2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meraba teyzoşlar dün meraba dedik kaçtık misafir gelcekmiş sabah haber verdiler uçtuk bizde haliyle bugünde ben gidicem inşallah hava çok güzel şimdidlik

benim kızlarım 10 aylıkken çıkardılar.....
köpek dişleri çok zor çıkıyo.

bıngıldağı kapanıyor diye mi çekti kafa filmini hoya anlamadım canım...

adaçayı bebişlerin uyumasına yardım mı ediyor kızlar anlamadım ben

evet canım uyumasını ve gazını dengelyor yani şöyle diym benim kıza yaradı hergün 15ml içiriyorum geceleri raht uyuyor ve gazı rahat çıkarıyor

günaydın kızlar
sabah erkenden kalktım 1.5 saat yürüdüm geldim
göğsüm tas gibi olmutu
ağlaya ağlaya emdii
hzır süt dolmus ağzına akiyii
niye vızıklar anlamadım...

ecrin benim ihtimal cok az %10 :1no2:
işi olmazsa ablan getircek baska türlü kocem yollamaz beni oralara

hoya maşallah nuruma atak yapiyi artık desene
liseye gidene kadar yanımızda yatacak biizmki
oda moda yok zemuszemus

kimler geliyi bakim yarın sositososito
tutku koçtasın ilerisinde pelit pastanesi var bahtım bugün güzel bi yer serin olursa orayada kaçabiliriz

kabızlık sorunumuz var bagırsak hareketlendiri surup verdi doktor ama ben kendi kendine sulu bir şekilde yapsın die arada veriyorum

kabıza önleyici bir bitki varmı bebeklere göre.?*

kabızlık sorunumuz var bagırsak hareketlendiri surup verdi doktor ama ben kendi kendine sulu bir şekilde yapsın die arada veriyorum

kabıza önleyici bir bitki varmı bebeklere göre.?*

bağırsak düzenleyici solüsyon şurup var debribat o iyi gelir

gğnaydın kızlar

julii maşallah sana ya ne zaman kalkıpta koşuyorsun bacım..bu arada spor yapmaya giderken melisayı kime bırakıyorsun ?

kızlaar merhabalar ben geldim doktora gittik bi ton laf işittim geldim hemen sünnet ettir dedi ucu çok darmış büyümezmiş falanda falan sonra bıngıldağı kapanmış hemen hemen eğer kafa büyümezse kafatası ameliyatına kadar varıyomuş devit 3 ü hemen kes dedi başka bir doktor sakın kesme diyo ne yapcağımı şaşırdım şu an gelişimi çok iyi dedi 7100 gr 63 cm baş çevreside 42 cm şu an güzel diyo inşallah bi sorun çıkmazda kafa büyümeye devam eder mafoldumben

bacım biz senle aynı kaderi paylaşıyos yaa devit 3 ü vercen mi sen bıngıldağın kapanmaması için ?

selam canım. maşallah oğluşa. bizde 1 ay önce sünnet ettirdik (keyfi olarak) ileride piskolojik olarak etkilenmesin dedik. oldu bitti bile. d vitaminini neden kes dedi ki?

vaveyla d vitamini verince ne oluyormuşki? bide kafa çevresi geçen ay kaçtıki bu ay öyle söyledi.

Son düzenleme:
d vitamini ben çok unutuyorum kızlar bişey olurmu siz böyle yazınca korktum ben yawww

kızlar d vitamini kemiklerin gelişmesini hızlandırıyormuş bu yüzden kafatsı kemikleri daha çabuk kaynıyormuş buda kafanın büyümesine engel olabiliyormuş ama olmayabilirde yani tamamen kemik gelişimi ile ilgili bu yüzden kes dedi bizim bıngıldak 2 aylıkken kapanmaya başladı normali 6 aydan sonra kapanmaya başlamasıymış

eğerki kafa büyümeye devam ederse sorun yok bence gelişimde bir sorun olsa anne karnındada gelişmezdi öyle değilmi ???

vaveyla birşey olmaz korkma ama 1 doktora git ona güven bence. çünkü her doktor farklı şeyler söylüyor insanın kafası iyice karışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…