neyse ben kaçtım kızlar iyi geceler sabah erken kalkmam lazım...
kızlar Kuzeyi yüzüstü yatıramıyorum ben kafasının arkası dümdüz oldu ya çok canım sıkılıyor ne yapayım kafa şekli bozuldu iyicene hep sırtüstü yatmaktan
hoya canim demek 4 satlik rutine gecti nurcuk buyudu demek bi rutini olsun da 3 saat 4 saat burak da 4.5 saattir emmedi simdi mesela bekliyorum kalksin emzireyim gece uykusuna yatsin diye ama kalkacagi yok sanirim gece uykusuna erken yatti gece erken kalkacak simdi bu gece rutin sasti yani
yok oyle bisey canim benim doktorum da cok normal ellerini kesfediyo dedi ki benim oglum son ay 1kilo 150 gr aldi ama eli agzinda hep demek ki ac degil
cok gecmis olsun canim bu ara salgin var sanirim kardesim esi ve 2 yasindaki ogluslari da yatiyor 1 haftadir hastalar faranjit olmus ogluslari da yavrum gorusemedik bu hafta bize de gecmesin diye
burak da ilk zamanlar cok yapiyordu bebkelr yaparmis normalmis korkulacak bisey degil
endişelenme esmercim
normaldir
bizimkide yeni yeni düzgün bakmaya basladı
gecmiş olsun canım
bence alakası yok..
melisada hep emiyor
cünkü su an emme reflesleri cok güçlü
ondandır...
ac olsa ağlar bebişler
bugün baya gezdik kızımlan
kızıma zarada cok güzel elbise aldık
mevlütte giysin diye
yanlız
doktor bana dışarı cıkarken güneş kremi sür demişti (sebamed önerdi)
daha erken die kaale almadım
ama melisanın yanakları kıpkırmızı oldu:1no2:
güneş dokundu herhal
su an kayinvalidmele karsilikli koltukjlarda oturmus cekirdek citliyoruz cok seviyorum ben kendisini ya kadincagiz resmen bana hizmet ediyor yemekelrimi yaiyor bugun evimi supurdu az once de cekirdek koyup getirmis ikimize de allah herkese boyle kaynana versin hic bi is yaptirmiyo bana sen dnlen oglunla ilgilen sadece diyo
kıslar herkese mrb
biz bugün sünnet olduk
çok zor bi gündü benim için bebişim sünnette değil ama daha sonra çok huzursuzlandı şimdi sızdı bakalım ama stresten mideme ağrılar girdi offf ne zor iş şu anne olmak
ay canım sorma yaa hep garıp hastalıklar bızı bulmus kıyamam sana da yaaaah kibele ne çok ortak yanımız varmış
migrenden sonra faranjit benimde baş belam
3 gün önce faranjit yüzünden 2 gün yattım
ateş boğaz ağrısı ve dayanılmaz bir baş ağrısı
ve kas tutulması resmen ağlıyordum
annem gelip çocuklara baktı
yemeğimi yaptı sağolsun
bugün biraz ayaklandım tabiki ağrı kesici ve antibiyotikler sayesinde
sanada çok geçmiş olsun bol bol dinlen
deniz ve oferta
yan yatırın
bi akşam sağa bi akşam sola
yastığada attan destek yapın döndürmesin diye
ben öyle çözüm buldum
artım oda alıstı yan yatmaya ben düz yatırınca bile yana dönüyo
kıslar herkese mrb
biz bugün sünnet olduk
çok zor bi gündü benim için bebişim sünnette değil ama daha sonra çok huzursuzlandı şimdi sızdı bakalım ama stresten mideme ağrılar girdi offf ne zor iş şu anne olmak
günaydın vaveyla
yattık kalktık bile
bugün bazara gidicem slinglemi arabaylamı gitsem karar veremedim
hangi daha rahat olur
mevsimlik bir mont al canim tulum gibi olanlar rahat olmaz bende astranot mont var 2-3 kere goydirdim hem artik yaz geliyor ince kapsonlu bior mont al esogman ustu tarzi bisey de olur ama kapsonlu olsun mutlakja onemli olan ruzgar olunca kafasini ortmekslm kızlar bugün oğlana mont alıcam artık portbebe de durmuyo ama normal bi mont mu olsun yoksa tulum gibi olanlardan mı karar veremedim
oto koltugu alıpta kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?