cantanelerim, bizimki pek ek gıdaya girmiyor ama dr'umuz bu ay elma-havuç suyu ve yoğurta başlayın dedi. ama 1'er tatlı kaşığı ile başlıyoruz 3-4 gün sonra 2 tatlı kaşığı 3-4 gün sonra 3 tatlı kaşığı olacak öğün şeklinde vermeyeceğiz yani sadece tadımlık veriyoruz.
golden elmayı cam rendede rendeleyip tülbentten süzüyoruz
havuç daha vermedim ama aynı şekilde verilecek
yalnız yoğurt olayı çok ilginç mamadan yoğurt yapmamızı söyledi ben çok şaşırdım eğer maddi durumunuz mama almaya uygun değilse inek sütüyle de yapabilrisin dedi hazır meyve suları, konserve gıdalar vs kesinlikle yok hatta şu milupanın kavanozda püre gibi bişeyleri var ya onlar da şimdilik verilmeyecekmiş. ben dün akşam inek sütünden yoğurt yaptım bugün onu vereceğim evde mama olarak golden goat vardı yoğurt için harcamaya kıyamadım
günaydın kızlarr
sced ben mamadan yoğurt olayını hiç anlamadım nasıl olacak o iş? bende 4. ayını doldursun meyve sularını tattırmaya başlayacagım..zemuszemus
kız esmer görende kar doldurdu sanacak samsunu:))) sulu kar gibi bişiy yağıyo ama görünürde kar diye bişiy yok ama havaepey serin bugün kombiyi 60a aldım dün akşam geldim geldiğimden beri hava çok soğuk
kız esmer görende kar doldurdu sanacak samsunu:))) sulu kar gibi bişiy yağıyo ama görünürde kar diye bişiy yok ama havaepey serin bugün kombiyi 60a aldım dün akşam geldim geldiğimden beri hava çok soğuk
meraba kızlar nasılsınız geçmişe bakamıyorum keyifler iyimi
merhaba kızlar naıslsınız...cuma gunu 12 30 da forumda buluşuyoruz haberiniz olaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............bebek arabası veriliyor forumda kucaklayıp getirin.çalışanalarda o gun hastralansın ögleden sonrasını izin alsın patron çoook hastayım diyin onudamı ben ögretecem yaw:)))
merhaba kızlar naıslsınız...cuma gunu 12 30 da forumda buluşuyoruz haberiniz olaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............bebek arabası veriliyor forumda kucaklayıp getirin.çalışanalarda o gun hastralansın ögleden sonrasını izin alsın patron çoook hastayım diyin onudamı ben ögretecem yaw:)))
bu evi kim toplıcak mutfak berbat allahım ya..sihirli bir degnek olsa bulaşıkları yıkasa yerine yerleştirse evi silip süpürse bende yatsam:)
eferim saaa melisa böle devam et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?