geçmiş olsun canım..benim de hep öyle olur...kendime nazarım çok değer...ahh bırde face de yazzdım
taksıt taksıt oldu ama
kabusum gerı donduu..
ben bebeklıkten berı sık sık faranjıt olurdum ve neredyse bır hafta raporla yatardım
en son 2005 te olmustum gecen gun ooo bayadır olmuyorum 5 sene olmus dedeım suan farenjitim..
antibiyotik kullanıyorum ıstemeye ıstemeye ama mecburum gecmez bılıyorum
benden baska bebegıme bakacak kımse yok ıyılesmem lazım en kısa surede..
ınsan kendı kendıne bu kadar nazar degdırır mı yawww.
cok hastayım dokuluyorum yaaa
çok geçmiş olsun canım yaa dikkat et allah şifa versin biranönceee
timamcnm koysana tekrar
hoşgeldinpamuk...geldimm
çok saol canımgeçmiş olsun canım..benim de hep öyle olur...kendime nazarım çok değer...
pamuk
mevlüd yapmışsın canım hayırlı olsun...
off ya kaçırmışım...pamuk sen bnm özelime at link halinde en iyisi...
merhaba kızlar laptopa yeni kablo aldım buugn sonunda:))
çok yorgunum yarına 15 kişi yemege gelcek mutfak beni bekler oyyyy...kendini,ze iyi bakın..
kızlar sağıp buzluğa koyulan süt nekadar duruyodu saklanıyodu yani dondurucu değil ama buzlukta
bi arkadaşımın eşi çocuk doktoru.bebek elini emiyorsa doymuyo demektir demiş kızlar benimkisi çok emiyor elini acaba doymuyomu?kafama takıldı...kesin benim sütüm yetmiyo o zaman.bu aralar beni emmek de istemiyor elini emip duruyo ..zaten kilo alımımı da az...hazır mama yiyince elini emmiyormuş pek ..öyle diyo babamız...ben yokken babamız bakıyo ..günde 2 kez filan hazır mama yiyo benimkisi..
çıldıracağımmmmakannehir Yİğit bugün alışveriş merkezini başıma yıktı resmen,ne gezdiğimden ne aldığımdan bişey anladım. Ne yapıcam ben bununla ya hiç dışarıda durmuyor,hoş bu aralar evde de adamakıllı durmuyor.Kafayı yicem sonunda. Ben de sizler gibi bebeğimi arabaya koyup yürüyüş yapmak istiyorum ama olmuyoooorrr. Koca zayıfla der oğlu fırsat vermez sinirden patlayacağımmafoldumbenmafoldumben
niye öyle yaptı ki acaba. kalabalıktan mı rahatsız oldu ki.
benimki sürekli uyuyor dışarı çıkınca
offf nerde canım yaa,ne emzirebildim adamakıllı ne mamayı yedirebildim. Arada çok az uyudu o sırada kendime bikaç parça bişey aldım sonra yine ağlamaya başladı. Çok canım sıkılıyor yaa,eve tıkılıp kaldım resmen :gitme:
Esmer benimki de bazen şaşı bakıyor,özellikle elini ağzına götürdüğünde... bazen de burnuna bakıyor sanki. Pazartesi dra gideceğiz o zaman sorayım bakalım...
kalabalıktan sıkılıyor demek ki.
ama benimki sürekli kalabalıkta olduğu için alışmış olabilir. hastanede falan da hep sürü gibi yaşadı malum.
bence alışır bi zaman sonra seninkide
hee sor bakalım yaa. aklıma takıldı bugün hep.
foto çekiyorum çekiyorum hep şaşı bakmış oluyor, anlamadım gitti.
sagol canımgeçmiş olsun canım..benim de hep öyle olur...kendime nazarım çok değer...
pamuk
mevlüd yapmışsın canım hayırlı olsun...
kibelecim cok gecmiş olsun ben de sık sık faranjit olurum hatta en sonunlda larenjit bile oldum.insallah biran once atlatirsin canim.
ecrin ,sana kolay gelsin diyecek bisey bulamiyorum:S
bu bulusma sanirim biraz daha kalabalik olacak:))
iyi akşamlar herkese..
yatmadan bi bakayım dedim.
bugün misafirlerim vardı 13 büyük, 3 çocuk, bir de benim buçuk adam vadı.
benim için çok önemli, çok çok sevdiğimiz aile dostlarımızdı gelenler. çok yoruldum ama çok güzel geçti.
