2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende buzluğa hep atarım börek pasta falan...
yazın bende fasulye barbunya domates bamye...gibi şeyleri ayarlarım kışlık için...
birz titizimdir galiba iki günde bir hatta çoğunlukla hergün ev süpürürüm toz alırım...(hoş eve k im geliyorsa alışkanlık oldu artık ya...)
bulaşıklar zaten hep makina...çamaşırda haftada 3 kere en az yıkanır...bir beyaz bir renkli bir de ecenin:ecrin_bebek:)
gündüz yemek derdiyle geçer... sulu yemek yaptığımda en az 2 gün yeriz ...
ama öbür türlü yemeklerimiz günlük olur...
bnm ev hanımlığımda ancak bu kadar...gün içinde de ece hanımla uğraş dur.....

evet ecrincim doğruymuş eskilerin dediği bende çok kişiden duydum hatta yaşayanlardan duydum genelliklee

sevcan benimkinde de var sıkmamak ixin zor duruyorumm

ama hic bise yyapılmaz diye biliyorum.sadece yuzunu yıkıyorum banyoda sampuanlıyla o akdar

aycacim daha ne olsun:))

bebeyi uyutuyon kk ya giriyon
bebeyi emziriyon kk ya giriyon
bebeyi anakucağına koyup kk ya giriyon
akşama herif geldimi
cocuk hiç durmadı hiç bi iş yapamadım deyon
hazır yemek sipariş ediyon :roflol:

juli seninki daha iyiymiş valla arada bi yapmak lazımdelikafadulden

ben iyiyim nur iyi heral yarın kontrolü var.uyumiyi sıpa
4 saatlik de yattı anasını satem

ee hacı işini gücünü yapiyiler ohh ne gözel
yapiyolar valla saolsunlar hoyacim bu halde bile ypruluyorum ben burakla ugrasirken tum isini kendi yapip bebsilere de bakan arkadaslara helal olsun ve allah kolaylik versin diyorum ya da ben tembelim biraz :)
benim kızım kalabalıgı sevmiyor ya çok aglıyor huysuz oluyor sizinkilerde öylemi?zor susturuyoruz.ve insan seçiyor sanırım yabancı gördügü için aglıyor sizlerde de varmı?
burak da kalabaligi sevmiyor ecrincim hatta alisveris merkezlerini hic sevmiyor isiklar sesler falan fazla geliyor yavrucaga gittigimizde 1 magazata girip alisveris yapiyorum ikinciye izin vermiyor valla
kızlar ayris 2 gundur kaka yapmıyor zeytinyag rezene ıhlamur içirdik ama hala yapmadı normalmi hiç bukadar uzun sürmemişti yapması.
2 gun gayet normal canim burak da dun 3 gun olmustu yapmadi en son bu sabah 5de yapti 4. gune gectiginde doktor bana 3 gun de normal kabiz gibi yapmiyosa dedi
helal olsun ayaza valla burak mumkun degil dayanmaz o kadar biraz nazlidir da kendisi babasina cekmis
cok gecmis olsun canim ya hastayken misafiri falan bosver ayiplamaz seni kimsebebisin var sonucta bir de calisiyosun ustune hasta da olunca anlamazlarsa zaten bosver
günaydin

yusuf pamukcuk oldu kızlar kimse dünkü soruma cevap vermemis kimsenin bebiki pamukcuk olmadı mı kac günde gecer bu hastalık
bize doktor damla vermisti 3 gunde gecmisti canim
valla ben 20 gunlukten beri arabaya atiyorum buragi kullaniyorum araba ama buragin yaninda annem oluyor muitlaka tek basina arkda oturamaz daha oto koltugu da olsa cunku bazen aglama krizine giriyor arabada ozellikle kapali garajlarda o zaman anenm kucagina alip sakinlestiriyor o yzuden de heryere 3 kisi gidiyoruz :)
hosgeldin tracy fun cluba canim ben 10 gundur falan uygulamaya calisiyroum yataginda kendi kendine yatmayi ogrendi cok sukru arada fire veriyor tabi o zaman az bisey kucagimda pispisleyip sakinlesince yatiriyorum ben yaziyorum emme saati uyku saatini oyle daha iyi takip ediyorum bri de esneme ye baslayinca yataginba yatiriyorum daha kolay uyuyor 3 saatte bir emzirme de arada fire verse de uygulamaya calisiyorum ama bazen cok agliyor 2 saatte de veriyorum arada bizde durumlar boyle gunu gunune tutmuyor yine de bugun cok huysuzdu mesela tum gun uyumadi nerdeyse yatiriyorum yarim saate kalkiyor az once bayildi uyudu bakalim ne kadar uyuyacak
ya buragin her guin camasiri cikiyor haftada bir mumkun degil beklemem her gunyikiyoruz biz az bisey de olsa bekletmeden kusuyor cis geciriyor altina bazen de kaka mutlaka hergun yikanacak biseyi cikiyor yikayip utulemekten annem bayildi valla kadin

böyle okuyunca şaşırıyorum.Kuzey 2 saati hiç geçirmiyor emerken nasıl üç saate çıkarıyorsunuz kıyamet kopuyor bizde deneyince azar azar uzatayım dedim yemedi valla içine saat kaçmış gibi yani.

oferta
3 aylik olduk hayirli olsun nasil gecti koskoca 3 ay su önümüzdeki 3 ayida atlattikmi tamamdir :) Aklima hamileligimdeki ilk 3 ay geldi ha düsük oldu ha olacak her kanamada doktora kostur ne stresti ya Allahima binlerce sükür bu günlere geldik.

çok şükür bugünleri gördük 6.ayda göz açıp kapayıncaya kadar gelir bugün doktorda yeni doğan bebeler vardı Kuzey nasılda büyümüş geldi bana şaşırdım daha dün gibiydi büyüsünler kocaman olsunlar sağlıkla beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…