kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben geldim sonunda bilg.bozuktu az önce geldi tamirden hemen açtım aklım hep sizdeydi neler yapıyorsunuz kimler doğum yaptı geçmiş almış başını gitmiştir
ay ben çok özledim sizi ya kk bağımlılık yapmış valla bende
:teytey:alkisalkisalkishihoyyytkızlar melisamız geldiiii cok sukur ıyıler..
sabah julı mesaj atmış ama ben görmedım cok uzuldum
yenı gordum mesajı ıyıler ama detaylı bılgı verırım sıze sonra..
41.5 kere maşallah ikisine de :)))
Allahım ne güzel bi haber ben melisamız da gelmiş Allah sağlıklı uzun ömür versin annesine babasına bağışlasın miniği. hangi hastanede doğum yapmış? belki fotosunu koymuşlardır sayfaya?
esracım nasılsın? demir bey nasıl?
sırada kim var? kimin günü yakınsa baskı yapalım da meleğimiz gelsin
hoyadan haber var mı?
Allahım ne güzel bi haber ben melisamız da gelmiş Allah sağlıklı uzun ömür versin annesine babasına bağışlasın miniği. hangi hastanede doğum yapmış? belki fotosunu koymuşlardır sayfaya?
esracım nasılsın? demir bey nasıl?
hoyadan haber var mı?
canım nerdeydin sen ?? ben doğurdum mesela 13 aralıkta.
ayy kıyamam melisada geldi demek.
amaa tickerinde benle ayniydiiiiCADIARZU
canım bocuk yanlış yazmış sanırım julinin 39+2 veya 39+4'tü. seninle aynı yani. iöerde en uzun kalan melisaydı ama galiba rekor senin kuzunda olacak
Bizim de çantamız daha hazır değil.delikafadulden valla bir gelirse yandım ben. Daha eve temizlikçi tutcam,halıları yıkamaya göndericem. hergün ya doğurursam telaşıyla uyanıyorum artık...akannehir
[
hoyadan haber var mı?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar son haber aksam 8 de suyu gelmıs julının sabah 9 45 te bana mesaj atmıs hala sunı sancı verıyorlar acılmam yok dıye bıraz daha bekleyecekler demıstı.. sonra acılma olmamıs spınal anestezı ıle sezeryan olmus bıraz agrısı varmıs.
Melisa inatçı çıkmıs gelmemıs normal yoldan..
aman geldi yaa olsun hayırlısıyla..
Melisa ellerinizden öper diyor bir de yerimseniben..
:roflol::roflol::roflol:panik yapmayin kizlar bizde boyle erken doguran oldukca panik yapardik doguracan diye herseyi yapalim valizi hazirladimm odasini hazirladim 35 hafatda aniden ev tasidim geri bastan odasini duzledim kiyafetlerini yerlestirdim aha doguracam diye diye evide yerlestirdim 3 gune bir camasir yikiyom utu yapiyomki birikmesin aniden dogururmuyum diye ama nerrdee ondan artik hiccc panik yapmiyom gelesi gelirse orda istesemde tutamam simdi kafam sudami dogum yapsam normalmi ona taktimmmm:bbo:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar son haber aksam 8 de suyu gelmıs julının sabah 9 45 te bana mesaj atmıs hala sunı sancı verıyorlar acılmam yok dıye bıraz daha bekleyecekler demıstı.. sonra acılma olmamıs spınal anestezı ıle sezeryan olmus bıraz agrısı varmıs.
:roflol::roflol::roflol:
anaamammm cok tatlısın kıyamam sana
bekle bekle cok nazlı senın bebiş :))
sana bol sabır :hulya:
kızlar ben geldim nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?