2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meraba canım.benimoluşumda senin gibi erkenden gece uykusuna yatıyodu.7:30da yatıyodu.bende daha geç uyusun diye kucağımda dolaştırıp duruyodum uykusu açılsın diye.sonra bigün uyursan uyu dedim.salonda uyumasına zin verdim ve sonda olunca yarım saat uyudu uyandı.meğer odasında olunca gece uykusuna geiyomuş.şimdide öle yapıyorum.7gibi salonda uyutuyorum yarım saat uyuyp uyanıyo.sonrada 9 yada 9:30 gibi yatağına koyuyorum.sende öyle alıştırabilirsin geç yatmaya.ama şöylede biişiy oldu benim oğlum erkende yatsa gete yatsa aynı saate kalkıyo :) ama gece daha sık kalkmaktan kurtulduğum için deam edyorum...

hala hastayım...hala öksüryorum ....hergün misafir var dünde misafr geldi ne uyuyabildim ne dinlebildim zaten 1 izin günüm var ondada misafr ağırlıyorum bu hafta çarşambadan beri hergün geliyor artık dayanacak güç kalmadıı

kabul etmesen misafiri. hastayım de, yalan da değil sonuçta zaten.

kabul etmesen misafiri. hastayım de, yalan da değil sonuçta zaten.

dün gelenler bi gelmedi 5-6 defa haberlştik ya onların işi çıktı gelmedi yada beni öğlen ardılar hep bne kabul edemedim .eşimin ilk defa bi akrabası geliyor tüm akrabaları tokatta burda kimsesi yok şimdi etmesem olmaycaktı birkaç kez geç aradıklrı için kabul etmedim dünde eşimi aradılar öğlen 2de oda gelmeyin diyemedi kalktım ev sil süpür yemek 4de geldiler 7de gittler öldüm ama akşma eşim gezmeye gidelim dedi yemeğe çıkalım dedi haytta gelmem dedim yatıp dinlncem bu seferde buğlem huysuzlandı hiç bişey anlamadım kafan kazan gb

kızlar ek gıdalara geçen var mı aranızda?(yani bebeği 4 ayı geçenler)benim kızım artık meme emmeyi reddediyor.geceleri uyku sersemiyken tepiyorum ağzına memeyi gündüz çoğunlukla hazır mama yiyor..

kızlar selam günaydın nasılsınız ir haftalık aradan sora gene sizlerleyim anneannemize gittik gezdik geldik ya kızlar bi sorum var ben doğumdan sora 2 sefer adet oldum ama bu ay gecikti adetim 5iyle 10 arasında olmuştum eyvahedigeldismile gerçi korkum yok bu ay ama genede tedirginim sizdede öle olan varmı doğumdan sonra annamm dün gece uykum kaçtı bi testmi alsam ayy ne olur sizlerede olmuş olsun aynı durumdan

cantanelerim, bizimki pek ek gıdaya girmiyor ama dr'umuz bu ay elma-havuç suyu ve yoğurta başlayın dedi. ama 1'er tatlı kaşığı ile başlıyoruz 3-4 gün sonra 2 tatlı kaşığı 3-4 gün sonra 3 tatlı kaşığı olacak öğün şeklinde vermeyeceğiz yani sadece tadımlık veriyoruz.
golden elmayı cam rendede rendeleyip tülbentten süzüyoruz
havuç daha vermedim ama aynı şekilde verilecek
yalnız yoğurt olayı çok ilginç mamadan yoğurt yapmamızı söyledi ben çok şaşırdım eğer maddi durumunuz mama almaya uygun değilse inek sütüyle de yapabilrisin dedi hazır meyve suları, konserve gıdalar vs kesinlikle yok hatta şu milupanın kavanozda püre gibi bişeyleri var ya onlar da şimdilik verilmeyecekmiş. ben dün akşam inek sütünden yoğurt yaptım bugün onu vereceğim evde mama olarak golden goat vardı yoğurt için harcamaya kıyamadım

cadaloz benim adetlerim çok düzenliydi saati bile belliydi o kadar yani
ama geçen ay yaklaşık 1 hafta gecikmeli oldum arada biraz lekelenmem oldu sadece
ama yine de test al emin olursun

