hoşgeldin yalel..begüm nasıl bakalım..
bu hafta buluşma haftası tam zamanında yetiştin.hem anadolu yakasında buluşma var hem avrupa yakasındazemuszemus
sced..mamadan yoğurt yapmayı ben de duydum ama ben de yapmam dğrusu. mamayı mam olarak tüketsin daha iyi bence.normal yediğimiz yoğurt da inek sütünden olmuyomu ki?sen neden inek sütünden yoğurt yaptın tekrar?yani hazır yoğurt veremiyormuyuz?dr o konuda bişey dedi mi sana?meyve suyuna başladığın zaman bebeğin tam olarak kaç günlüktü?bi de bu cam rende denilen şey ne?bende normal meyve sıkacağı var onu kullanmayı düşünüyorum.cantanelerim, bizimki pek ek gıdaya girmiyor ama dr'umuz bu ay elma-havuç suyu ve yoğurta başlayın dedi. ama 1'er tatlı kaşığı ile başlıyoruz 3-4 gün sonra 2 tatlı kaşığı 3-4 gün sonra 3 tatlı kaşığı olacak öğün şeklinde vermeyeceğiz yani sadece tadımlık veriyoruz.
golden elmayı cam rendede rendeleyip tülbentten süzüyoruz
havuç daha vermedim ama aynı şekilde verilecek
yalnız yoğurt olayı çok ilginç mamadan yoğurt yapmamızı söyledi ben çok şaşırdım eğer maddi durumunuz mama almaya uygun değilse inek sütüyle de yapabilrisin dedi hazır meyve suları, konserve gıdalar vs kesinlikle yok hatta şu milupanın kavanozda püre gibi bişeyleri var ya onlar da şimdilik verilmeyecekmiş. ben dün akşam inek sütünden yoğurt yaptım bugün onu vereceğim evde mama olarak golden goat vardı yoğurt için harcamaya kıyamadım
Benim de artık doymuyor mu ne? sabahları sütüm iyice azaldığı için emmem allah emmem diye çıldırıyor,ben de 50ml mama veriyorum uyuyor. Akşam da uyumadan önce aynı şeyi yapıyor 50ml de o zaman veriyorum. Yarın dra soracağım bakalım eklere geçin diyecek mi? BU arada mamayı biberonla mı veriyorsun?
canım ben julii ve ayarlayabilirse öğretmenim çarşamba günü kartalda buluşucaz..
ecrinde forum alışveriş merkezinde buluşma organize ediyo ona katılım yüksek olucak
hmmm kartalda, nerde ve ne zaman?
benim görümcem var kartalda, belki beni de yanınıza bırakır eşim.. dönerken de görümceme gidiveririm..
bi konuşalım bakalım kocişle..
bu arada biz cuma gunu asılarimizi olduk ve yine ates aypti hatta 39 u gecti ama ates dusurucu hemen rahatlatti coccugu
sebebi belli diye basta korkmadim hemen de vermedim iilaci biraz savasmayi ogrensin diye ama birden o kadar yukselince daha da yukselirse diye korkmadim degil.
bu arada biz cuma gunu asılarimizi olduk ve yine ates aypti hatta 39 u gecti ama ates dusurucu hemen rahatlatti coccugu
sebebi belli diye basta korkmadim hemen de vermedim iilaci biraz savasmayi ogrensin diye ama birden o kadar yukselince daha da yukselirse diye korkmadim degil.
sced..mamadan yoğurt yapmayı ben de duydum ama ben de yapmam dğrusu. mamayı mam olarak tüketsin daha iyi bence.normal yediğimiz yoğurt da inek sütünden olmuyomu ki?sen neden inek sütünden yoğurt yaptın tekrar?yani hazır yoğurt veremiyormuyuz?dr o konuda bişey dedi mi sana?meyve suyuna başladığın zaman bebeğin tam olarak kaç günlüktü?bi de bu cam rende denilen şey ne?bende normal meyve sıkacağı var onu kullanmayı düşünüyorum.
sorma ya..benim kızım 3-4 gündür mememi gündüzleri almıyo.geceler uyku sersemiyyken veriyorum emiyo o zaman ama öyle capur cupur çekmiyo zoraki emiyo yani...neden böyle oldu bilmem.hazır mamayı biberonla veriyorum gerçi onu da pek iştahlı yemiyo..o yüzden biran öndce 4.ayımızı doldurayım da ek gıdalara başlayayıom istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?