2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk hoyaaa yerimseniben

pamuk ne kaa akıllısın
bende anamın evinde yaptım
bu ayın sonunda kendi evimde yapcem allah nasip ederse
herkes bebek görmeye gelmek istiyo
en iyisimi mevlüt yapemde bi arada cıksın herkes

benim eşimin tarafı çok kalabalık herkes istiyodu gelmeyi tek tek anam ağlardı onları kabul etsem kayınvalidem hepsini çağırdı sende yorulmazsın tek tek herkes burda toplanır kimsede gelmez evine dedi kurtardı beni baştan yapın yapın dedi benden ses çıkmayınca kadın kendi evinde yaptı çookkk saaaooolllsssuuunnn canım kaynanam benüümmm
juliim annenin evinde yapmışsın bide kayınvalidende yap bitsin gitsin evini pook götürür walla bak deneme bence

pamuk mevlüd yapmışsınız allah kabul etsin cnm...

bizde görmek istiyoruz eceyle ; egenin fotosunu:1closedeyes:

bi arkadaşımın eşi çocuk doktoru.bebek elini emiyorsa doymuyo demektir demiş kızlar benimkisi çok emiyor elini acaba doymuyomu?kafama takıldı...kesin benim sütüm yetmiyo o zaman.bu aralar beni emmek de istemiyor elini emip duruyo ..zaten kilo alımımı da az...hazır mama yiyince elini emmiyormuş pek ..öyle diyo babamız...ben yokken babamız bakıyo ..günde 2 kez filan hazır mama yiyo benimkisi..

benimki acıktıgında elini agzına götürmeye başlıyor
tokken yapmıyor
ama doktora sordugumda normal ,doymadıgından degil dedi

ayçacım ekledim ama babasına nasıl müjde verdiniz topiğindeydin ordanda seslendim görmedin sildim bende burda herkes var çünkü sırf biz yokuz

Son düzenleme:

yavrum anlamaz mı yaaa :))
ben yanında yemek yıyemıyorum bakıyo melun melun kıyamıyorum (
oh ne ıyı etmıssınız gezmıssınız bız de bugun cıktık azıcık..

kızlar su mama duzenını benım belırlemem mumkun degıl
benım hayal mızırıgı keyfı ne zaman ısterse o zaman emıyo..
sabahları 2 ser saat arayla aksam ustu ne yaparsam yapayım almıyo memeyı deposu genısledı sanırım 4 saat oluyo 5 saat oluyo telef oluyoruz bırde nasıl bagırıyo ona meme verıyorum dıyee oyunlar falan fılan hıcc bana mısın demıyo.. uyuyunca kandırıp emzırıyorum bazen..
bu ay sadece 500 gr aldı tabıı bu kadar dandık emınce (((
ne yapacagımı sasırdım valla

ahh bırde face de yazzdım
taksıt taksıt oldu ama
kabusum gerı donduu..
ben bebeklıkten berı sık sık faranjıt olurdum ve neredyse bır hafta raporla yatardım
en son 2005 te olmustum gecen gun ooo bayadır olmuyorum 5 sene olmus dedeım suan farenjitim..
antibiyotik kullanıyorum ıstemeye ıstemeye ama mecburum gecmez bılıyorum
benden baska bebegıme bakacak kımse yok ıyılesmem lazım en kısa surede..
ınsan kendı kendıne bu kadar nazar degdırır mı yawww.
cok hastayım dokuluyorum yaaa

selam kızlarrr. biz izmirde bugun esra. hatice ve ben buluştukk. hava çok güzeldiii sohbet güzeldi ne iyi ettik. fotolar az sonra face tee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…