2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende kullanıytorum devit
1 yasına kadar devam dedi
güneşli günlerde krem sürüp dışaı cıkın didi birde..
bizde şimcik dısarı cıkıyoruzzemuszemus
doktoru bi dediğini asla ikiletmem lmaz:

esmercim ferrosanaldamı şurup nezamandan beri veriyorsun?o ne işe yarıyor?alla alla benim doktorum neden kullandırmıyorki bize bir multimix diye şurup kullanıyoruz sabah akşam bir çay kaşığı okadar.

canım ferrosanol damla. bebek kilosu*2 damla şeklinde veriyoruz. kan damlası.
ayaz'ın kanı düşük olduğu içn kuvözde başlamıştı kullanmaya.
bazı doktorlar kanına bakmadan rutin veriyorlar ama bana o şekilde kullanmak pek sağlıklı gelmiyor.

bende bugün çıkardım güneşe ama hala hava soğukk ben bilem üşüdüm yanee

ben geldim kızlar tüm evi temizledim bugun halılarımda gelcek serdimmi tamamdır..
nasılsınız bakalım..

7.500 kilo ev ölçümlerime göre boyunu bilyorum.. evt yiyo yiyo mıçmıyo dedigin gibi..2 güne bir mıçıyo..oda feci koku yapıyo....

mamasınımı deiştirsem acep..

3 ay aptamıl bebelac kullandım anne sütüyle beraber..

1 aydır hero baby kullanıyorum..oglum bunu çok sevdi bundan alıyorum artık..

aptamıl ve bebelac çok yaramadı benim ogluma...

3 ay aptamıl bebelac kullandım anne sütüyle beraber..

1 aydır hero baby kullanıyorum..oglum bunu çok sevdi bundan alıyorum artık..

aptamıl ve bebelac çok yaramadı benim ogluma...

biberon maması yanii ben katı mamalara geçtim doktor biberon mamaları daha fayda etmez dedi aptamil sütlü pirinçli kullanıyoruz 4 gün falan oldu alışma süresindeyizz

6 aykulanılıyo.onlardan benimki büsbütün kabız olur heralde meyve suyu vermem lazım benim...

zeytinyağı içirdinmi hiç onunda çok faydası var yiğenlerime uygulatdım hep ver zeytinyağını 2 dakka geçmeden pırt pırttt alkisalkisalkis

yavrucuklarım vayelya benimki ayın 4ünde 3 ayını bitirdi 4e girdi kilosu 7800dü enson 1 hafta önce boyu kilosu iyi sadeceanne sütü alıyo aradamama veriyodum çok daralınca göğüslerim acıyodu rtık emmesinden ama 1 aydır mamada almaz oldu rezeneey gelince rezene manyağı oldum günde 3 kez kendim içiyorum oğlana babuline diye gaz şurubu veriyorum ama ne fayda tık yok zortlatcam geğircem diye çır çır morararana kadarağliyo ablama bakarsan benim sütüm pismişkaydirigubbakcemile3 gaz yapıyo çocuğa diyo sütümde çok var şükrolsun bide emmese balon gibi olcekler ama ne yaptıysak gazına çare bulamadık dün gece3e kadardeliksiz ağladı ne torba beşik ne ayak ne gezme o sancı gelince bas bas ağlıyo bigün iyi bigün kötü böle büyücek buda napak

maşallah kilosu çok iyi sanada bir nazarlık yediklerinden mi kaynaklanıyo acaba ???artı mama daha çok gaz yapıyo heleki aptamil ama aptamil kaşık maması iyi gibi 4 -36 ay olan şu anlık zincoyla idare ediyos ben rezene falan hiç içirmedim kendimde içmedimm

cadaloz mama verince daha mı az gazı oluyor? belki gerçekten sütün gaz yapıyordur.
geçenlerde arkadaşımın annesi gaz için civanperçemi verdiklerini söyledi ısparta yöresinde yaygın olarak veriyorlarmış civanperçemini ece'nin gazı azalmasaydı ben de deneyecektim. civanperçemini elinle ufalayıp ince tülbentten geçiriyormuşsun çok az pudra şekeriyle karıştırıp emzirmeden önce bebeğin ağzına sürüyormuşsun ya da demleyip 2-3 çay kaşığı bebeğe içiriyormuşsun çok etkili olduğunu söylemişti. yanlış hatırlamıyorsam hoya da nur'a veriyordu civanperçemini

bi de bizim gazımıza debridat şurup çok iyi gelmişti artık ben bişey kullanmıyorum debridatı da dr'unuza sor istersen

benim sütüm çok gaz yaptı
zeytinyağı bizde işe yaramadı doktor bir şurup verdi kakasını yapadığında ondan veriyorum hemen yapıyo
ama bn ilaç bağımlısını olmasını istemiyorum bitkisel bir çözüm arama yönündeyim.

civanperçemini bilmiyorumda muskat cevizini rendeleyip anne sütü ile karıştırıp ince bir tülbente bağlayıp bebenin ağzına verin diyolar yalancı emzik gibi emcekmiş çok faydalıymışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…