İstersen için rahat etsin diye yap bir test ama korkum yok demişsinyerimseniben Ben doğumdan sonra hiç adet olmadım daha benim gibi olan var mı aranızda??

günaydın nasılsınız bakalım?
tutku ohhh mis gibi olmuştur evin güle güle kirletin
esmer metrobüste uyumadın mı
sağol scedim mis gibi oldu evet..
ben yapılan her organizasyona ve o organizasyona katılanlara sinir oluyorum :dilcikar:
bizde seni seviyoruzopuyorumnanaktan
günaydın ben geldim nassınız
hoşgeldin canım
ah canım ya,enerji vericek şeyler ye..
kızlar ek gıdalara geçen var mı aranızda?(yani bebeği 4 ayı geçenler)benim kızım artık meme emmeyi reddediyor.geceleri uyku sersemiyken tepiyorum ağzına memeyi gündüz çoğunlukla hazır mama yiyor..
dr bize tadımlık başlayın dedi ama ben kıyıp başlayamıyorum..hiç içimden gelmiyor sütten başka birşey vermekeyvahedigeldismile

canım geçen hafta bende aynı şeyi yaşadım..doğumdan sonra iki kere adet olmuştum geçen hafta üçüncüyü olmam gerekiyodu 5 6 gün gecikti bende panik yaptım ama oldum sonunda..hatta benim maximum 3 gün sürerdi 5 gün sürdü..düzene girene kadar böyle şeyler yaşıcaz anlaşılan

Benim de artık doymuyor mu ne? sabahları sütüm iyice azaldığı için emmem allah emmem diye çıldırıyor,ben de 50ml mama veriyorum uyuyor. Akşam da uyumadan önce aynı şeyi yapıyor 50ml de o zaman veriyorum. Yarın dra soracağım bakalım eklere geçin diyecek mi? BU arada mamayı biberonla mı veriyorsun?

sağolun kızlar ay utanıyomda almaya gidipte yakınımda tanıdık eczacı var uzağada çağanı bırakıp gideemem gene ben herife yalvarıyımda o alsın bana yoksa olana kadar kafayı yicem sanırım adam yanıma ayda bi yanaşıyodu onuda bırakacak böle giderseaklinialirimsmile

günaydin

yusuf pamukcuk oldu kızlar kimse dünkü soruma cevap vermemis kimsenin bebiki pamukcuk olmadı mı kac günde gecer bu hastalık

ya benim oğlanda önceden arada bir daralınca mama verirdim yerdi memlekete gittiğimizden beri mama almadı ağzına ne zmaan versek hep tükürdü habire beni sömürüyo:))) yalancı memeyide bıraktı zaten napcam ben bu veletle bilmiyorum

günaydin

yusuf pamukcuk oldu kızlar kimse dünkü soruma cevap vermemis kimsenin bebiki pamukcuk olmadı mı kac günde gecer bu hastalık

canım çağandada olmuştu karbonatlı su yap temiz bi tülbente işaret parmağnı dolu bol karbonatlı suyla ağzını sil 3 güne kalmaz geçer ben böle yapmıştım merak etme geçer geçmezsede eczanelerde ilacıda oluyomuş onun ben kullanmadım ama bi komşum demişti onu alırsın

selam teyzoşlar....
ben kaçtım begüm'den geldim...
çok özledim hepinizi... bebeler nasıllar? sizler nasılsınız? buluştunuz mu benden habersiz bakem?

günaydin

cnm olmaz mı...bzm ece de de oldu yeni doğduğu zamanlarda özellikle...
ılık bir suya biraz karbonat döküp sildik tülbentle...özellikle karbonat o beyaz yerlere iyice değecek sıyıracaksınız onları demişti doktorumuz...
ondan baya bir geçirdik biz...
sonra azıcık kalmıştı inatçı çıkmıştı ona da damla verdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…