2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size bişey sorucam
benim oğlumun burnunda siyah noktalar var
sizin bebeklerinizde var mı?
bu siyah noktaları nasıl temizliycem ben
siz bebeklerinizin yüzünü neyle siliyosunuz hergün

kızlar size bişey sorucam
benim oğlumun burnunda siyah noktalar var
sizin bebeklerinizde var mı?
bu siyah noktaları nasıl temizliycem ben
siz bebeklerinizin yüzünü neyle siliyosunuz hergün

slm sevcanım ben genelde kaynamış soğumuş suyla ıslatılmış pamukla siliyorum ama artık yavaş yavaş ıslak mendil kullanmaya başladım. altınıda artık ıslak mendille siliyorum 1 haftadır falan... pişik problemimiz vardı şimdiye kadar pamukla sildim hep ne kullandıysam olmadı şimdi can bebenin ıslak mendilini kullanıyorum bi o pişik yapmıyor. ama siyah noktalar için bi fikrim yok.

bu arada aylar sonra ilk defa girdim K.K ya :)) kendimi yabancı gibi hissettim birden kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3iyidir dünür diyeceğim hoya zıplayacak facedede emelle dünürüzde kaydirigubbakcemile3 ama babamız kızını kimseye vermiycekmiş...
ben dünürleri çoğaltıyorum...
sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor

Merhaba kizlar
Bisi takildi benim aklima.Biz yarin 3 aylik oluyoruz.Büyük oglum 3 ay 1 haftalikken kontrole gitmistik doktora gece emzirmelerini sormustum artik 3 aylik uyuyorsa uyandirma birak uyusun altinida degime emzirmede demisti bana.Aaa bosuna 1 hafta cocugu kaldirmisim uykusunu bozmusum demistim.O birakis o birakis deliksiz uyumaya baslamisti benim oglan.Bu bücürükte aksam 7 de yatiyor gece uykusuna 1 yada 2 ye kadar gikimizt cikmiyor ama 2 de mikirdayinca alip altini degisip emziriyorum ondan sonrada 4 te uyaniyor bir gaz bir gaz ucacak cocuk.Alt acip masaj yapiyorum yaptigi pirtlarin sesine babamiz uyaniyor .Kakasini yapinca yatip uyuyor gene.Büyük oglum aksam 7 de yatmazdi gece uykusuna bu erken uyuyor sabahta erken kalkiyor.Bizim bu saat düzenimize göre aslinda gece deliksiz uyuyor sayilir dimi o kadar saatten sonra bi alt acip emzirmek gerekir ac ac olurumu cocuk.Acaba gaz olma sebebide benim emzirmemmi kafam karisti kizlar ne yapayim ben.6-7 saat ac yatan cocuk daha fazla kac saat ac yatarki emzirmem normal herhalde.Su kakasini gündüz yapsa olmazmi ya illa sabah 4 te gaz sancilari gelecek 5 e dogru kakayi ancak yapacak.Zaten 6 da esim ise gidiyor kalkiyoruz kötü oluyor 4 te kalkmak ama kendi nasil isterse kakayi o zaman yapar ben ayarlayamamki aman ya yatip uyumak istegim kalmiyor artik her sabah 4 te saat kurmusun gibi dikiliyor.Ben odanin panjurunu indirip kücük isik yaktigim icin gece gündüz farkina cabuk alisti ama kaka saati icin yalnis saat secti.

meltem gece uykusuna biraz daha gec yatır 9 gibi mesela
akşam uykusunu ona göre ayarla
yada biraz oyala uyumasın
senin için zor oluyordur

bizimde 9.30 dan 6 yada kadar uyuyor ama iki satte bir emiyor
nasıl vazgecircem bilmiyorum

julicim
O zamanda aksam yemegimize denk geliyor benim oglana ayri yemek veriyorum esimle kaynim daha gec yemek yiyorlar o zaman ufakligimi yatirayim yemek koy kaldir isinemi gireyim fenalik geliyor bana. 2 de yatip 5 de kalkiyor sonra 7 de yatiyor oyalamaya kalksam mümkün degil tutamam.Cok erken dimi uyumasi icin.Sabahta horoz gibi dikiliyor.8 de oglani okula götürürken arabasinda bi güzel kestiriyor gelincede uyumuyor 10.5 da uyuyor ancak ayagimi uzatabiliyorum o saatte ama baygin gibi oluyorm ya.

meltemcim gece uykusu için 7 gercekten cok erken
sen yemeği ayarlarken kaynın ve eşin bebeği oyalasın
biz yemek yerken melisa hep uyanık bebek arabasına koyup yanımıza alıyoz

benim kızım kalabalıgı sevmiyor ya çok aglıyor huysuz oluyor sizinkilerde öylemi?zor susturuyoruz.ve insan seçiyor sanırım yabancı gördügü için aglıyor sizlerde de varmı?

benim kızım kalabalıgı sevmiyor ya çok aglıyor huysuz oluyor sizinkilerde öylemi?zor susturuyoruz.ve insan seçiyor sanırım yabancı gördügü için aglıyor sizlerde de varmı?

biizmki insan seciyor
özellikle yaşlı görünce ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…