selam vaveylaa.nasılsın..
ya begüm doğru düzgün uyumuyor kızlar.. deli olucam yakında.. 15-20 dk uyuyor uyanıyor..
işte şimdi uyanma mırıltısı geliyor bebefondan.
ben kalkıyım, süt sağmam lazım, uyanınca mutlaka bişeyler yiyor.
zambak, bebek sutunun hepsini icmiş olamaz mi??pompa ile 60cc cekiyorsan bebek 90cc cekiyordur der tracy ki dogrudur bence ed bebegin emiş gucu pompa gibi olmuyor
ayarlayabilirsen çok mutlu oluruz canım..yaa işte ben belki saat 15:00-16:00 gibi katılabilirim ama o saatte siz belki dağılmış olursunuz.
neysem bakalım çarşamba olsun da hele bi, gündüzden konuşuruz.
dediğim gibi benimki küçük bir ihtimal zaten
ah ne güzel senin koce benimki elinde olsa beni tuvalete taksiyle göndercek..babasının arabası sanki taksi her yere taksiye bin git diyo..uyuz adam:umursamaz:du bakalım, akşam kocişle konuşmam lazım :)
artıkın bebeyle, arabaya binip kafana göre oraya buraya gidemiyorum.
taksicilere de güvenemiyormuş eşim, kızıyla taksiye binmiyoruz :)
mutlak eşimin götürmesi lazım.
heh aynen.. aynı problem bende de var.
bu arada geçmiş olsun annesi, siz kocaman adam oldunuz.. biz henüz 3. ay aşılarımızı bile olmadık.
geçmiş olsun canım bizeateş yapmadı yine yine kolu çok acıdı 2 gün huysuz dolaştı utku..neyse zor aşıları atlattık biz.bu arada biz cuma gunu asılarimizi olduk ve yine ates aypti hatta 39 u gecti ama ates dusurucu hemen rahatlatti coccugu
sebebi belli diye basta korkmadim hemen de vermedim iilaci biraz savasmayi ogrensin diye ama birden o kadar yukselince daha da yukselirse diye korkmadim degil.
tutku buyuk bir ihtimalle gelirim ama babamin bırakip almasi gerek arabayi vermezler cocuk var diye:))
selam kızalrrr
pamuk, sende tracy fan cluba hosgeldin:))evet kesinlikle pek kolay degil ama yapılmayacak sey de degil.kararli olmak sart.gap te indirim var mi merak ettim??
selam canım evet vardı gaiba dört ürün alana %40mı neydi walla tamda hatırlamıyorum
evet tracy fan clup tam fanlanıcaz yahu bu beşiğe koyup şşşş patpat olayı zor gibime gelii bizim dana uyumaz sanki böyle tam anlamadımda easy mi ne yazıyo ya onun anlamı ne canım ya birde tam okumadım kafamı vererek dün gece baktım öyle bi üsten ama yapmaya çalışıcam artık napalım yoksa böyle çok zorrrr
sen neyaptın deniyomusun neleri denedin ve nekadar başardın merak ettim
oyyyy kızlar valla ben artık koşturmaktan yoruldum ev yemek ütü bebek hergün aynı iş yanında ailede yok aynı evin içinde tek başına kafayı yemem yakındır. şurayı açıyorum iki kelime yazamadan akşama kadar açık kalıyo sayfa ya görende pc den hiç ayrılmıyorum sanacak uff((((((((((([/QUOTE
hergün hergün temizlik boşver canım yaa bugün yapıyosun yarın aynıı bak bana pazartesi yap bi dahaki pazartesiye kadar elini bilem sürme :):):)
vaveyla benimkide ne yazık ki o sira ile gitmiyor
peki yatir/kaldiri denedin mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?