2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

burası olmasa asıl ben aklımı kaçırabilirim offf çok yorgunum bacaklarım ağrıyor bebenin emiş saatini bekliyorum yatıcam yoksa hemen

bugün dr.a gittik nurun kontrolü için 1 ayda 900 gr almış iyi dedi kesinlikle bişey verme anne süt sadece dedi ısrarla kadın 3 defa söyledi
bıngıldağı kapanıyor diye kafa filmi çektirdi kafa kemiklerinin arasında boşluk var buradan büyür dedi takibe devam ededcek
gece uyumuyor dedim normal çok hareketli bi bebeğin var ve gece uykusunu anlıyor hayattan kopmak istemiyor iyigeceler çayı rezene ver öğleden sonra uyutma iyice yorulsun uyur dedi
dri sen yandın bu kız çok yaramaz olacak şuna bak tipinden belli diyo
nur hep mızmız uyurken bile çıkamıyorum odadan ağlıyor farkediyor bebeklerin koku alma duyusu çok güçlüymüş 2 yaşına kadar o yüzden 2 yaşına kadar aynı odada yatılmalıymış gece kokumuzu isterlermiş

sorma ecrin bizden önce bi bebek vardı 1 yaşında falan dr.a bilmiş bilmiş iyi günler diyo öpücük atıyo şuna bakın çok bilmiş dedim dr. dedi ki seninki bundan beter olcak sen de bi gör diyo

6. aya kadar oturtma demişti konuşurken kucağıma oturttum yatmayı istemiyo dr. konuşmayı bıraktı nura bakıyo nası da oturuyo çok yaramz vr hasreketli diyo gece de kndak ypmama rağmen uyandırıyo kendini

Maşallah Nur Hanıma 2 yaşına kadar mııı? ben gelecek ay ayırmayı düşünüyordum amaa ...

Bıcır bıcır çok tatlı olcak desene,ben bayılırım bıcırık kız çocuklarına :)))

anneme anlattım aynı sen de öyeydin dedi bana hep inşallah kendin gibi bi kızın oolur derdi hep

günaydın herkese..

ya buragin her guin camasiri cikiyor haftada bir mumkun degil beklemem her gunyikiyoruz biz az bisey de olsa bekletmeden kusuyor cis geciriyor altina bazen de kaka mutlaka hergun yikanacak biseyi cikiyor yikayip utulemekten annem bayildi valla kadin

ben ütülemiyorum.
hiiiçç uğraşamam mıncık mıncık bit kadar şeylerle.
ben kendi gömleğimi ütülemekten aciz karıyım kaydirigubbakcemile3

ohh maşallah nur'a, süper gidiyo.
yar yine bana uykusuz geceler modunda devam edeceksiniz yani hee sırnaşık şey
valla ben pazar günü sepetliyorum benimkini odasına, çok bile bekledim.
herkes bilsin yerini.
bi de 2 yaşına kadar hee, yok anacım yok yeter 5 ay bize.

maşallah nura..2 yaşına kadar çok bence ya bu dönemlerde ayrılması gerekir odanın..
böyle okuyunca şaşırıyorum.Kuzey 2 saati hiç geçirmiyor emerken nasıl üç saate çıkarıyorsunuz kıyamet kopuyor bizde deneyince azar azar uzatayım dedim yemedi valla içine saat kaçmış gibi yani.

utkudada saatle emmek falan yok valla ne zaman acıkırsa o zaman emecek illa..başka hiç bi şekilde oyalanmıyo..eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…