2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım nerdeydin sen ?? ben doğurdum mesela 13 aralıkta.

ayy kıyamam melisada geldi demek.

canım benim bende demir beyde iyiyiz çok şükür sen nasılsın aklım hep sende kaldı güya seni ziyarete gelecektim hast.ama hastalıklardan kurtulamadık bide size bulaştırırdım gelseydim güzel kızın nasıl alıştınız mı yeni hayatınıza
bizde perş.gittik dr.alttan muayene etti bakalım şimdilik normal doğuma bi engel yok dedi tarih falan vermedi ama zamanında gelirse zaten daha baya zaman var

canım nerdeydin sen ?? ben doğurdum mesela 13 aralıkta.

ayy kıyamam melisada geldi demek.

pınarım canım sorma bilg.bozuldu ayrı kaldım sizden bitek haticenin nosu vardı ona msj atabildim
az önce okudum egemizde gelmiş çok sevindim maşallah ya Allah nazardan korusun
analı babalı büyüsün inş.
şimdi nasıl ege sen nasılsın böyle okuyunca nasıl heyecanlanıyorum merak ediyorum demiri resim ekledin mi egenin

canım bocuk yanlış yazmış sanırım julinin 39+2 veya 39+4'tü. seninle aynı yani. iöerde en uzun kalan melisaydı ama galiba rekor senin kuzunda olacak

bende sasstam cunku ayniydikk ahaa ben yine kaldim zaten aralik annlerinin cogu dogum yapti 3 kisi yazisiyoz orda arada misafir geliyoda ama 3 kisi ayni haftalardayiz tiiiiikkk yok ne sanciymis kasilmaymiss bekliyoz ondan ben araliktan umudumu kestim ocaga geldimmm:roflol:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar son haber aksam 8 de suyu gelmıs julının sabah 9 45 te bana mesaj atmıs hala sunı sancı verıyorlar acılmam yok dıye bıraz daha bekleyecekler demıstı.. sonra acılma olmamıs spınal anestezı ıle sezeryan olmus bıraz agrısı varmıs.
Melisa inatçı çıkmıs gelmemıs normal yoldan..
aman geldi yaa olsun hayırlısıyla..
Melisa ellerinizden öper diyor bir de yerimseniben..

scedcedu , delf siz nasılsınız bakalım tatlı bebişler neler yapıyor :))
yaa kızlar ben heyecandan olecem :)))

Bizim de çantamız daha hazır değil.delikafadulden valla bir gelirse yandım ben. Daha eve temizlikçi tutcam,halıları yıkamaya göndericem. hergün ya doğurursam telaşıyla uyanıyorum artık...akannehir

panik yapmayin kizlar bizde boyle erken doguran oldukca panik yapardik doguracan diye herseyi yapalim valizi hazirladimm odasini hazirladim 35 hafatda aniden ev tasidim geri bastan odasini duzledim kiyafetlerini yerlestirdim aha doguracam diye diye evide yerlestirdim 3 gune bir camasir yikiyom utu yapiyomki birikmesin aniden dogururmuyum diye ama nerrdee ondan artik hiccc panik yapmiyom gelesi gelirse orda istesemde tutamam simdi kafam sudami dogum yapsam normalmi ona taktimmmm:bbo:

[

sırada kim var? kimin günü yakınsa baskı yapalım da meleğimiz gelsin

hoyadan haber var mı?

enson hoyala julli atışıuorlardı önce sen sonra ben diye arka arkaya doguma gittiler

canım juuuli yaa nasıl cıkacak cok korkuyorum acıdan derken suni sancı cekmiş çok gecmiş olsun yaaaakannehir

:roflol::roflol::roflol:
anaamammm cok tatlısın kıyamam sana
bekle bekle cok nazlı senın bebiş :))
sana bol sabır :hulya:

ayyy oda zor normali bekle bekle o aciyi cek bide sezeryan ol insallah ben dogurabilirm normal yolla ama tabi hayirlisi ve sagliklisi olsundaa

Ocaga kadar dogurmicam diyordu Juli, bak bebek anasini dinlemedi kaydirigubbakcemile3

Saglikli ve hayirli bir evlat olur ins.

Bu arada cok güzel kar yagiyor sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:
anaamammm cok tatlısın kıyamam sana
bekle bekle cok nazlı senın bebiş :))
sana bol sabır :hulya:

deme sekerim benim kizin adinii yakinda nazli koyacam gerci daha karar veremedikte selin nisa koymayi dusunuyoz soylee sel gibi kolay dogar insallahhh:roflol::roflol:

zemuszemus anam julide mi dogurdu inanmıyorum yaaa.allah analı babalı büyütsün inş.ayy çok sevindim yaa.sırada kim var bakalım

ya bi ben mi korkmuyorum bu doğumdan kızlar nedir bendeki bu rahatlık anlamıyorum:)
çantam falan herşey hazırda sanki ben hiç doğurmayacağım gibi geliyo ama demiri çok merak ediyorum

kızlar ben geldim nasılsınız

kız nerdesin bacım sen doğur dedim hemen gittin doğurdunmu yoksa doğumu aradım anakliniğiaradım seni sordum kayıtlarda yok dediler herkez çok merak etti seni .
ay jullicimde doğurmuş çok sevindim melisamızın geldiğine ay bende dışarı çıkıcam sabahlığım yok alcam herkez al diyo daha çamaşır alcam eşofman alcam çantamda sadece orkidle bi tane pıjama var bebek gelebilir onun çantası hazır ama ben hazır değilim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…