ayaz efendi o kadar kalabalığın, çocuk gürültüsünün içinde bile salonda yanımızda uyudu, umrunda bile olmadı kimse.
akşam 19:00 gibi de hava alalım diye maltepeye çıktık. 3 tl'ye çok güzel tişörle badi aldım ayaz'a
buzlukta 2 ay duruyor canım.
benimki mama da yiyor elini de.
doyduğuna da eminim hem de
kızlar ayaz'ın bazen gözleri kayıyor bakarken. normal mi acaba.
arada sırada da şaşı yapıyor. endişelendim bugün.
hoya canim demek 4 satlik rutine gecti nurcuk buyudu demek bi rutini olsun da 3 saat 4 saat burak da 4.5 saattir emmedi simdi mesela bekliyorum kalksin emzireyim gece uykusuna yatsin diye ama kalkacagi yok sanirim gece uykusuna erken yatti gece erken kalkacak simdi bu gece rutin sasti yanijasmin canım bizim nur 3 saatlik rutini kabul etmiyo artık
3 saatte bi emzirince çok emmiyor 10 dk. maksimum
bugün 4 saatlik rutini deniyorum ve sonuç mükemmel
nur 4 saatte bi 25dk. emdi iyice doyurdu karnını demek ki artık 4 saatlik rutine geçmenin zamanı gerçi 4 ayımıza 1 hafta var ama olsun
2 gün not tuttum emme saati kaç dk emdi uyuma saati falan baktım ki 4 saatlik rutine uygun ben de 4 saatliğe geçeceğim.
hasta olunca da uyku saatleri şaşmıştı gece uyumayıp gündüz uyuyordu dün sabah 6 da juyumuştu ben de dün çok uyuytmadım hatta akişam 6ya kadar 6 saat uyuttum aralıklarla ve altıdan sonra 10a kadar uyutmadım 10 da bi banyo yaptırdık emdi ve uyudu sabah 7.45te kalktı arada gece emmeye kalktı o kadar inş. bu düzeni bozulmaz
gez culi gez anasını satayım ikea niye şube aççmaz ki bura
bunu niye alıntılamışım yavvbilmiyorumkismile
yok oyle bisey canim benim doktorum da cok normal ellerini kesfediyo dedi ki benim oglum son ay 1kilo 150 gr aldi ama eli agzinda hep demek ki ac degilbi arkadaşımın eşi çocuk doktoru.bebek elini emiyorsa doymuyo demektir demiş kızlar benimkisi çok emiyor elini acaba doymuyomu?kafama takıldı...kesin benim sütüm yetmiyo o zaman.bu aralar beni emmek de istemiyor elini emip duruyo ..zaten kilo alımımı da az...hazır mama yiyince elini emmiyormuş pek ..öyle diyo babamız...ben yokken babamız bakıyo ..günde 2 kez filan hazır mama yiyo benimkisi..
cok gecmis olsun canim bu ara salgin var sanirim kardesim esi ve 2 yasindaki ogluslari da yatiyor 1 haftadir hastalar faranjit olmus ogluslari da yavrum gorusemedik bu hafta bize de gecmesin diyeahh bırde face de yazzdım
taksıt taksıt oldu ama
kabusum gerı donduu..
ben bebeklıkten berı sık sık faranjıt olurdum ve neredyse bır hafta raporla yatardım
en son 2005 te olmustum gecen gun ooo bayadır olmuyorum 5 sene olmus dedeım suan farenjitim..
Bence normal gibi ama sormak lazım tabi. Ben dün eşime bizim bebekleri gösteriyordum,içim rahatladı biraz demekki bebeklerde oluyor dedi. Facede bakarsan fotolara bazı fotolarda gözler hep aynı bebeklerin...
endişelenme esmercimkızlar ayaz'ın bazen gözleri kayıyor bakarken. normal mi acaba.
arada sırada da şaşı yapıyor. endişelendim bugün.
gecmiş olsun canımahh bırde face de yazzdım
taksıt taksıt oldu ama
kabusum gerı donduu..
bi arkadaşımın eşi çocuk doktoru.bebek elini emiyorsa doymuyo demektir demiş kızlar benimkisi çok emiyor elini acaba doymuyomu?kafama takıldı...kesin benim sütüm yetmiyo o zaman.bu aralar beni emmek de istemiyor elini emip duruyo ..zaten kilo alımımı da az...hazır mama yiyince elini emmiyormuş pek ..öyle diyo babamız...ben yokken babamız bakıyo ..günde 2 kez filan hazır mama yiyo benimkisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?