2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bugün baya gezdik kızımlan
kızıma zarada cok güzel elbise aldık
mevlütte giysin diye

yanlız
doktor bana dışarı cıkarken güneş kremi sür demişti (sebamed önerdi)
daha erken die kaale almadım
ama melisanın yanakları kıpkırmızı oldu:1no2:
güneş dokundu herhal

ben de 2 gun once zaradan kot pantalon merserize kazak seofman takimi aldim oglusa dayanamadim hepsi coksekerdi ama kendimi de es gecemdim elbiseler aldim ekndime de mevlutte giyerim artik ana oglu zara collection olacagiz yani :) ama cok guzel seyelr var zara da melisacik da gule gule giysin elbisesini canim

ben de bunu doktora soracaktim julim simdilik krem olarak mustelanin normal nemlendiricisini kullaniyorum ben ama gunes kremi gerekir mi hangisini alayim diyecektim doktora ama unuttum sormayi sebamedi mi onerdi sana doktorun alalim o zman 50+lardan dimi koruma faktoru melisacigin tombik yanaklari pembis oldu demek isiririm ben o yanaklari sen forumdaki bulusmaya gidecekmisin bu arada

su an kayinvalidmele karsilikli koltukjlarda oturmus cekirdek citliyoruz cok seviyorum ben kendisini ya kadincagiz resmen bana hizmet ediyor yemekelrimi yaiyor bugun evimi supurdu az once de cekirdek koyup getirmis ikimize de allah herkese boyle kaynana versin hic bi is yaptirmiyo bana sen dnlen oglunla ilgilen sadece diyo

jasminim cok güzel seyler var yaa
bittik resmen

sebamedin cocukları için olanı var 50 lik onu önerdi doktorumuz

forum bulusması ne zaman ki hafta içimi
sen gidcen mi

Afiyet olsun canım... Maşallah kayınvalidene

endişelenme esmercim
normaldir
bizimkide yeni yeni düzgün bakmaya basladı

içim rahatladı biraz sağolun yaa
şaşı bak şaşır oynar gibi adam kaydırıp duruyo akannehir

geçenlerde örtmenim ve rapunzelle buluştuğumuzda bende güneşe doğru tuttum ayazı, acık yüzü güneş görsün, mart güneşinden nolcek diye.
eve bir geldim, çocuğun suratı tüp patlamış gibiydi, kıpkırmızı olmuş; hemen yanıyor bunlar.
ben alacağım bi güneş kremi, çkarken süreceğim artık.

ohh allah bozmasın canım, ne güzel.

biz de öyleydik kayınvalideciğimle. kahve yapardı bana, yakardık sigaraları oğlunu çekiştirirdik. nur içinde yatsın canım benim.

jasmin öyle kayınvalide varmı ya sen seri numarasını verde bizde yaptıtalım o seninkinden:)maşallah yaa..

buluşma ne olcak gerçekten.esmer birine uysa birine uymuyor bacım..aysonu ümrnaiyeye geçicem ben ozaman juli jasmin hep beraber bir buluşma yapalım..mı???

foruma cok gelmek istiyorum
daha kalabalık oluruz
ama kocem asla ve katiyyen izin vermez
ama arkadasıma gidiyom derim zaten işte
öle bi plan yapabilirmiyim :uhm:

bu gece biraz düşünem en iyisii

buluşma ne olcak gerçekten.esmer birine uysa birine uymuyor bacım..aysonu ümrnaiyeye geçicem ben ozaman juli jasmin hep beraber bir buluşma yapalım..mı???

haklısın tabiki de canım. haftasonu eşler oluyor, herkes çıkamıyor.
siz buluşun cuma günü tabiki de.
bana uyar valla aysonu, aybaşı farkemez.
benim koce evdeyken de çıkarım ben sorun değil benim için.

merhaba kızlar nasılsınız? geçmişe pek bakamadım bakabildiğim kadarıyla
esmer ece'de gözlerini bazen şaşı yapıyor eskiden daha çok yapıyordu artık azaldı
jasmin maşallah nazar değmesin kayınvalidene
bebişlere güneş kremi kullanma zamanı geldi galiba bugün ege de güneşte kalınca yanakları kızardı

biz bugün dr'a gittik kontrole ben ilk başlarda dr'umuzu sevmiştim ama son iki gidişimizde eşim de ben de adama gıcık olduk değiştirmeyi düşünüyorum. yeni dr arayışına girdik.
yine kilo almamışız sadece 450 gr almış dr normal çok güzel vs dedi mama yok dedi
meyve suyu(elma-havuç dönüşümlü olarak) ve yoğurta (ev yapımı devam sütünden yapılacak)başlıyoruz günde sadece 1 tatlı kaşığı şeklinde
ama ben bu akşam sütüm beslemiyor demek ki diyerek ece'ye mama (golden goat) verdim 120 cc aslında daha içmek istedi ama şimdilik bununla idare etsin dedim.
bizden haberler böyle

sagol örtmenim ve delf.aslında 10 kişi olckatık toplamda uyku sersemi eşim şunlarıda çagırayımmı demiş bende çagır demişim oldu 15 kişi halbuki rüya sanıyordum benim akıllıda hemen aramış çagırmış..kadayıf sardım birtek:))yarın yeriz artık:))

juli alemsin sen:)))arabası olan yokmu o yakada yada 4 kişi taksi yapsanız pek bişey düşmez.60 ytl falan yazıyordu en son ümrnaiyeden..
ozaman cumartesi de yapabilirdik esmerde gelirdi..

sceddud buluşmuşsunuz çok güzel ya.sen forma girme topigine girme birdhaa lütfen yaaaaa..ne güzel bir buluşma olmuş biz bu gidişle hiç buluşamicaz sanırım.

birde bugun forumda bebek arabasını sordum chicco 3 yaşa kadar veriyoruz dedi kimlik bırakmak yeterliymiş.yani bebeleri kucagınıza alın gelin ordan araba alırız.

evet ecrin çok güzel oldu darısı başınıza
kalabalık olunca herkese uyan bi tarih ayarlamak zor

aha açtı gözlerini bi karış sırırtıyo bana bakıp.
ben pc kapatıyorum benim böcük beni görünce uyku saati değil sanırım, sen ayaktaysan bende kalkarım hadi sevişelim diyor.
odayı karartıyım da uyusun geri.
öptüm herkesi....

sced seni öpmiim çok kıskandım sizi.
zayıf kadın nolcek :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…