Merhaba kizlar
Bisi takildi benim aklima.Biz yarin 3 aylik oluyoruz.Büyük oglum 3 ay 1 haftalikken kontrole gitmistik doktora gece emzirmelerini sormustum artik 3 aylik uyuyorsa uyandirma birak uyusun altinida degime emzirmede demisti bana.Aaa bosuna 1 hafta cocugu kaldirmisim uykusunu bozmusum demistim.O birakis o birakis deliksiz uyumaya baslamisti benim oglan.Bu bücürükte aksam 7 de yatiyor gece uykusuna 1 yada 2 ye kadar gikimizt cikmiyor ama 2 de mikirdayinca alip altini degisip emziriyorum ondan sonrada 4 te uyaniyor bir gaz bir gaz ucacak cocuk.Alt acip masaj yapiyorum yaptigi pirtlarin sesine babamiz uyaniyor .Kakasini yapinca yatip uyuyor gene.Büyük oglum aksam 7 de yatmazdi gece uykusuna bu erken uyuyor sabahta erken kalkiyor.Bizim bu saat düzenimize göre aslinda gece deliksiz uyuyor sayilir dimi o kadar saatten sonra bi alt acip emzirmek gerekir ac ac olurumu cocuk.Acaba gaz olma sebebide benim emzirmemmi kafam karisti kizlar ne yapayim ben.6-7 saat ac yatan cocuk daha fazla kac saat ac yatarki emzirmem normal herhalde.Su kakasini gündüz yapsa olmazmi ya illa sabah 4 te gaz sancilari gelecek 5 e dogru kakayi ancak yapacak.Zaten 6 da esim ise gidiyor kalkiyoruz kötü oluyor 4 te kalkmak ama kendi nasil isterse kakayi o zaman yapar ben ayarlayamamki aman ya yatip uyumak istegim kalmiyor artik her sabah 4 te saat kurmusun gibi dikiliyor.Ben odanin panjurunu indirip kücük isik yaktigim icin gece gündüz farkina cabuk alisti ama kaka saati icin yalnis saat secti.