2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ecrin sihirli değnek bulursan banada yolla çok ihtiyacım var herifim evi bi haftad dağıtmamaış ama çamaşırlar canımı okudu dünden berii biri bana sihirli değnek yollasın julli naber kız bayan yanak meloş napii

3-6 ay: 3-4 aylık olan çoğu bebek günde 15 saat uyur. Bunun yaklaşık 10 saati gece, 5 saati ise gündüzdür. Eskisi gibi her 2-3 saatte bir uyanmamaktadır. Geceleri ancak bir kaç kez beslemek için uyanabilirsiniz. Gündüz uykuları ise 2-3 parti halinde yaklaşık 5 saat olacaktır.Bu dönemde:
Bebeğinizin uyku saatlerini planlamaya başlayabilirsiniz. Geceleri 20- 20.30 sıralarında uyuması uygun olacaktır. Bu saatlerde bebeğiniz çok enerjik görünse de yatmasını sağlayın. gündüz uykularını da belli saatlere planlamaya çalışın.
Yatma zamanı için bir takım alıştırmalar geliştirmeye çalışın. Onu yatırmadan önce oynadığınız oyunları yavaşlatın. Pijamalarını giydirin. Hikaye anlatın, ninni söyleyin. Işıkları azaltın. Bunu her gün yaparak bebeğinizin yatma saati geldiğini öğrenmesini sağlayın.
Bebeğiniz gece uykusunu 10 saat uyuduktan sonra onu uyandırın. böylece gündüz uykularını da düzenli uyumasını sağlarsınız.

5 saat gündüzmüüü??? ege gündüz 1 saat taş çatlasa 2 saat uyursa zil takıp oynarım ben delikafadulden

Bebeğiniz gece uykusunu 10 saat uyuduktan sonra onu uyandırın. böylece gündüz uykularını da düzenli uyumasını sağlarsınız.
kaydirigubbakcemile3lülülülülülünaniknanik ayy kız ne diyo bunlar ecrin ben daha çağanın gecede 3 saat uyuduğunu görmedim bunlarda 10 saat uyusun uyandır diiler bana benimki bi uyusa ben ona hayatta elemem beee o günleri görürmüyüm bilmem ammmaa

zorla uyudu şimdi
meme krizinde bi jaçgündür hep emsin hep emsin istiyi
ama nereye kadar
sarıkızında dinlenmeye ihtiyacı var deel mi
yarım saatten sonra usulca memeyi cekip emziği veriyom
ne kandırıkcı anneyim yaaa

5 saat gündüzmüüü??? ege gündüz 1 saat taş çatlasa 2 saat uyursa zil takıp oynarım ben delikafadulden
aynen bizimde gündüz uyku yok
20 dk 10 dk falan uyuyo
benim kızım bukadar uyuyor:)uykucu kızım benim..

maşallah

maşallh ayrise

buğlemde yaklaşık deliksiz 6 saat uyuyr bnde bu arada uykumu alıyorum

selam kızlar geçmişi okuyup yazaman çıkıyorumm.. bebiş uyanınca

bizim oğlan pek kucak kuşu oldu hiç kendi kendine uyumuyo....

neyseki kalabalıgız kızlar ben babası derken uykusu geliyo...

sabah 6 da uyanıyo...9 kadar uyuyo tekrar uyanıyo 11 de uyuyo 12 de uyanıyo 1.30 uyuyo...
böyle ara rutin devam ediyo bakalım bozulmaz uyku düzeni...ek gıda bende verdim ama kustu bida vermedidi çaykaşıgıyla verdim 2 kaşık..
mama içiyo genelde 100ml.. şimdilik memede emiyo inşşş bırakmaz...

ben iş yapamıyorum oğlum uyurken en ufak bir tıkırtıdan uyanıyo yakın dakapıya bebek var zile basmayın yazıcam..eyvahedigeldismile

ecrin yatış hazırlıkları içinde banyo yok mu bacım.
biz maalie yıkanıyopz hergün biliin :roflol:

gündüz 5 saat uyku harici hepsi tutuyor bizde.
gece 10 saat uyuyor, hatta 11 de oluyor bazen.

bizde de bugun bir huysuzluk var anlamiyorum her gun belirli bir rutini yok hep degşiyor saatleri.
emmiyor azicik bisey emdi tum gun.zorla el kadar bebege bile bisey yaptirilmiyor valla....

yavrucak
kapıya aslılan yazılar ar
bebeğim uyuyor gibi seyler yazıyo
hani otellerde takarlarda
al onlardan tak yerimseniben

benimkide ayak sesine kalkıyo

kız juli bacısı benim oğlanda sarı kızı hiç ağzından düşmesin istii kendimi holstein ineği gibi görmeye başladım bide memeyi bırakıyo kıyametler kopuyo alttan üstten gaz çıkarcam diiiyi mama yiyodu biberonla verdiğim zaman köprüye gidip geleli bıraktı meme emiyodu onuda bıraktı habire ayakta sallama istiyo teyzesiyle anneannesi iyiden iyiye alıştırdılar nasıl alıştırcam ben bunu yalancı memeye yaa zaten zar zor alıştıydı off offf

cok şükür ayağı unuttu artık
cok uykusu varsa dalamıyo emerken pişpiş yapıyom uyuyo
sonra memeyi kurtar kurtarabilirsen
ay bunların dişleri cıkınca ne edecüük bilmem

emerken yavastan cekip emziği tıksan anlarmı
ben öyle kandırıyom artık

bizde de bugun bir huysuzluk var anlamiyorum her gun belirli bir rutini yok hep degşiyor saatleri.
emmiyor azicik bisey emdi tum gun.zorla el kadar bebege bile bisey yaptirilmiyor valla....

istedikleri gibi oynatıyorlar bizi el kadar bebeler
dışarda gezerken horul horul uyuyii
evde bütün gün vıykkk liyi bağaakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…