2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım..benim de hep öyle olur...kendime nazarım çok değer...

pamuk
mevlüd yapmışsın canım hayırlı olsun...

off ya kaçırmışım...pamuk sen bnm özelime at link halinde en iyisi...

merhaba kızlar laptopa yeni kablo aldım buugn sonunda:))
çok yorgunum yarına 15 kişi yemege gelcek mutfak beni bekler oyyyy...kendini,ze iyi bakın..

kibelecim cok gecmiş olsun ben de sık sık faranjit olurum hatta en sonunlda larenjit bile oldum.insallah biran once atlatirsin canim.

ecrin ,sana kolay gelsin diyecek bisey bulamiyorum:S
bu bulusma sanirim biraz daha kalabalik olacak:))

çıldıracağımmmmakannehir Yığit bugün alışveriş merkezini başıma yıktı resmen,ne gezdiğimden ne aldığımdan bişey anladım. Ne yapıcam ben bununla ya hiç dışarıda durmuyor,hoş bu aralar evde de adamakıllı durmuyor.Kafayı yicem sonunda. Ben de sizler gibi bebeğimi arabaya koyup yürüyüş yapmak istiyorum ama olmuyoooorrr. Koca zayıfla der oğlu fırsat vermez sinirden patlayacağımmafoldumbenmafoldumben

iyi akşamlar herkese..
yatmadan bi bakayım dedim.
bugün misafirlerim vardı 13 büyük, 3 çocuk, bir de benim buçuk adam vadı.
benim için çok önemli, çok çok sevdiğimiz aile dostlarımızdı gelenler. çok yoruldum ama çok güzel geçti.
ayaz efendi o kadar kalabalığın, çocuk gürültüsünün içinde bile salonda yanımızda uyudu, umrunda bile olmadı kimse.
akşam 19:00 gibi de hava alalım diye maltepeye çıktık. 3 tl'ye çok güzel tişörle badi aldım ayaz'a

kızlar sağıp buzluğa koyulan süt nekadar duruyodu saklanıyodu yani dondurucu değil ama buzlukta

buzlukta 2 ay duruyor canım.

benimki mama da yiyor elini de.
doyduğuna da eminim hem de

kızlar ayaz'ın bazen gözleri kayıyor bakarken. normal mi acaba.
arada sırada da şaşı yapıyor. endişelendim bugün.

niye öyle yaptı ki acaba. kalabalıktan mı rahatsız oldu ki.
benimki sürekli uyuyor dışarı çıkınca

niye öyle yaptı ki acaba. kalabalıktan mı rahatsız oldu ki.
benimki sürekli uyuyor dışarı çıkınca

offf nerde canım yaa,ne emzirebildim adamakıllı ne mamayı yedirebildim. Arada çok az uyudu o sırada kendime bikaç parça bişey aldım sonra yine ağlamaya başladı. Çok canım sıkılıyor yaa,eve tıkılıp kaldım resmen :gitme:

Esmer benimki de bazen şaşı bakıyor,özellikle elini ağzına götürdüğünde... bazen de burnuna bakıyor sanki. Pazartesi dra gideceğiz o zaman sorayım bakalım...

kalabalıktan sıkılıyor demek ki.
ama benimki sürekli kalabalıkta olduğu için alışmış olabilir. hastanede falan da hep sürü gibi yaşadı malum.
bence alışır bi zaman sonra seninkide

Esmer benimki de bazen şaşı bakıyor,özellikle elini ağzına götürdüğünde... bazen de burnuna bakıyor sanki. Pazartesi dra gideceğiz o zaman sorayım bakalım...

hee sor bakalım yaa. aklıma takıldı bugün hep.
foto çekiyorum çekiyorum hep şaşı bakmış oluyor, anlamadım gitti.

Bence normal gibi ama sormak lazım tabi. Ben dün eşime bizim bebekleri gösteriyordum,içim rahatladı biraz demekki bebeklerde oluyor dedi. Facede bakarsan fotolara bazı fotolarda gözler hep aynı bebeklerin...

geçmiş olsun canım..benim de hep öyle olur...kendime nazarım çok değer...

pamuk
mevlüd yapmışsın canım hayırlı olsun...
sagol canım
aynen yaa ıstee..

kibelecim cok gecmiş olsun ben de sık sık faranjit olurum hatta en sonunlda larenjit bile oldum.insallah biran once atlatirsin canim.

ecrin ,sana kolay gelsin diyecek bisey bulamiyorum:S
bu bulusma sanirim biraz daha kalabalik olacak:))

sagol canım ınsallah yaa kronık olmus senın de benım gıbı

canım 6 aylık olana kadar goz dru onemsemedıklerını soyledı
bızım de hayalın bır gozbebegı daha buyuk oluyo bazen sormustuk oyle dedı
ama takıp etmekte yarar var yıne de arada bak cok asırıya kacarsa bır dra gorunun

hoya canim demek 4 satlik rutine gecti nurcuk buyudu demek bi rutini olsun da 3 saat 4 saat burak da 4.5 saattir emmedi simdi mesela bekliyorum kalksin emzireyim gece uykusuna yatsin diye ama kalkacagi yok sanirim gece uykusuna erken yatti gece erken kalkacak simdi bu gece rutin sasti yani
yok oyle bisey canim benim doktorum da cok normal ellerini kesfediyo dedi ki benim oglum son ay 1kilo 150 gr aldi ama eli agzinda hep demek ki ac degil
cok gecmis olsun canim bu ara salgin var sanirim kardesim esi ve 2 yasindaki ogluslari da yatiyor 1 haftadir hastalar faranjit olmus ogluslari da yavrum gorusemedik bu hafta bize de gecmesin diye
Bence normal gibi ama sormak lazım tabi. Ben dün eşime bizim bebekleri gösteriyordum,içim rahatladı biraz demekki bebeklerde oluyor dedi. Facede bakarsan fotolara bazı fotolarda gözler hep aynı bebeklerin...

burak da ilk zamanlar cok yapiyordu bebkelr yaparmis normalmis korkulacak bisey degil

kızlar ayaz'ın bazen gözleri kayıyor bakarken. normal mi acaba.
arada sırada da şaşı yapıyor. endişelendim bugün.
endişelenme esmercim
normaldir
bizimkide yeni yeni düzgün bakmaya basladı

gecmiş olsun canım

bence alakası yok..
melisada hep emiyor
cünkü su an emme reflesleri cok güçlü
ondandır...
ac olsa ağlar bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…