bu arada biz cuma gunu asılarimizi olduk ve yine ates aypti hatta 39 u gecti ama ates dusurucu hemen rahatlatti coccugu
sebebi belli diye basta korkmadim hemen de vermedim iilaci biraz savasmayi ogrensin diye ama birden o kadar yukselince daha da yukselirse diye korkmadim degil.
ece uyudu ben gidip leslie teyzeme eşlik edeyim biraz
canım çağandada olmuştu karbonatlı su yap temiz bi tülbente işaret parmağnı dolu bol karbonatlı suyla ağzını sil 3 güne kalmaz geçer ben böle yapmıştım merak etme geçer geçmezsede eczanelerde ilacıda oluyomuş onun ben kullanmadım ama bi komşum demişti onu alırsın
ama nette karbonatlı suyun mantarı daha da arttıracagını söyleyenler de var,cnm olmaz mı...bzm ece de de oldu yeni doğduğu zamanlarda özellikle...
ılık bir suya biraz karbonat döküp sildik tülbentle...özellikle karbonat o beyaz yerlere iyice değecek sıyıracaksınız onları demişti doktorumuz...
ondan baya bir geçirdik biz...
sonra azıcık kalmıştı inatçı çıkmıştı ona da damla verdi...
ama nette karbonatlı suyun mantarı daha da arttıracagını söyleyenler de var,
esmer saati belli değil canım sen kaç gel istediğin saatte katıl bize
çarşamba günü ama saatini konuşmadık daha..kartalda koçtaşın önünde buluşucaz..hadi ayarla sende gel..juliide görümcesinde zaten kartalda.sizin ikametlerde görümcelerin ikametleride aynı heralde juliylekaydirigubbakcemile3
tutku buyuk bir ihtimalle gelirim ama babamin bırakip almasi gerek arabayi vermezler cocuk var diye:))
günaydin
yusuf pamukcuk oldu kızlar kimse dünkü soruma cevap vermemis kimsenin bebiki pamukcuk olmadı mı kac günde gecer bu hastalık
samsun da kar yağıyormuş akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?