2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar Kuzeyi yüzüstü yatıramıyorum ben kafasının arkası dümdüz oldu ya çok canım sıkılıyor ne yapayım kafa şekli bozuldu iyicene hep sırtüstü yatmaktan

canım bizdede aynı sorun var
kızımın kafasının arkası dümdüz oldu
çok çirkin görünüyor
ama hiçbir şekilde yüz üstü yatmayı kabul etmiyor
sanırım baştan alıştırmadık hata bizim
sen bi çözüm bulursan banada yaz.

deniz çözüm için umarım geç kalmamışızdır ben gün içinde zorluyorum artık yüzüstü yatırmak için birde uyurken koyuyorum ama hemen uyanıyor ve yüzünü özelliklede burnunu sürtüyor kıpkırmızı oluyor birde çok zorlanıyor kıyamıyorum kaldırıyorum ama kafa şekli arkadan dümdüz oldu çok üzülüyorum bu duruma

deniz ve oferta
yan yatırın
bi akşam sağa bi akşam sola
yastığada attan destek yapın döndürmesin diye
ben öyle çözüm buldum
artım oda alıstı yan yatmaya ben düz yatırınca bile yana dönüyo

cok sagol canım
sıze de gecmıs olsun yaa kıyamadım..

sagol canım

kıyamadım melısa al yanaklı olmus :))

ohh masallah sıze :))

ay gecmıs olsun hadı atlattınız..

ay canım sorma yaa hep garıp hastalıklar bızı bulmus kıyamam sana da yaaa
canım benım antıbıyotıksız de gecmıyo meret off..
ınsallah benımkı fenalasmaz hemen basında farkettım ama bugun bademcıgımın uzerı ıltıhap doluydu umarım bebeısler bulasmaz gercı farenjıt bulasmaz ama yıne de dıkkat etmek lazım ne kadar edılırse artıkk..
yorgunlugu yetıyor bu hastalıgın dokuluyorsun
agrılar hakgetıre zaten.. bıde bogazın kasınması oksuruk yokmu benı encok o delı edıyo bebek var dıye alerjı hapı da alamıyorum ((

bende öyle yapmaya çalışıyorum ama sabah bir bakıyorum yine dündüz kafa üstü yatıyor

vicdan yapma loooalsanaalsanasmile[/QUOTE]

çok fena vicdan yaptım valla mafoldumben için acıdımı kıyamazsın seeeenn olumunekankayizsmile

ohhh valla haftasonu diye gezen gezene benim bebe hasta çıkamıyom ben çıksam bile bana gezmeyi zehircik ediyo saolsun

günaydın vaveyla
yattık kalktık bile

bugün bazara gidicem slinglemi arabaylamı gitsem karar veremedim
hangi daha rahat olur

günaydın vaveyla
yattık kalktık bile

bugün bazara gidicem slinglemi arabaylamı gitsem karar veremedim
hangi daha rahat olur

amma geziyon jülii eğer melisa dışarda uyuyosa araba çok rahat oluyo uyumuyosa koy slinge baka baka gezsin fıstıkk zemuszemus

selam kizlar kimsecikelr yok bugun hereks pazar sefasindan sanirsam julim arabayla git daha rahat olur diger turlu yorulursun biraz biseyler almaya calisirken egil kalk falan arabada uyur belkirhat rahat ama sakin arabayi birakip arkani donme korkuyorum ben cok delirmis insanlar dolu cunku etrafta

slm kızlar bugün oğlana mont alıcam artık portbebe de durmuyo ama normal bi mont mu olsun yoksa tulum gibi olanlardan mı karar veremedim

normal bişey al suprze şöyle baharda kullanılacak cinsten ya da 1 yaş montu al kıvırır giydirirsin seneye de kullanırsın

slm kızlar bugün oğlana mont alıcam artık portbebe de durmuyo ama normal bi mont mu olsun yoksa tulum gibi olanlardan mı karar veremedim
mevsimlik bir mont al canim tulum gibi olanlar rahat olmaz bende astranot mont var 2-3 kere goydirdim hem artik yaz geliyor ince kapsonlu bior mont al esogman ustu tarzi bisey de olur ama kapsonlu olsun mutlakja onemli olan ruzgar olunca kafasini ortmek
oto koltugu alıpta kullanan varmı?

arabanin pusetiyle birlikte takim almistik biz canim ve dogdugu gunden beri kullaniyoruz arabayla gezerken surekli oto koltugunda oturuyor zaten guvenlisi de bu arabada kucakta tutmak cok guvenli degil disarda gezerken de direk arabadan alip pusetin iskeletine takiyorum o sekilde gezdiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…