2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba yalelcim kusura bakma ben böyle arada anneme gelince ce diyebiliyorum sizlere. bu hafta burdayız oğluşum sünnet olduğu için.
neyse sen hangi marka süt sağma makinesi kullanıyorsun ne kadar süre sağıyorsun ne kadar süt oluyo. oğluşuma anne sütü yetersizliğinden 1.ayın sonundan beri mama takviyesi yapıyorum. bi ara emmiycem diye diretince bende medelanın elektrikli sütsağma makinesini aldım. ama pek tatmin edici gelmedi açıkçası emiş gücü düşük gibi geldi bide mesela bebiş emdikten sonra sağıyordum bazen bi çay kaşığı bazen bi tatlı kaşığı anca çıkıyodu.
ben mi beceremedim, sütümmü çok az, yoksa makinenin gücümü düşük anlamadım gitti sen ne kullandığını ve nasıl kullandığını yazarmısın arkadaşım

selam kızalrrr

pamuk, sende tracy fan cluba hosgeldin:))evet kesinlikle pek kolay degil ama yapılmayacak sey de degil.kararli olmak sart.gap te indirim var mi merak ettim??

zambak, bebek sutunun hepsini icmiş olamaz mi??pompa ile 60cc cekiyorsan bebek 90cc cekiyordur der tracy ki dogrudur bence ed bebegin emiş gucu pompa gibi olmuyor

zambak, bebek sutunun hepsini icmiş olamaz mi??pompa ile 60cc cekiyorsan bebek 90cc cekiyordur der tracy ki dogrudur bence ed bebegin emiş gucu pompa gibi olmuyor

ya valla bebiş doğmadan önce süt olayının bu kadar beni zorlayacağını bilmezdim
şimdi iki gram sütüm olsun diye 40 takla atıyom doğum sonrası 10 kilo vermiştim 5 kilo geri aldım valla. yinede kendimi teselli ediyorum napalım herşey oğluşum için.
ya emzirmeden hiç denemedim ama zaten öyle dolu dolu pek olmadı göğüslerim. öocukcağızım en az 5 dakka emmeliki memişe süt gelsin gelincede2 dakka sürmüyor süt içmesi yani benim duyduğum o. bazen kafayı yiycek gibi oluyorum ama napim böyle idare edicez artık
ben sadece pompadamı sorun var diye merak ettim herkes sürekli sağıp veriyoya çok merak ediyorum nerden buluyolar o kadar sütü

ayarlayabilirsen çok mutlu oluruz canım..
ah ne güzel senin koce benimki elinde olsa beni tuvalete taksiyle göndercek..babasının arabası sanki taksi her yere taksiye bin git diyo..uyuz adam:umursamaz:
geçmiş olsun canım bizeateş yapmadı yine yine kolu çok acıdı 2 gün huysuz dolaştı utku..neyse zor aşıları atlattık biz.
tutku buyuk bir ihtimalle gelirim ama babamin bırakip almasi gerek arabayi vermezler cocuk var diye:))

bırakır canım baban benim işim daha zor ya taksiyle gelicem ya otobüsleeyvahedigeldismile

selam kızalrrr

pamuk, sende tracy fan cluba hosgeldin:))evet kesinlikle pek kolay degil ama yapılmayacak sey de degil.kararli olmak sart.gap te indirim var mi merak ettim??

selam canım evet vardı gaiba dört ürün alana %40mı neydi walla tamda hatırlamıyorum
evet tracy fan clup tam fanlanıcaz yahu bu beşiğe koyup şşşş patpat olayı zor gibime gelii bizim dana uyumaz sanki böyle tam anlamadımda easy mi ne yazıyo ya onun anlamı ne canım ya birde tam okumadım kafamı vererek dün gece baktım öyle bi üsten ama yapmaya çalışıcam artık napalım yoksa böyle çok zorrrr
sen neyaptın deniyomusun neleri denedin ve nekadar başardın merak ettim

bende şimcik geldim benim bebe bir kustu sormayın arkadaşlar her yer battı temizledim şimdi annem uyutuyoo . beni emiyodu artık bıraktı kucağıma gelince avaz avaz bağırıyo üç gün ağzına yemek koymadı bugünde yedi yedi yedi şimdide kustu sütümde artık kaçtıı 10 cc zorla çıkıyor

bize easy falan kar etmedi bizimki hard yani zoru seviyyy
eat besle activity oyun zamanı sleep uyku your time sizin zamanınız açılım buu
ama biz hard yani h h(hadi ordan ) a (ayıp ettin ben uyumam ) r (resim yapıcam kalem ver) d (defol git başımdan )delikafadulden

pamuk anlatmiş vaveyla

kolay degil ama yatir/kaldir yontemini kullanman gerekebilir.bence iyi okumadan baslama.cunku yarim birakirsan daha zor olur sonra tekrar baslaman

tutku gelicem insallah :))babam tamam dedi:))

oyyyy kızlar valla ben artık koşturmaktan yoruldum ev yemek ütü bebek hergün aynı iş yanında ailede yok aynı evin içinde tek başına kafayı yemem yakındır. şurayı açıyorum iki kelime yazamadan akşama kadar açık kalıyo sayfa ya görende pc den hiç ayrılmıyorum sanacak uff(((((((((((

vaveyla benimkide ne yazık ki o sira ile gitmiyor

peki yatir/kaldiri denedin mi??

canım yatır kaldır bizim hayatımıza tracy girmeden önce yer etti :):):): yatırıyorum 5 dakka sonra ıngaa poposuna vura vura şşşş yapa yapa koyuyorum yerine sonra 10 dakka sonra tekrraar bu böyle 45 dakka sürüyo kafayı yemek üzereyken uyuyyii veletovski

pamukkk bu arada mevlüt yapmışsın Allah kabul etsin . darısı damatlığının , çocuklarının ve çocuklarının çocuklarını görmeye kaldı tabi inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…