2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr

sced ben mamadan yoğurt olayını hiç anlamadım nasıl olacak o iş? bende 4. ayını doldursun meyve sularını tattırmaya başlayacagım..zemuszemus

kız esmer görende kar doldurdu sanacak samsunu:))) sulu kar gibi bişiy yağıyo ama görünürde kar diye bişiy yok ama havaepey serin bugün kombiyi 60a aldım dün akşam geldim geldiğimden beri hava çok soğuk

günaydın kızlarr

sced ben mamadan yoğurt olayını hiç anlamadım nasıl olacak o iş? bende 4. ayını doldursun meyve sularını tattırmaya başlayacagım..zemuszemus

süt yerine mama mayalanıyor canım

kız esmer görende kar doldurdu sanacak samsunu:))) sulu kar gibi bişiy yağıyo ama görünürde kar diye bişiy yok ama havaepey serin bugün kombiyi 60a aldım dün akşam geldim geldiğimden beri hava çok soğuk

ne bilem bacım ben hurriyet.com'un yalancısıyım

hehe, ben gece-gündüz hiç kapatmadan, 70 derecede tutuyorum kombiyi..
çok mu abartmışım acep :)

meraba kızlar nasılsınız geçmişe bakamıyorum keyifler iyimi

selam, iyiyiz şekercim. sen nasılsın?

kızlar, çok merak ettim... kk'ya gelip, teee geçmişe bakabilen var mı aramızda? o kadar vakti olan var mı diye hakkatten merak ediyorum da sordum :)

merhaba kızlar naıslsınız...cuma gunu 12 30 da forumda buluşuyoruz haberiniz olaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............bebek arabası veriliyor forumda kucaklayıp getirin.çalışanalarda o gun hastralansın ögleden sonrasını izin alsın patron çoook hastayım diyin onudamı ben ögretecem yaw:)))

yok anam bize cuma hastalanmak yasak kaydirigubbakcemile3

bu evi kim toplıcak mutfak berbat allahım ya..sihirli bir degnek olsa bulaşıkları yıkasa yerine yerleştirse evi silip süpürse bende yatsam:)

AHH ecrincim esmerin dedği gb bizdede helede cuma günleri hastanlamak yasak kaç gündür hastayım geberiyorum yined işteyim hastalanma izinlerini kızıma saklıyorum hastalnırsa gelmem diye allah göstermesinde her ihtimali göz önünde bulunduruyorum .
ama gelmeyi istersim cumartesi olsaydı gelirdk vallaha tontikimle

biz de kucuk bir emme krizi sonrası kendimizi anneannemize attik.sanirim ac ama uyuyor ben de uyusuam fena olmaz aslinda

ecrin sana gecmiş olsun.ben misafirin yardimci olanini severim:))her gittigim yerde de mutlaka biseyler yapmaya calişirim ev sahibi izin evrdigi surece.ev sahiine zorluk olmasın diye sonradan.

cumartesi bana uyardı fakat kalabalık olur vs dediler.bilmiyorum çogunluk cumartesi derse cumartesi olsun..

günaydın kızlar a.s.
herkeşler işe gitti
kaldık kızımlan
oda suan canıma okiiyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…