2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende havuç suyu verdim şimdiye kadar ece de sevdi....

ayca sen ne kadar verdin havuç suyunu bir de açken mi tokken mi veriyorsun?
bize dr 1 tatlı kaşığı demişti ama ben havuç suyunu biraz önce biraz fazla verdim yaklaşık 2 çorba kaşığı
çok sevdi daha içmek için ağladı ben de dayanamadım verdim. bu arada biz tokken veriyoruz

teşkkür ederim arkadaşlarım sağolun
avrupa yakası buluşma cuma günü malesef katılamıycağım cumartesi olsa mutlaka gelirdm

öğrt. geçmiş olsun bizde haftaya pazartesi olacağız bakalım nasıl geçecek bende evdde olmayacağım ananesi babası ne yapcaklar bilmyorum ilkinde ateşi pek çıkmadı bundada çıkmaz inş.

ama nette karbonatlı suyun mantarı daha da arttıracagını söyleyenler de var,

sced cnm ben ilk verdiğimde 3 çay kaşığı verdim en son cumartesi verdim onda birz fazla verdim 12 çay kaşığını bulmuştur

ama nette karbonatlı suyun mantarı daha da arttıracagını söyleyenler de var,

yok ya ne alakası var....:umursamaz: bzm öyle geçti şükür..
hatta annem ilk dediğinde anneme kızmıştım ben doktora soracam diye doktorumda çok güvendiğim biri adana da en iyi yenidoğan uzmanlarından biridir o da öyle deyince şaşırdım ve yaptık temizledim ve gerçekten de geçti.....

esmer saati belli değil canım sen kaç gel istediğin saatte katıl bize

yaa işte ben belki saat 15:00-16:00 gibi katılabilirim ama o saatte siz belki dağılmış olursunuz.
neysem bakalım çarşamba olsun da hele bi, gündüzden konuşuruz.
dediğim gibi benimki küçük bir ihtimal zaten

du bakalım, akşam kocişle konuşmam lazım :)
artıkın bebeyle, arabaya binip kafana göre oraya buraya gidemiyorum.
taksicilere de güvenemiyormuş eşim, kızıyla taksiye binmiyoruz :)
mutlak eşimin götürmesi lazım.

tutku buyuk bir ihtimalle gelirim ama babamin bırakip almasi gerek arabayi vermezler cocuk var diye:))

heh aynen.. aynı problem bende de var.
bu arada geçmiş olsun annesi, siz kocaman adam oldunuz.. biz henüz 3. ay aşılarımızı bile olmadık.

günaydin

yusuf pamukcuk oldu kızlar kimse dünkü soruma cevap vermemis kimsenin bebiki pamukcuk olmadı mı kac günde gecer bu hastalık

canım ege de olmuştu. ve bayağı kalıp halinde idi. bize de dr günde 3 kere karbonatlı gazlı bezle temizle demişti. aynı şekilde göğsünü de. tabii bayağı kalıp şieklinde olduğu için ben ancak uçlarını temizleyebildim gerilere gidemeyince dr bir damla verdi. 3 günde hepsi yokoluverdi canım. çok fazla mı var?

adanada hava 2 gündür çok berbat yağmur yağmur...akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…