mevsimlik bir mont al canim tulum gibi olanlar rahat olmaz bende astranot mont var 2-3 kere goydirdim hem artik yaz geliyor ince kapsonlu bior mont al esogman ustu tarzi bisey de olur ama kapsonlu olsun mutlakja onemli olan ruzgar olunca kafasini ortmek
arabanin pusetiyle birlikte takim almistik biz canim ve dogdugu gunden beri kullaniyoruz arabayla gezerken surekli oto koltugunda oturuyor zaten guvenlisi de bu arabada kucakta tutmak cok guvenli degil disarda gezerken de direk arabadan alip pusetin iskeletine takiyorum o sekilde gezdiriyorum
irem otomuz olmadığı için koltuğumuz da yok
montmu?
yaz geldi sayılır
normal bişey al suprze şöyle baharda kullanılacak cinsten ya da 1 yaş montu al kıvırır giydirirsin seneye de kullanırsın
mevsimlik bir mont al canim tulum gibi olanlar rahat olmaz bende astranot mont var 2-3 kere goydirdim hem artik yaz geliyor ince kapsonlu bior mont al esogman ustu tarzi bisey de olur ama kapsonlu olsun mutlakja onemli olan ruzgar olunca kafasini ortmek
selam kızlar nasılsınız.yemekleri yaptım bitirdim canım .çıktı sabahtan beri bi bakyım dedim millet gelmeden..
jasmin senmi istiyorsun yanında birilerinin kalmasını?tek kalmak daha zevkli degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?