2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

annem az once geldi onunla konusayim memlekete ne zaman gidecegimize karar verelim eger gitmezsek cuma gelirim gelirsem juli ve yaleli ararim ben

jasmin sana güveniyorum bak.juli yaleli hatta tutkuyuda al gel:))
yap bize bi iyilik ))))

burak da cok huysuz bugun 3. gun kakasini yapamadi onun sikintisi var bize de aksama esimin kuzeni geleeck esi ve cocouguyla yemekten sonra ama hic halim yok gerci ben bisey yapmayacagim annem ve kayinvalidem var onlar yapar da hizmet oturacak halim yok burak uyusa biraz uyuyacagim ama o da uyumuyor bugun

ecrin cok organizator gordum seni:)))eminim katilim fazla olacaktir:))
sahi bugun geliyor degil mi 15 kişi yemege.Allah yardimcin olsun ben cesaret edemiyorum ki onceden surekli gelen gidenim olurdu.simdi amannn dusunemiyorum yemege o kadar kişi:))

jasmin belki yalel gelemez..sen gelecek olanlarla görüş topla gel onları..örtmenim juli aklına kim geliyorsa sana yakın..

bugun geliyor örtmenim sabahtan beri yaptım bitti fırına verilcek sadece..canım .çıktı yaw..

bekleme uyumasuını nasılsa baakn varmiş.sanirim sende surekli emziriyorsunyani sutunu sagip biberonla beriyormuydun?tracy oneriyor ama ben yapamiyorum ya.sagmayi hic sevmiyorum
bir de ortmenimi alayim istersen ecrin bebislerle birlikte 10 kisi alirmi araba bilmem ama :)

eee bir panelvan kiralariz:)))

otobüs kaldırcam ben oyunuzu bana verin..:)))
örtmenim sen nerede oturuyordun benseni avrupa yakası sanıyordum..allah alalh..yaşlandım sanırım.

yok emziriyorum canim sadece ama 3 saatte bir emziriyorum her dakika emzirmiyorum
ecrin eger gelirsem soz bu taraftan gelebilecek arkadaslari alacagim gelmek isterlerse seyme gidersem istersen beraber gecebilriiz

juli seni getirmek için çare arıyom gelme allahıma yolarım seni:)))jasmin getirmeye çalışcakda benim araba küçük juli büyük sıgarmı acep dedi:)))ne diyon?

anam ecrin ne yaptın sen..kusursuz bi organizasyon ama herkesi yanıbaşına getiriyon kaçırdım sanmaaklinialirimsmile..bana çok uzak ya ben gelemem..taa pandikteyim.anasının nikahında yanialsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…