julicim
O zamanda aksam yemegimize denk geliyor benim oglana ayri yemek veriyorum esimle kaynim daha gec yemek yiyorlar o zaman ufakligimi yatirayim yemek koy kaldir isinemi gireyim fenalik geliyor bana. 2 de yatip 5 de kalkiyor sonra 7 de yatiyor oyalamaya kalksam mümkün degil tutamam.Cok erken dimi uyumasi icin.Sabahta horoz gibi dikiliyor.8 de oglani okula götürürken arabasinda bi güzel kestiriyor gelincede uyumuyor 10.5 da uyuyor ancak ayagimi uzatabiliyorum o saatte ama baygin gibi oluyorm ya.
hala hastayım...hala öksüryorum ....hergün misafir var dünde misafr geldi ne uyuyabildim ne dinlebildim zaten 1 izin günüm var ondada misafr ağırlıyorum bu hafta çarşambadan beri hergün geliyor artık dayanacak güç kalmadıı
kabul etmesen misafiri. hastayım de, yalan da değil sonuçta zaten.
kızlar selam günaydın nasılsınız ir haftalık aradan sora gene sizlerleyim anneannemize gittik gezdik geldik ya kızlar bi sorum var ben doğumdan sora 2 sefer adet oldum ama bu ay gecikti adetim 5iyle 10 arasında olmuştum eyvahedigeldismile gerçi korkum yok bu ay ama genede tedirginim sizdede öle olan varmı doğumdan sonra annamm dün gece uykum kaçtı bi testmi alsam ayy ne olur sizlerede olmuş olsun aynı durumdan
sağol scedim mis gibi oldu evet..günaydın nasılsınız bakalım?
tutku ohhh mis gibi olmuştur evin güle güle kirletin
esmer metrobüste uyumadın mı
bizde seni seviyoruzopuyorumnanaktanben yapılan her organizasyona ve o organizasyona katılanlara sinir oluyorum :dilcikar:
hoşgeldin canımgünaydın ben geldim nassınız
ah canım ya,enerji vericek şeyler ye..hala hastayım...hala öksüryorum ....hergün misafir var dünde misafr geldi ne uyuyabildim ne dinlebildim zaten 1 izin günüm var ondada misafr ağırlıyorum bu hafta çarşambadan beri hergün geliyor artık dayanacak güç kalmadıı
dr bize tadımlık başlayın dedi ama ben kıyıp başlayamıyorum..hiç içimden gelmiyor sütten başka birşey vermekeyvahedigeldismilekızlar ek gıdalara geçen var mı aranızda?(yani bebeği 4 ayı geçenler)benim kızım artık meme emmeyi reddediyor.geceleri uyku sersemiyken tepiyorum ağzına memeyi gündüz çoğunlukla hazır mama yiyor..
kızlar selam günaydın nasılsınız ir haftalık aradan sora gene sizlerleyim anneannemize gittik gezdik geldik ya kızlar bi sorum var ben doğumdan sora 2 sefer adet oldum ama bu ay gecikti adetim 5iyle 10 arasında olmuştum eyvahedigeldismile gerçi korkum yok bu ay ama genede tedirginim sizdede öle olan varmı doğumdan sonra annamm dün gece uykum kaçtı bi testmi alsam ayy ne olur sizlerede olmuş olsun aynı durumdan
kızlar ek gıdalara geçen var mı aranızda?(yani bebeği 4 ayı geçenler)benim kızım artık meme emmeyi reddediyor.geceleri uyku sersemiyken tepiyorum ağzına memeyi gündüz çoğunlukla hazır mama yiyor..
günaydin
yusuf pamukcuk oldu kızlar kimse dünkü soruma cevap vermemis kimsenin bebiki pamukcuk olmadı mı kac günde gecer bu hastalık
günaydin
yusuf pamukcuk oldu kızlar kimse dünkü soruma cevap vermemis kimsenin bebiki pamukcuk olmadı mı kac günde gecer bu hastalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?