2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar herkese mrb
biz bugün sünnet olduk
çok zor bi gündü benim için bebişim sünnette değil ama daha sonra çok huzursuzlandı şimdi sızdı bakalım ama stresten mideme ağrılar girdi offf ne zor iş şu anne olmak

evet kizlar superdir kayinvalidem aman massallah deyin ecrincim seri numarasini sorarim bi ara :)
bizim bu hafta sonuan adogru memelekete gitme durumumuz var ama gunu belli degil daha mevlut yapmak icin 2 hafta falan kalacagim kayinvalidemde yapacagiz mevlutu eger cuma gitmezsek ben gelebilirim arabada var bende bu taraftan gelmeyi dusunenleri alirim yol uzerinden julim istersen gideriz beraber eger ben burda olursam eger olmazsa da donuste hava da iyice guzellesince mayis ayinda bi anadolu yakasi bulusmasi yapariz acik havada gunes gorur yavrucaklar

erkekliğe ilk adımı attınız hayırlı olsun allah damatlığınıda gösrmeyi nasip etsin canım.bakalım bizde yaptıracağız ama hala karar veremedik.

zambakkiz gecmis olsun canim korkma 2-3 gune iyilesir iyice biz de dogumunun 3. gunu yaptirmistik 5. gun tamamen iylesmisti bactroban krem kullanmistik iyilesti 3-4 gunde en iyiis bebisler kucukken narkoz alamdan sunnet olmalari saglik aciisndan

zambak hayırlı olsun...
jasmin ne iyi olurdu toplayıp gelsen kızlar büyük sevaba girerdin:)))))))

evet bende oluyorum adet.bu ikincimi üçüncümü hatırlamıyorum..şuan bende öyleyim..

ecrin ben adet olmadım

zambak hayırlı olsun canım
damatlığınıda gör insalah oğlusunun:Saruboceq:

jasmin belli olunca bana haber et
belki ayarlarsam geliriz yerimseniben

ben de olmadim daha kardesim 9. ayda olmustu sanirim ona benzeyecegim bizim hamilelik sureci falan cok benziyor cunku kardesimle rahat valla boyle bi sure daha olmasam isime gelir sadece bebek tekrar olur mu onu kestirmek zor :)

erkekliğe ilk adımı attınız hayırlı olsun allah damatlığınıda gösrmeyi nasip etsin canım.bakalım bizde yaptıracağız ama hala karar veremedik.

sağolasın arkadaşım
ya aslında bu kadar zor olmuyomuş ama oğluşumun ağrı eşiği düşük galiba vede idrar kültüründe mikrop çıkmıştı darlıktan offf keşke sünneti bi hafta önce olsaymışız hangisine ağladığını bilemiyorum çok zor ya şimdi yine ağladı

kızlar Kuzeyi yüzüstü yatıramıyorum ben kafasının arkası dümdüz oldu ya çok canım sıkılıyor ne yapayım kafa şekli bozuldu iyicene hep sırtüstü yatmaktan

zambakkiz gecmis olsun canim korkma 2-3 gune iyilesir iyice biz de dogumunun 3. gunu yaptirmistik 5. gun tamamen iylesmisti bactroban krem kullanmistik iyilesti 3-4 gunde en iyiis bebisler kucukken narkoz alamdan sunnet olmalari saglik aciisndan

zambak hayırlı olsun...

zambakkız anestezi aldımı sünnette bebeğin

zambak hayırlı olsun canım
damatlığınıda gör insalah oğlusunun:Saruboceq:

arkadaşlar hepinize çok tşk ederim darısı başınıza İnş.
lokal anestezi ile oldu bu sistem biraz yeni plastik kıskaç yöntemi dikiş yok bilgi almak isteyen olursa netten ürokids diye girin doç dr mahnut ferda bey.
yöntem farklı olduğu için bende merak ediyorum

ah kibele ne çok ortak yanımız varmış
migrenden sonra faranjit benimde baş belam
3 gün önce faranjit yüzünden 2 gün yattım
ateş boğaz ağrısı ve dayanılmaz bir baş ağrısı
ve kas tutulması resmen ağlıyordum
annem gelip çocuklara baktı
yemeğimi yaptı sağolsun
bugün biraz ayaklandım tabiki ağrı kesici ve antibiyotikler sayesinde
sanada çok geçmiş olsun bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…