak tarzı şeyleri yıkayıp doğrayınki ertesi gün 5dk da yemeğinizi ateşe koyun yoksa bazen yapılmıyor çocuktan ben öyle yapmaya çalışıyorum geneldemrb kızlar.ben pek giremiyorum.öle dolaşırken dikkatimi çekti o kadar işi nasıl yaptın egeyle.ben hiçbirşey yapamıyorum.
aa pamuk mevlüt yapmışsınız. Allah kabul etsin..
faceye akledim oğluşumun mevlüt fotolarını
selam esmercim jasmincimm nasılsınız
esmeralda canımm bi akıl ver bana .moralim o kadr bozkuk burda salak muhasbeci arkadaş aralık 14de izne ayrıldığım halde prim gününü 30gün göstermiş ne yapcam ben yaaaa 16 günü vermezmler dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?