2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sizinki cok iyimiş cocugu bi oraya bu buraya taşımıyosunda
bize fazla kullanamazsınız dediler almadık şimdi 9-18 almayı düşünüyorum

montmu?
yaz geldi sayılır

evet ama bizim buralar soğuk hem geceleride soğuk oluyo hala

normal bişey al suprze şöyle baharda kullanılacak cinsten ya da 1 yaş montu al kıvırır giydirirsin seneye de kullanırsın

evet 1-2 beden büyük almak gerek

kapşon takıntım var zaten benim normalde şapka giymeyi sevmiyo doğduğundan beri 3-5 kez giydi yelek hırka mont mutlaka 1 er tane olsun kapşonlu olsun diyorum
teşekkürler hepinize

kimsecikler yok bugun herkes pazar gezmesinde az once annem geldi onu alip geldim otobusten birazdan da kayinvalidem donecek meemlekete nobet degisimi yapiyolar bugun :) beni yalniz birakmiyorlar saolsunlar dogumdan beri daha hci yalniz kalmadim esim gelince haftasonlari gidiyolar diger zamanlar hep annem yanimda arada da kayinvalidem geliyor esim burda olmadigi icin boyle bir duzen kurduk

hoyaaa nette cay makinesi ariyordum,gec gordum mesajni:))
disarda yoruldulk geldijk.cocouk 4 aylik oldu 4 saatlik rutine gecsin diye ugrasiyroum ama nerde:))))

sen nasılsın nur nasikl iyileşti mi??

selam kızlar nasılsınız.yemekleri yaptım bitirdim canım .çıktı sabahtan beri bi bakyım dedim millet gelmeden..
jasmin senmi istiyorsun yanında birilerinin kalmasını?tek kalmak daha zevkli degilmi?

selam kızlar nasılsınız.yemekleri yaptım bitirdim canım .çıktı sabahtan beri bi bakyım dedim millet gelmeden..
jasmin senmi istiyorsun yanında birilerinin kalmasını?tek kalmak daha zevkli degilmi?

evet ecrin ben istiyorum zaten de yalniz birakmazlar istemesemde esim burda olsaydi tabiki kimse kalmazid ama simdi gece acil bisey olursa burak hastalanirsa falan diye yalniz birakmiyolar yoksa ogrenciyken ben yalniz yasiyodum istanbulda ama simdi burak olunca durumlar degisti tabi esimin de icinin rahat etmesi icin yalniz kalmiyorum

kızlar cuma gunu 12.30 da forum istanbulda buluşuyoruz haberiniz olsun..gelecekler bana tel nosunu atsın.e bebegin önünde toplanırız..

canim nıolsun bidilk biraz huysuzlandi .ne istiyor nalamiyorum.
bunun dısında bende bahar yorgunlugu var.Aksama nnemler gelecek yemege evi briaz toparlasam iyi olur ama kalkamiyorum yerimden:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…