müdür sen niye alltta gözükmiyin gizli görevemi verdiler seni delikafadulden
hacııı tracy işe yaramiiyyy miii bizim oğlan tracy de kimmiş ben recep ivedikten anlarımmm kadın imajı çiziyyy banaa
bu arada aylar sonra ilk defa girdim K.K ya :)) kendimi yabancı gibi hissettim birden kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3iyidir dünür diyeceğim hoya zıplayacak facedede emelle dünürüzde kaydirigubbakcemile3 ama babamız kızını kimseye vermiycekmiş...
ben dünürleri çoğaltıyorum...
sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor
kızlar ayris 2 gundur kaka yapmıyor zeytinyag rezene ıhlamur içirdik ama hala yapmadı normalmi hiç bukadar uzun sürmemişti yapması.
yüzüstü yatırma zaten, çok tehlikeli, ben üçünde de sırayla iki tarafa yan yatırıp arkalarını yastıkla destekliyordum, hiç olmadı sırtüstü bile yatsalar kafalarını bir sağa bir sola çevirip yatırıyordum, ama yastıkla desteklemek daha garanti, üçünün de kafa yapısı çok güzel oldu, hiç düzlenmedi, ama bazı bebekler çok inatçı, ne yaparsan yap kendi bildiklerini okuyorlar...kızlar Kuzeyi yüzüstü yatıramıyorum ben kafasının arkası dümdüz oldu ya çok canım sıkılıyor ne yapayım kafa şekli bozuldu iyicene hep sırtüstü yatmaktan
internete baktım, emziren anneler doğumdan sonra 2 ila 10 ay arasında adet olabilirmiş, 10 ayı geçerse doktora gidin yazıyor, ben diğerlerinde de geç oldum, bunda da 4 ay olcak, daha olmadım...eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kimse konuşmuyorrr.kızlar adet oluyormusunuz?
günaydınnn..
sözümona dinlenecektik haftasonu. daha da yoruldum valla.
cumartesi misafir vardı, dünde sabah bi çıktık evden saat 11:'de akşam 19:00'da girdik.
Ayaz'ı yıka, kendini yıka, evi topla derken gece yarısı oldu. akannehir
çok uykum var mafoldumben
günaydın esmerim.nereleri gezdiniz dün bakalım..valla haftasonu bizde evi boyadık anam ağladı temizlik yapcam diye..
ohh ne güzel yapmışsınız gezmişsiniz tatlı yorgunluktur şimdi sendeki boşver..
ayaz beyede maşallah utku artık o kadar derin uyuyamıyo birileri varken..
günaydın nasılsınız bakalım?
tutku ohhh mis gibi olmuştur evin güle güle kirletin
esmer metrobüste uyumadın mı
esmer bizim organizasyon yakın ama işten kaçamıyosun..
esmer aynı zamanda çatlıyorsun da ben biliyorum
günaydın feyza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?