juli seni getirmek için çare arıyom gelme allahıma yolarım seni:)))jasmin getirmeye çalışcakda benim araba küçük juli büyük sıgarmı acep dedi:)))ne diyon?
ahh bana her yer uzak..acilen bu evi taşımam lazım bilmiyorumkismileyok valla tutku kendim için bişey istiyosam namerdim:))benim bi ayagım ümraniyrede ben her iki taraftada buluşurum ya..
jasminim bana öle demez
dese dese ecrin demiştir gibime geliiii alsanaalsanasmile
tutku naber
ptesi salı carsamba ......
her an müsaitim ayarla bigün koçtas önünde bulusalım
ecrinde catlasın olumunekankayizsmile
ben iyiyim nur iyi heral yarın kontrolü var.uyumiyi sıpahoyaaa nette cay makinesi ariyordum,gec gordum mesajni:))
disarda yoruldulk geldijk.cocouk 4 aylik oldu 4 saatlik rutine gecsin diye ugrasiyroum ama nerde:))))
sen nasılsın nur nasikl iyileşti mi??
evet ecrin ben istiyorum zaten de yalniz birakmazlar istemesemde esim burda olsaydi tabiki kimse kalmazid ama simdi gece acil bisey olursa burak hastalanirsa falan diye yalniz birakmiyolar yoksa ogrenciyken ben yalniz yasiyodum istanbulda ama simdi burak olunca durumlar degisti tabi esimin de icinin rahat etmesi icin yalniz kalmiyorum
vaveyy ve tutku görüyom sizi
vaveeey naber cınım
organize olmaya kaptirmişiz kendimizi:))bir kac iş ayni anda yapinca yazamiyourm surekli kusuruma bakmaheeeyyy niee konuşmuyonusss
ben iyiyim nur iyi heral yarın kontrolü var.uyumiyi sıpa
4 saatlik de yattı anasını satem
ee hacı işini gücünü yapiyiler ohh ne gözel
organize olmaya kaptirmişiz kendimizi:))bir kac iş ayni anda yapinca yazamiyourm surekli kusuruma bakma
oh valla siz buluşun bizi davet eden olmasın hiçç:umursamaz:
yav ben geliyom sen gidiyon tam giderken yakaladın be hacııı ahan şimcik gene burdayım ama kimse yazmiiiiiyyy
iyi gibidir yada ben öle sanıyom senden naber cınııımm
organize olmaya kaptirmişiz kendimizi:))bir kac iş ayni anda yapinca yazamiyourm surekli kusuruma bakma
iyilşince olur hastalaninca duzen sasiyor.benimde gezmekten duzene girmiyor sanirim.gezmek dedigim anneme cok sık gidiyorum
vaveeey naber cınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?