ya kızlar doğru diyorsunuzda eşimin akrabaları var burda bi gün olmazsa bi gün mutlaka bi gelen oluyo gelde yapma temizlik bide gelince yayıla yayıla oturuyorlar ikram bekliyorlar mecbur yapıyorum bende keşke biraz arsız olsaydım diyorum bazen surat yapardım belki ayda bi gelirlerdi:)) bide saç kılı derdi çıktı şimdi inanılmaz saçlarım dökülüyo heryerden saç topluyom. eve süpürge tutuyom arkama dönüp bakıyom saç kılı deli oluyom ya bu gidişle kel kalacam valla mevsimdenmidir nedir..
ben de pek iyi bir ev hanimi degilim.simdi kafamda orgainze olmaya calişiyorum.eee artık annede oldum...
ip uclari veiriseniz sevinirim ev hanimligina dair....
ya benimde saçlarım fena dökülüyor neden acaba bende hipertroidi çıkmıştı acaba trodidimmi çıktı diye düşünmeye başlamıştım.mevsimdenmiacaba kel kalcam yaw olan iki tel saçımda gitcek.
örtmenim nasıl tüyo istiyon ben mesela sigara böregi pogaça sarma sarıp buzluga atıyorum..garnitür makarna pasta tabanı lanti vs sürekli bulunduruyorum gelen olunca hemen yapıveriyorum..eşim resmi giyinyor ütüyü 15 gunde bir yapıyorum 15 gömlek birden:)büyük süpürge açmaktansa hergun küçükle hemen alıyorum:)
başka ne isitoyn.he kumbaram var ona para atıyorum sonrada pankaya atıyorum düzenli ama yıllardır:))arsa alcamda:)
bebeyi uyutuyon kk ya giriyon
bebeyi emziriyon kk ya giriyon
bebeyi anakucağına koyup kk ya giriyon
akşama herif geldimi
cocuk hiç durmadı hiç bi iş yapamadım deyon
hazır yemek sipariş ediyon :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?