hoşbulduk hoyaaa yerimseniben
pamuk ne kaa akıllısın
bende anamın evinde yaptım
bu ayın sonunda kendi evimde yapcem allah nasip ederse
herkes bebek görmeye gelmek istiyo
en iyisimi mevlüt yapemde bi arada cıksın herkes
bi arkadaşımın eşi çocuk doktoru.bebek elini emiyorsa doymuyo demektir demiş kızlar benimkisi çok emiyor elini acaba doymuyomu?kafama takıldı...kesin benim sütüm yetmiyo o zaman.bu aralar beni emmek de istemiyor elini emip duruyo ..zaten kilo alımımı da az...hazır mama yiyince elini emmiyormuş pek ..öyle diyo babamız...ben yokken babamız bakıyo ..günde 2 kez filan hazır mama yiyo benimkisi..
pamuk mevlüd yapmışsınız allah kabul etsin cnm...
bizde görmek istiyoruz eceyle ; egenin fotosunu:1closedeyes:
Kizlar
Merhaba Dün biz bi gezdik bi gezdik eve geldigimizde oglan pestil gibiydi. Yatagini görünce nasil sevincle yatti uyudu :)) Arabada kucagimda ilk kez uyuyu kalabaliktik ayrica onu koyacak yer yoktu mecbur kucagima aldim ama zirzir durmadi en sonunda uyu iste böyle ne farkeder diyince uyudu bazen bu beni anliyormu ya diye sasiriyorum.Abisine cilekli seker aldim anne bak ye cok güzelmis diye banada verdi.Bende aa güzelmis sahiden fazla yeme ama vs vs aramizda konusuyoruz ufaklikta kucagimda bizi dinliyormus demekki .Büyük oglan sende yicenmi diye onada uzati sakadan biz gülüstük cekti sekeri kendi yedi ufaklik anlamismi ne yemek istemis demekki bir agla bir agla susturana kadar canim cikti.Aman bunun yaninda dikkatli konusalim dedik.Özellikle büyük oglanla ben dalip konusuyoruz 6 yilin verdigi bi samimiyet var tabi buda yanimizda öyle mum gibi duruyor biz farkinda degiliz hep bizi izliyormus.Döndüm senide cok seviyorum dedim yanaklarini tuttum aman ne sevindi ne sevindi onuda adam yerine koyduk diye :)))))))))))))))))
pamukcum masallah sıze..
pek bır yakısmıssınız yaaa bayıldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?