2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar doğru diyorsunuzda eşimin akrabaları var burda bi gün olmazsa bi gün mutlaka bi gelen oluyo gelde yapma temizlik bide gelince yayıla yayıla oturuyorlar ikram bekliyorlar mecbur yapıyorum bende keşke biraz arsız olsaydım diyorum bazen surat yapardım belki ayda bi gelirlerdi:)) bide saç kılı derdi çıktı şimdi inanılmaz saçlarım dökülüyo heryerden saç topluyom. eve süpürge tutuyom arkama dönüp bakıyom saç kılı deli oluyom ya bu gidişle kel kalacam valla mevsimdenmidir nedir..

madem surat asamıyosun geliyosunuz ikramlarıda siz getiriveren desen ya sende zor durumda olduğunu bile bile genişlik gösterenleri hiç sevmem madem geliyosun yardım et bi işin ucundan tut dimi ama

fatma benimde saclarim berbat.ama dogum sonrasi olurmus diye takmamaya calişiyorum

senin mutlaka kendini degiştirmen lazim.malum baskasini degiştemiyoruz.biraz kendine dikkat et.gunlerinin tadini cıkart.

ben de pek iyi bir ev hanimi degilim.simdi kafamda orgainze olmaya calişiyorum.eee artık annede oldum...

ip uclari veiriseniz sevinirim ev hanimligina dair....

ya benimde saçlarım fena dökülüyor neden acaba bende hipertroidi çıkmıştı acaba trodidimmi çıktı diye düşünmeye başlamıştım.mevsimdenmiacaba kel kalcam yaw olan iki tel saçımda gitcek.
örtmenim nasıl tüyo istiyon ben mesela sigara böregi pogaça sarma sarıp buzluga atıyorum..garnitür makarna pasta tabanı lanti vs sürekli bulunduruyorum gelen olunca hemen yapıveriyorum..eşim resmi giyinyor ütüyü 15 gunde bir yapıyorum 15 gömlek birden:)büyük süpürge açmaktansa hergun küçükle hemen alıyorum:)
başka ne isitoyn.he kumbaram var ona para atıyorum sonrada pankaya atıyorum düzenli ama yıllardır:))arsa alcamda:)
yazın barbunya taze fasulye kırmızı bier kzöeyip dondurucuya atıyorum.kurbandan bir kısım eti kavurup paketliyorum hemen yemeklere ilave ediyorum.sürekli dondurucuda tuvak et bulunduruyorum..anam hep yemek üzerine yazdım neden dombili olugum belli:))))))))l

Son düzenleme:
ben de pek iyi bir ev hanimi degilim.simdi kafamda orgainze olmaya calişiyorum.eee artık annede oldum...

ip uclari veiriseniz sevinirim ev hanimligina dair....

bebeyi uyutuyon kk ya giriyon
bebeyi emziriyon kk ya giriyon
bebeyi anakucağına koyup kk ya giriyon
akşama herif geldimi
cocuk hiç durmadı hiç bi iş yapamadım deyon
hazır yemek sipariş ediyon :roflol:

ecriiin arsayı na yapcan otel falan mı dikmeyi düşünüyonnn delikafadulden

bebeyi uyutuyon kk ya giriyon
bebeyi emziriyon kk ya giriyon
bebeyi anakucağına koyup kk ya giriyon
akşama herif geldimi
cocuk hiç durmadı hiç bi iş yapamadım deyon
hazır yemek sipariş ediyon :roflol:

Allah iyiliğini versin jüli çok güldüm haa :sm_cool:

üfff yaa siz tam konuşmaya başlıyonuss ben gidiyom bebem çağıriiiyy kendinize ve bebiklere cici bakın opuyorumnanaktan

arabada alabilirimde araba sonraki iş.arsa alıp ilerde ev yapıcam deniz kenarında.benim yazlıgım var da daire müstakil isitiyorum bahçeli havuzlu çok şey isiyom sanırım..

ecrin saolll ben sanki kokuyor diye pek atamiyorum dondurucuya.saclar dedigim gibi hamileyken dokulmedi simdi gidiyorlar tutam tutammm

juliiiiiiiiii:))))))

örtmenim pasta böregi uzun süre tutmuyorum.fasulyelerirde bişi olmuyor dondurucuda ama şu var benim eşim yemek çok seçtiigi için yediigi tek şey fasulye türü mecbur atıuyorum dondurucuya ayda dünyanın elektrik faturasını ödüyorum gereksizde naaprsın:)

geçen yaşlı bir teyze saç dökülmesine şöyle bir yorum yaptı bebek annesini tanımaya başlayınca annenin saçları dökülürmüş dogrumu ne şimdi bizi tanıyorlarya hepimiiznde saçlar gidiyor:))vvar bu eskilerde bişiler:)

ecrin benimki akşam babası gelince çok mızmızlanıyo eşim de bütün gün sen nasıl dayanıyon buna diyo:)))

benim eşimin kilo problemi avr yani dısardan ya da hazir pek yememeiz gerekiyor.yemek degilde beni yoran ev duzeni.karar verdim simdi iki gunde bir mop ile silicem yetleri sabah once sacimi bir guzel taricam:)))hadi insallah uygulayabilirm

benimde saçlarım hamileyken hiç dökülmedi ama şu anda felaket dökülüyo
yarın gidip kestiricem saçlarımı

kızlar bi soru sormuştum
siz bebeklerinizin yüzünü neyle siliyosunuz
Eren'in burnunda siyah noktalar oldu
nasıl temizliycem, sıkamam herhalde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…