2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla üç doktora gittim 1 i kes deviti 2 si kesme dedi kafam çok karıştııı kafamçokkarıştı
ben en iyisi dragos şifanın orda bir doktor buldum deviti kesme diyenlerden en iyisi ona devam edeyimm

anam nedir bu bıngıldak meselesi yavv bende evham yaptım gittim uyuyan bebenin bıngıldağına baktım işaret parmağımla orta parmağım kadaryumuşaklığı var iki parmak kadar yani davititide hergün düzenli veriyom desem yalan olur unuttuğum çok oluyo ennem bak şincik evham yaptım normalmi acep bıngıldağımız gerçi sürekli kontrollere gidiyoz bişiy olsa derlerdi zaar

canım bıngıldak varsa sorun yokk kapansa bile önemli olan kafa ölçümlerinin ayıyla uyumlu olmasııı şu anda uyumluyus çok şükürr inşallah bozulmazz ben devitide vermiycem daha annem sanki bana devitmi vermiş çok şükür hiç birşeyim yok dişlerimde sağlammm

ben mama nın içinde d vitamini var diye sallıyorum açıkcası...

yanlızca anne sütü alanlarda şartmış d vitamini...

bende baktım şimdi yumuşaklık yok kapanmış sanırımm..neyse cuma hemşireler bakar nasıl olsa bide takmayım kafayı..

devit unutunca kafa gelişmez ya da çok gelişir diye bişey yok kızlar.
devit kemik gelişimi için faydalıdır. eğer kemikler hızlı gelişiyorsa önlem olarak devit'i keselim der bazı doktorlar.
gerçi ben mamaya kattığım için unutmuyorum ama unutulunca da birşey olacağını sanmıyorum açıkçası

kızlar bizim doktorumuz devit fln vermedi kullanmıyorum ben devit fln sadece multimix diye bir şurup var onu veriyorum sabah akşam.bak şimdi evhamlandım bende.her ay rutin kontrolümüzede gidiyoruz sağlık ocağınada gidiyorum hiç biri devit ver fln demedi bana ilaç mı o kızlar?

ben saglık ocagında kocaman çocuga devit verirlerken görmüştüm yürüyodu zararı varsa neden verdiler ki?

işte bazı doktorlar bıngıldağı kapansa bile devit ver diyo bazısı bıngıldak kapandığı an deviti kess diyo madem hepsi doktor niye fikir ayrılığına düşüyolar ????

vaveyla senin doktorun bence seni korkutmuş sinir oluyorum şu yalandan yere moral bozan doktorlara ilk önce doktor anneyi moralmen yıkmamalı moral vermeli vallaha ben samsunda çok doktora götürdüm yaşlı maşlı ama mehmet beyden iyisini bulamadım adam aslı olan şeyi konuşuyo boşa konuşmuyo yürü be memet emmi kim tutar senii:))))

ya kızlar buadaçayının aslı varmıkine yaa bi ot türü olarak çağanada kendimede onu denemedim denesemmi acep eksik kalmasammıki fayda ederde benim oğlumda geceuyurmukine acepp tüm yaşıtlari uyuyo benimki bas bas ağlıyo dün akşam herif hırsından nerdese balkona atcaktı çağanı ne bu yav diii bırak ağlasın ağlasın dursun ama durmiii morarriiii:)))) baktırıyo kendine gazım var diyee

bende sinir oluyorum zaten çok duygusal bir insanım ota ..... ağlarım öle dedi bana ya ben aklımı kaybettim hemen pis doktorr hemde benim kendi doktorum bebeklik doktorum yaneee :dilcikar:

ceyce devit ilaç değil vitamin desteği sadece.
eğer ayaz prematüre doğmasaydı ben hiçbirşey kullanmayacaktım öyle karar vermiştim, ama küçük olunca kullanayım dedim.
ben ne multitaps'ı ne de devit'i çok da önemsemiyorum.
benim için tek önemli olan ferrosanol.

bende sinir oluyorum zaten çok duygusal bir insanım ota ..... ağlarım öle dedi bana ya ben aklımı kaybettim hemen pis doktorr hemde benim kendi doktorum bebeklik doktorum yaneee :dilcikar:

aynen şaşma bencede bizde aynı karı koca kendi bebeklik doktorumuza götürüyoz oğlanları boşver takma kafanada bence sırf seni panik yapmış manak doktor

cazoloz 3 ay bitmedimi, ne gazı daha ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ÇOK ZOR AGLAYAN BEBEK

esmercim ferrosanaldamı şurup nezamandan beri veriyorsun?o ne işe yarıyor?alla alla benim doktorum neden kullandırmıyorki bize bir multimix diye şurup kullanıyoruz sabah akşam bir çay kaşığı okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…