2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ah be juli denememmi emerken dalıyo uykuyo ama hala emiyo bende memeyi tıkmaya çalışıyom hemen öğürcek gibi yapıyo önceden öyle alıyo zaten iyi oluyodu az da olsa eyliyodu çağanı şincik hiç almıyo parmağında oynatıyo beni

Bizim gece 10 saat uyku tutuyor ama gündüzlerin hiç düzeni yok. 1-1,5 saat uyanık oyalayabilirsem şükrediyorum. Hemen sıkılıyor şarkılardan oyunlardan. Gitsem gezdirsem oyalasa dicem dışarıya çıkmaktan hiç hoşlanmıyor. Bunla deli olacam ben. Akşam saat 10u dört gözle bekliyorum uyusa da ağlamasa diye ...akannehir

juli ne alakası var:)ben hergun banyo yapim demiş esmer ayazıda yıkıyomuş onu sordum:))

esmer kadının biirsi 35 haftalık ögreenmiş hamile oldugunu adetleri düzensizmiş arada olmuş sonra bişey için gitmiş dr s35 haftalık hamiş:))iyiki dogumda ögrenmedi mazallah:))

kızlar hi c yalniz bırakmıyor musunuz bebekleri yataklarinda,yukardan sallanan oyuncaklarla belki oyalanirlar bir sure

hee ben daha önce haberdar olurum.
nasılsa benim gebelik 30 hafta sürii :roflol:

ayy kızlar alemsinz vallaha esmer sen-ecrin-juli neşe katıyosunuzkaydirigubbakcemile5 bu topiğe işten daralıp bi göz atıyorum gülümsüyorum vallaha

neyse ben çıkıyıyorum benim kız bekler evde kendini memişe zor atıyor vallaha eve gittiğimde yalancı emzik ağzında oluyor beni görür görmez emziği bi fırlatyor halın taaa ortasına :ecrin_bebek: hemn emzryorum

bizde her gun yıkamaya calişiyoruz yoksa kokuyor feci:)).ama her gun sabunlamiyoruz sadece suya tutuyoruz

bne hergün yıkayamıyorum bi çığlık çığlığa banyo yaptrşımz var sudan nefret ediyor korkuyorz tek hiç yıkamadım henüz

kızlar hi c yalniz bırakmıyor musunuz bebekleri yataklarinda,yukardan sallanan oyuncaklarla belki oyalanirlar bir sure

ben uykudan uyanınca hemn almıyorum dönenceyi açıyorum konuşuyor birz aguldyor sonra sıkılınca alıyorum işe yarıyor

valla ogretmenım benım bırakmamla aglamaya başlaması bir oluyo hiç ilgisini çekmiyo oyuncaklar. illa memede uyuyacak öyle yatagına yatıracagım..

kızlar birşey soracagım benım kızım iki ay hiç kusmadı ama son bir aydır kusmaya başladı emdikten sonra hemen kusuyo ara ara kusuyo sizinde oluyormu öyle?

Ben uyanınca alıyorum çünkü genellikle aç oluyor ve ağlayarak uyanıyor. Bazen alıyorum emzirmek için konuşalım diyorum bu seferde benimle oynamak için emmiyor gülüp duruyor,meme açık oyun oynuyoruz :)))) Emme işmiz bitince biraz yattığı yerden oyuncaklarla oyalanıyor,biraz tv izliyor,ama 45dk-1 saatten sonra başlıyor ağlamalara

benim kızım mama ardından hemen kaldırırsam kuzuyor..
feyza sen koş eve tontik seni bekler:))
la esmer bi bebeyi tutamıyon karnında hemen tahliye ediyon:)

esmer oraları karıştırma :)))benim gız halinden memnundu içerde.benimki anasına zorluk çıkarmıcaktı içerde büyüyüp gelcektide anası tahliye ettirdi yavrucagı:=))

selamın hello bacılar nasılsınız bakem
dün oğluşuma araba aldık hemen tozunu attırdık ilk kez gezmeye götürdük oğluşumu çocuk afalladı
istinye parka gittik dolaştık arkadaşın kızına hediye aldım doğumgünü var gapta çok güzel şeyler var bayıldım erkek çocuğuna alışverişe oraya gitmek lazım bide telsiz aldım artık yavaş yavaş geceleri yatağına yatırıcam dijital ses falan yok ve çok net veriyor sesi chiconun tavsiye ederim birde mucizevi çözümler kitabını aldım anam çok zor uygulamak ama yapıcaz artık başka çare yok iyice okuyamda haftaya denemeye başlıcam bakalım ne sonuş çıkıcak

kızlar buluşmaya kimler gelecek bana söylesin.cuma degil cumartesi derseniz çogunluk için hangi gun uygunsa ogun yapalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…