2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin yalel..begüm nasıl bakalım..
bu hafta buluşma haftası tam zamanında yetiştin.hem anadolu yakasında buluşma var hem avrupa yakasındazemuszemus

anam anam... 2011 ocak anneleri topiği açılmış kızlar :)
vay anam be... zaman ne çabuk geçiyor :)

sced..mamadan yoğurt yapmayı ben de duydum ama ben de yapmam dğrusu. mamayı mam olarak tüketsin daha iyi bence.normal yediğimiz yoğurt da inek sütünden olmuyomu ki?sen neden inek sütünden yoğurt yaptın tekrar?yani hazır yoğurt veremiyormuyuz?dr o konuda bişey dedi mi sana?meyve suyuna başladığın zaman bebeğin tam olarak kaç günlüktü?bi de bu cam rende denilen şey ne?bende normal meyve sıkacağı var onu kullanmayı düşünüyorum.

sorma ya..benim kızım 3-4 gündür mememi gündüzleri almıyo.geceler uyku sersemiyyken veriyorum emiyo o zaman ama öyle capur cupur çekmiyo zoraki emiyo yani...neden böyle oldu bilmem.hazır mamayı biberonla veriyorum gerçi onu da pek iştahlı yemiyo..o yüzden biran öndce 4.ayımızı doldurayım da ek gıdalara başlayayıom istiyorum..

canım ben julii ve ayarlayabilirse öğretmenim çarşamba günü kartalda buluşucaz..
ecrinde forum alışveriş merkezinde buluşma organize ediyo ona katılım yüksek olucak

gunaydinnn kizlar
sadece son iki sayfayi okudum

sced,benim de doktorum inek sutunun verilebilecgini savunuyor ama biz daha ek gıdalara gelmedik.hatta sutun yettigi yere kadar sut verme gorusunde.acele etmek istemiyorum bende.gorumcem ev hediyesi olarak yogurt yapma makinesi alacakmiş.hic yogurt yapmadim aslinda denemek istiyorum ben de bir ev yogurdu yemek cok guzel olur

feyzae senin yerinde olsam guzel sutlu bir kahve icerdim.arada oluyor boyle.beni de cok yoruyor insallah yardim ediyordur gelen misafir.yalniz hizmet beklemez gelenler kendimizi cok yormamaız da lazim diye dusunuyorum.

posiedon tasinmissin hayirli olsun.pamukcuk bir cesit mantar diye biliyorum.gecer bir kac gune ama hep karbonatli su ile temizlemek gerektigi osylnir.

canım ben julii ve ayarlayabilirse öğretmenim çarşamba günü kartalda buluşucaz..
ecrinde forum alışveriş merkezinde buluşma organize ediyo ona katılım yüksek olucak

hmmm kartalda, nerde ve ne zaman?
benim görümcem var kartalda, belki beni de yanınıza bırakır eşim.. dönerken de görümceme gidiveririm..
bi konuşalım bakalım kocişle..

ya begüm doğru düzgün uyumuyor kızlar.. deli olucam yakında.. 15-20 dk uyuyor uyanıyor..
işte şimdi uyanma mırıltısı geliyor bebefondan.
ben kalkıyım, süt sağmam lazım, uyanınca mutlaka bişeyler yiyor.

hmmm kartalda, nerde ve ne zaman?
benim görümcem var kartalda, belki beni de yanınıza bırakır eşim.. dönerken de görümceme gidiveririm..
bi konuşalım bakalım kocişle..

çarşamba günü ama saatini konuşmadık daha..kartalda koçtaşın önünde buluşucaz..hadi ayarla sende gel..juliide görümcesinde zaten kartalda.sizin ikametlerde görümcelerin ikametleride aynı heralde juliylekaydirigubbakcemile3

bu arada biz cuma gunu asılarimizi olduk ve yine ates aypti hatta 39 u gecti ama ates dusurucu hemen rahatlatti coccugu
sebebi belli diye basta korkmadim hemen de vermedim iilaci biraz savasmayi ogrensin diye ama birden o kadar yukselince daha da yukselirse diye korkmadim degil.

ayy cnm bm ya...geçmiş olsun iyi atlatmışsınız...bizde 25inde olacaz....
ne aşıları oldunuz cnm?
ilk ayki aşıların aynısımı?

iyi yapmışın canım bence bekletmekle. ama 39'u geçince müdahele etmeli zaten.
haydin geçmiş olsun..

canım hazır yoğurt veremiyoruz daha doğrusu içinde katkı maddesi olan hiçbirşey vermeyecekmişiz. dr bize evde yapamazsan sütaşın babymix diye yoğurdu var onun sadesini verebilrisin dedi. benim katı meyve sıkacağım çok köpüklü yapıyor bir de onu temizlemek bana çok zor geliyor bu cam rendeyi züccaciyelerde bulabilirsin elma rendesi diye de geçiyor hatta büyük bebek mağazalarında da oluyor 3-5 tl bişey. ben ilk kez cumartesi günü elma suyu verdim 3 ay 28 günlüktü 4 ay diyebilirsin ece sevdi elma suyunu biraz önce havuç verdim onu da sevdi. bu arada tadına baktırırken tek çeşit olarak verecekmişiz mesela elma ve havucu karıştırıp vermeyeceğiz

öğretmenim ev yoğurdunun tadı gerçekten farklı oluyor ama ben denemek için ece'ye kadar yaptım tupperware'in bölmeli mama kabını almıştım onun iki bölmesine mayaldım toplam 1 çay bardağı etmez pastörüze sütten yaptım açık süt bulabilsem kendimize de mayalamak istiyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…