2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar

sen tabi sepetlersin esmercim senin paşa deliksiz uyuyor bizimkisi gece gözünü bile kapatmak istemiyor gene bu geceyi uykusuz geçirip işe geldim offf off biz nezaman görecez uyuduğu günleri.birde odayı ayırırsam onun odasında yatarız ikimizde babamızda yatağımızda yayıla yayıla yatar.uyumak istiyorum yaa been artık

günaydın kızlar..utku diş çıkarıyo sanırım çok huysuz hep kucak istiyo..eller yutma derecesinde ağzın içinde salya desen haddi hesabı yok..diş yerleride beyazlamış..inşallah çok sürmez dişin çıkmasıda yavrum çok acı çekmez..aman ne sıkıntılı işlermiş bunlar yamafoldumben

günaydın kızlar

hoya maşllha nura .oda konusna gelince ben seneye düşünüyorum çünkü evden bu sne taşınamam 2+1 olduu için seneye ayırırım kesinlkle

tutku maşllah erken çıkcak dişleri desene benim kızda 2 eli ağzına sokcak günde 3-4 önlük değişyor salyadan ama hiç bakmadım beyazladımı diye bnde bi bakıyım bari

dün akşam feci bir başağrıs vardı 6da bi yattım buğlemi yanıma alıp 9da uyandık yemek yedim kızı emzrdim altını değiştm ilaç içtm baktım bizm kız 10 oldu uyukluyorr bismllah dedim ne oluyo sonra 11e doğru yine yattık uyumuş gece 4 uyandık alt değş emir geri yat bi kalktık saat 8 emzrdim alt değiştm işe geldim bizm kız uyanıktı şuan ne yapıyoo bilmyourmm şimdide çok uyamaktan kafam kazan gb .dün akşam hai ben hastydım buğleme ne oldu anlamdım sütten mi geçti hisettimi artık anlayamadım

ceyce adaçayı vermk istemyorsun galiba denemedinmi?

günaydın feyzacım maşallah senin bıcırığa darısı bizim başımıza.vereceğim canım senden nasıl yapacağımı öğrendimde aktara gidip adaçayı alacak biri olsa yapacağım kocam okadar eğli keyifki keyfi gelince alacak.nasıl olsa uğraşmıyor ya

ceyce bizde işe yaradı birde sen dene birgün al keremi arabasına gezerek git al canım çocuk hava almış olur

ayy öyle yapacağım feyzacım inanki gözlerimi zor açıyorum. insallah bizdede işe yarar yoksa yakındır yataklara düşmem.

vallaha bi 6 saat delksiz uyusan toplarsın kendini canım uykuslktan hasta olursun bir an önce dene belki işe yarar raht edersin

kızlar ege de normalde gece 20.30 da yatıp saat 03 ya da 04 te ilk kalkışını yapıyordu uzun süredir. son 4-5 gündür 23.30 da açıyor gözünü. yanına gittiğimde eli ağzında cok cok kaşıyor. alttan da dişimiz kendini belli etmiş. faceteki fotosunda belli oluyor hatta(ağzı açık gülen bir fotosu var ya hani) acaba dişleri kaşınıyor ondan mı kalkıyor garibim?

dişler için erken değilmi kızlar?hangi ayda çıkıyor dişler?kereminde alt damakları beyazlaştı ama dişten olabilirmi?

dişler için erken değilmi kızlar?hangi ayda çıkıyor dişler?kereminde alt damakları beyazlaştı ama dişten olabilirmi?

canım tabii biraz erkence. bizim damaktan ziyade resmen alt tarafta tek diş gözüküyor bir patlaması kaldı yanii

günaydın herkese .
bizimkininde eli sürekli agzın cuma aşısı var gösterim doktora dişmi çıkarıyo komuşumun oglu 4 aylıkken çıkardı.

delf ayaz'da elini çıkarmıyor ağzından. hem biberonu hem elini sığdırmaya çalışıyor. bakıyor ki ikisi birlikte ağzına girmiyor, kızıyor. biberonu bırakıp elini yiyor sonunda.
yumruk yapıp ağzına sokuyor, öbür eliyle de ittiriyor, sonunda öğürüyor tabi.
emziği atıp elini yiyo hep, engel olamıyorum bende.
biz de diş falan da yok hiç.
bebeklerin oral yolla keşfetme dönemleriymiş bunlar. azcık daha büyüsün, buldukları herşeyi ağzına atacaklar.

günaydın kızlar

günaydın haticecim. nasılsın ?

bizimki de öyle gören de günlerdir aç sanar öyle bir iştahla ve sesle emiyor ki elini. çok komik. valla bizim dişimiz belli bayağı. dediğim gibi faceteki yakın çekim gülen fotosunda da çıkmış hatta. kuzenim ve kuzenimin eşi diş hekimi. onlara attım fotoyu teyit ettiler. 20-25 güne kadar patlar ama erken tabii dediler.ama tabii gelene de geri git dicek halimiz yok naniknanik

evet gördüm orda bi beyazlık var, sen söyleyince dikkat ettim.
kiminin erken kiminin geç çıkarmış normaldir.

genelde anne-babanın dişlerinin. çıkışıyla orantılıymış. benim ne zaman diş çıkardığımı annem hatırlamıyor.
kayınvalide de yok, kocanınkini de bilmiyoruz o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…